Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja. Dałem za nią 3zł ale opłacało się. Najpierw fontanna a potem huk jak FP3 new!!!

Posted

Może będą w Lidlu w tym roku, bo w tej sieci sklepów dominuje SP

• 1 year later...
Posted

Bardzo dobra i opłacalna petarda! Zapłaciłem 9zł w fajerwerki-net.pl 6szt w opakowaniu. Testowałem ja z la bombą. SP 1009 była głośniejsza i miała niższy ton. Grubość korpusu zblizona do popularnych achtungów hestii. (pisze zbliżona, ponieważ grubość ta zależy od miejsca w którym się porównuje) Nie wiem jak wypada w porównaniu z FP3 New ale ze względu na swój bas może ją trochę przewyższać-ale to tylko moja subiektywna ocena, może się mylę.

• 1 month later...
Posted

Nie odpalałem jeszcze. Wrażenia akustyczne opiszę w późniejszym terminie.

Posted

to chyba jest podobne do petardy red devil najpierw fontanna coraz wyższa do 1 m a potem wali lepiej niż FP3 NEW

• 4 weeks later...
Posted

Żadna fontanna, jest chwilka czerwonego flesza i huk. Lepsza od FP3N, naprawdę wali równo.

Posted

Miałem 2 paczki w tym roku i z tym hukiem bywa róznie. Jedna jest silniejsza od FP3New inna słabsza, zalezy od sztuki:) Ale na pewno warto zaopatrzyć się w takie cacko. A i maja dość krótki lont.

Posted

Ja w tym roku miałem tylko 1 paczkę, a szkoda są bardzo głośne, może nie takie głośne jak FP3ale są głośne.

Posted

Ja w tym roku miałem tylko 1 paczkę, a szkoda są bardzo głośne, może nie takie głośne jak FP3ale są głośne.

No chyba jednak mocniejsze od FP3/NEW, byly tak mocne ze zakazali ich importowania, z powodu sily huku wlasnie!
Posted

Ja również miałem je ostatniego Sylwestra i faktycznie są ciut głośniejsze od FP3N

• 1 month later...
Posted

Sprawdziłem na razie jedna sztukę. Nie było zbyt silnego flesza, nawet żadnego nie zauważyłem, za to huk całkiem niezły. Akurat moja była raczej cichsza od FP3/NEW, ale jak mówił przemus_lw, ponoć bywa z nimi rożnie. Jednakże bass miała potężny, większy od FP3/NEW. Na pewno warto było je kupić i wypróbować, zwłaszcza ze już ich nie będzie. Zegnajcie, wrecling bomby...

• 6 months later...
  • 2 months later...
Posted

Gdy 2 lata temu chciałem je kupić i pojechałem po nie to wycofali je więc teraz pierwsze miejsce zajmują Super Topy :D

Posted

Na dniach postaram się zrobić jakieś porównanie do 859 i JC05

HL pomyliłeś tematy, czy petardy pisząc?

Posted

"HL pomyliłeś tematy, czy petardy pisząc?"

Nic nie pomyliłem, szczęśliwie jeszcze udało mi się je zakupić :P
Będzie teścik by rozwiać wszystkie mity i fakty :)

Ok, wszystko jasne! Czekam z innymi na porównanie.