Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Nazwa: Petarda FP3X KrachmenKod: FP3XImporter: GaooCena: 11.00zł / 20szt. - http://speed-fajerwerki.plIlość sztuk/opakowanie: 20Opis: Każda sztuka zawiera 2,5 g specjalnej mieszanki prochu i aluminium, dzięki czemu przy wymiarach (55 x 17 mm) osiąga siłę huku jak produkty z serii achtung i jumbo.Zdjęcia:1. 2. Jest to chyba nowość na rynku(gdyby nie, proszę mnie poprawić, bo jestem ciekaw.)Od razu, gdy zobaczyłem ją na stronie speed-fajerwerki zwróciła mą uwagę.Jest to kolejna petarda z serii "tych mocnych" FP :smile: Cena bardzo zadowalająca i daję w ciemno (nigdy jej nie miałem) że ma porządny huk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Troszkę poprawiłem tytułowy post. Petarda jest już znana forum, chociaż jeszcze nie miała swojej oficjalnej premiery detalicznej. Importowana jest przez firmę Gaoo - http://gaoo.com.pl/.Osoby które były na prezentacji tego produktu mówią że color saluty, la bomby i inne cuda się przy tym chowają :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Od 11 listopada na FM.http://fajerwerkimar..._...629&lang=plhttp://fajerwerkimar..._...628&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Miałem 4 sztuki.2 odpaliłem w lesie na mokrych liściach więc się huk wytłumił.3ci (na filmie) był na pieńku, też w lesie więc już huk był lepszy.Na razie nie nazwałbym ich najgłośniejszymi w Polsce, ale złe też nie są.4-tego wywalę gdzieś między blokami - wtedy będę wiedział czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Czyli z dużej chmury mały deszcz Zapewne to to samo co La bomba.A tak się wszyscy podniecali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wiesz...na żywo efekt wygląda całkiem inaczej więc nie ma co stawiać pochopnych wniosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Na filmie tego nie słychać, ale ta sztuka walnęła konkretnie, może mało basu, ale taki konkretny, ostry huk.Z resztą to było w środku lasu i nie ma co oceniać.Dużo lepsze od korsarek z SP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 No wiesz, a ja porównywałem La Bomby z Big Tigerem i autentycznie były lepsze, a odpadałem po kolei i to nie jest jakiś mój wymysł bo 2 osoby które w ogóle nie kręcą fajerwerki mi to potwierdziły.A korsarki to zupełnie inna bajka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ZIP, sa warte swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Myślę, że tak.Ale nie miałem jeszcze la bomb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Nie mam pojęcia, nie miałem ich. a do czego mozna je powównać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Wap mówi, że huk mają identyczny jak FP3 NEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Można się było tego spodziewać że ta petarda ma swojego "krewnego" u innego importera.Ale jak mówiłem że jest przereklamowana to niektórzy baronowie tego forum atakowali mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Nie jest taka do końca przereklamowana.Przed chwilą odpaliłem ostatniego na skarpie w lesie.Stałem blisko. Ten huk miał w sobie coś takiego niezwykłego, czego nie miała żadna inna moja petarda. Mały bass, ale aż w zębach było czuć takie na prawdę konkretne, potężne uderzenie.Echo cudownie poniosło się po całym osiedlu budząc wszystkie psy... (nie, nie policję - takie czworonożne, szczekające) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzisiaj doszła mi paczka z trzynastoma paczkami krachmenów ...Od razu na początku mówię, że spodziewałem się po tej petardzie o wiele, wiele więcej ...Odpaliłem razem 3 krachmeny.Pierwsza wybuchła, jak ... piratka? Druga w ogóle nie wypaliła, a trzecia już walnęła lepiej, ale to też było dalekie od znakomitości.Teraz zastanawiam się, czy jest to może wadliwa jakaś paczka? Nie wiem naprawdę ...Na dniach otworzę jakąś inną paczkę i wtedy dam znać.Na tą chwile krachemny oceniam 3/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzisiaj doszła mi paczka z trzynastoma paczkami krachmenów ...Od razu na początku mówię, że spodziewałem się po tej petardzie o wiele, wiele więcej ...Odpaliłem razem 3 krachmeny.Pierwsza wybuchła, jak ... piratka? Druga w ogóle nie wypaliła, a trzecia już walnęła lepiej, ale to też było dalekie od znakomitości.Teraz zastanawiam się, czy jest to może wadliwa jakaś paczka? Nie wiem naprawdę ...Na dniach otworzę jakąś inną paczkę i wtedy dam znać.Na tą chwile krachemny oceniam 3/10. To bardzo mnie zasmuciles... 13 paczek....Otworz jakas srodkowa paczke i mow szybko bo niewiem co wybierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 ja nigdy bym nie kupil tylu paczek... nawet jednej po tym jak je odpalałem z FP3NEWW porównaniu wygrywa FP3NEW i to bez 2 zdań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Połowa paczek poszła na handel, więc ja się nie martwię ... Niestety myślałem,że będę miał już DOBRE petardy, które mi na długo starczą.Teraz żałuję, że nie zamówiłem FP3 ...Orbit - na dniach postaram się odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Połowa paczek poszła na handel, więc ja się nie martwię ... Niestety myślałem,że będę miał już DOBRE petardy, które mi na długo starczą.Teraz żałuję, że nie zamówiłem FP3 ...Orbit - na dniach postaram się odpalić. Mysle ze dasz rady przed 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIAN 1 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Nie zamawiajcie krachmenów ! Nie wiem co tak wszyscy chwalą ale na pewno nie jest to ta petarda ... Huk można porównać dosłownie do mocniejszej draski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Dzisiaj już ostro przetestowałem te petardy ... Dalej utrzymuje swoje zdanie.Petardy tragedia.Oceniam je na połowę FP3 new.Teraz mam pytanie do osób, które były rzekomo na tych pokazach.Oni Wam pokazali inną petardę, czy co? A może macie z tego zysk, że nam je poleciliście?Bardzo żałuję zakupu tej petardy.Śmiało bierzcie w zamian FP3 new.Dla potwierdzenia daję film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Dzisiaj przyszla koledze paczka z fm.plbylem u niego-zamowil 2 paczki tych petard.dzisiaj ukladalem juz plan ktory bedzie na 100%.zamiast pazki krachmenów,bedzie apczk fp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 myslałem ze to cos lepszego i w zamian też wziołem fp3jednak ten produkt jest zbyt przereklamowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsuper 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Myślałem że to ściema ale mieliscie racje, Krachmenostro wali, daje 10/10coś jeszcze wrzuce, jak zgramy z Mario filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 No na tym filmiku to wali konkretnie.Jednak je kupię :twisted: , tymbardziej, że promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi