Pioter 9 Posted November 8, 2009 Symbol: P7022Nazwa: Crackling BlitzFirma: KometaOpis: opakowanie zawierające 6 circoblitzówZdjęcie: http://img265.imageshack.us/img265/1322/p7...cklingblitz.pngFilm: - brak - Cena hurtowa: ?Cena w sklepie: 6-8 zł (za 1 opakowanie)Jeśli ktoś je miał to zapraszam do oceny. Quote
Szatek185 4 Posted November 8, 2009 U mnie są po 1.5 zł za sztukę... nawet ładny cracling moja ocena 7/10 Quote
velibrum 12 Posted November 8, 2009 Mam paczkę tych cyrcoblitzów z fajerwerki market. Dobre dla każdego fana cyrco i cracklingu. Ahh ten piękny wzlot :smile: Myślę że bardziej chodzi o ten dźwięk przy wylocie, niż o efekt, który w gruncie rzeczy też nie jest zły. Za 6 zł raczej nie dostaniemy 6 np. rakiet o podobnych efektach. Moim zdaniem ten produkt jest jak najbardziej opłacalny. W tym roku będę miał 4 rodzaje cyrcoblitzów: K4777A, P7025, P7022, TXR418 więc będzie trochę porównywania. Quote
Pioter 9 Author Posted November 10, 2009 Jak już wspomniałeś Vel te Circoblitze mają cracling. Bardzo go lubię, bo robi niezłe zamieszanie na niebie i dużo huku.Tak samo cracling mają te Circoblitze z Hestii HE0015. Co do ceny to jest naprawdę atrakcyjna. Velibrum oczywiście nie zapomnij zapodać filmów ze swoich testów. :smile: Quote
roberto5455 0 Posted December 25, 2009 mój filmik, ale ja u siebie mam napisane P7021 całkeim fajna za taką cenę7/10 Quote
macieek95 1 Posted December 25, 2009 Miałem i mam P7021 i 2 ... spoko nic nie moge na nie powiedzieć efekty ładne, polecam, cena nie wygórowana Quote
CraVen 16 Posted November 4, 2010 Nawet nie takie złe, jedne z lepszych ale, ale Hestiowe lepsze ... 6/10 Quote
przemus_lw 0 Posted December 26, 2010 Ładny cracling, spory huk i fantastyczny wir iskier-po prostu bajka! Bardzo dynamiczny start wymaga jednak twardego, równego podłoża bo w przeciwnym przypadku lecą bokiem (przy mini cyrcoblitz nie ma takiego problemu). Ocena 8/10 Quote
fpshooter 12 Posted January 2, 2011 Dostałem paczkę tych cyrkoblic jako część nagrody z konkursu Komety. Cóż mogę więcej powiedzieć od tego co już zostało wyżej napisane. Bardzo dobre cyrkoblice, szczególnie te z craclingiem, peonie mają trochę za mało gwiazdek. Produkt nie odbiega jakością od konkurencji ze Śmieszka, Hestii czy Jorge. Śmiało mogę polecić. Trzeba tylko pamiętać o odpalaniu ich z równej twardej powierzchni, inaczej moga latać kszywo lub wybuchać na ziemi, ale to mankament wszystkich cyrkoblic.fps Quote
kamilosz 0 Posted December 19, 2013 ZARĄBISTE!! Przed chwila odpaliłem jednego cyrcoblitza i i efekt był bomba! Ładny efekt czerwone gwiazdki + cracling i do tego głośny huk. Dobrze że jeszcze mam 23 sztuki Quote
Recommended Posts