pirowariat 7 Share Posted December 4, 2020 Chciałem w tym roku kupić Predatora, a widzę że te dziady w tym roku go nie dają.. no tak 30 mm to za dużo (nie liczą lipnego brutusa).... Quote Link to post Share on other sites
Kamil911 74 Share Posted December 4, 2020 39 minut temu, pirowariat napisał: Chciałem w tym roku kupić Predatora, a widzę że te dziady w tym roku go nie dają.. no tak 30 mm to za dużo (nie liczą lipnego brutusa).... Nic straconego, oferta dotyczy Czechy i Słowacje co nie znaczy że na Polske go nie dadzą na 90% będzie Predator co roku jest to i w tym będzie. to tak samo jak z singlami u nich są a u nas nie ma. Quote Link to post Share on other sites
pirowariat 7 Share Posted December 4, 2020 25 minut temu, Kamil911 napisał: Nic straconego, oferta dotyczy Czechy i Słowacje co nie znaczy że na Polske go nie dadzą na 90% będzie Predator co roku jest to i w tym będzie. to tak samo jak z singlami u nich są a u nas nie ma. Pokładam duże nadzieje Quote Link to post Share on other sites
LucazFires 3 Share Posted December 16, 2020 Jest już i Lidl 2020 1 Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted December 16, 2020 pyrokoko leci hen wysoko Quote Link to post Share on other sites
pirowariat 7 Share Posted December 16, 2020 Boli ten ogólny mały kaliber, ale predator w dobrej cenie. Lidl chyba wychodzi z założenia, że nie warto zmieniać coś co się sprzedaje i w sumie się z nimi zgadzam. Quote Link to post Share on other sites
Grubbert 50 Share Posted December 16, 2020 Są i SS Miałem już nic nie kupować,ale jedno opakowanie to się nic nie stanie Quote Link to post Share on other sites
pirowariat 7 Share Posted December 16, 2020 9 minut temu, Grubbert napisał: Są i SS Miałem już nic nie kupować,ale jedno opakowanie to się nic nie stanie Też biorę Quote Link to post Share on other sites
PiroMan25 8 Share Posted December 16, 2020 Czyżby miało nie być w tym roku rzymskich ogni? Quote Link to post Share on other sites
Grubbert 50 Share Posted December 16, 2020 Na to wygląda,zabrali rzymiaki dali single. Quote Link to post Share on other sites
CraVen 16 Share Posted December 17, 2020 Lidl odpalił jest pięknie! To jest ten klimat, piękna Gum Gac, potęga Mysterie, olśniewająca Kilovka. Quote Link to post Share on other sites
OnlyFireworks<333 0 Share Posted December 17, 2020 Na YouTube bardzo spodobała mi się wyrzutnia Harmonie. Być może już ktoś o to pytał i temat był poruszany, ale czy poleca ją ktoś czy lepiej w Lidlu wybrać coś innego? Quote Link to post Share on other sites
Grubbert 50 Share Posted December 17, 2020 Dobra wyrzutnia,będziesz zadowolony.Ceny fajerwerków w Lidlu niestety rosną,zresztą jak wszystko inne.Pamiętam jak kosztowała 59,90zł Quote Link to post Share on other sites
vanvalu 0 Share Posted December 22, 2020 Siema. Ktoś testował te single z Lidla? Na filmiku to takie pierdnięcia że żal nawet 50 zł. W realu też tak słabo? Quote Link to post Share on other sites
LucazFires 3 Share Posted December 27, 2020 Nie kupujcie wyrzutni Harmonię. Jest tak znerfiona że szkoda gadać Quote Link to post Share on other sites
OnlyFireworks<333 0 Share Posted December 29, 2020 W dniu 27.12.2020 o 21:09, LucazFires napisał: Nie kupujcie wyrzutni Harmonię. Jest tak znerfiona że szkoda gadać A coś więcej możesz powiedzieć, jakie zmiany zaszły? Quote Link to post Share on other sites
mantis 160 Share Posted December 29, 2020 Widziałem ten efekt za oknem i to dwa razy: Poznałem po charakterystcznym 4-stronnym czerwonym rozprysku, a także po wachlarzowym układzie strzelania na początku i na końcu. Jeśli to tak wali przy kalibrze 20-25 mm, to warto brać Giganticę za 169 PLN. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts