mateusztg 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 ja wczoraj wystrzeliłem paczke picolo, jedną wariatke, 6 cyrkobliców, rzymski ogień z biedronki, jedną szelke z moździerza i dwa decybele nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 ja wczoraj odpaliłem macrocosmos II i Jm01 Cyrkoblitz , dzisiaj odpalę pewnie jakieś rakietki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Wczoraj odpalilem:-Blue Colorfull World GW218-93 -Red Dark Worlock GW218-90 (maxsem)-11 FP3n-k0208-wyrzutnie rzymiakow -TXF411 stroboskop (ładnie daje po oczach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moherowy25 0 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ja co roku coś odpalałem,a w tym nic :cry:.Co do kwestii legalności wolałbym się nie wypowiadać :roll:.Wiadomo jest ryzyko jest zabawa!Choć co do tego ryzyka to mam mieszane uczucia(od dłuższego czasu na moim osiedlu ni widu ni słychu niebieskich aniołów sprawiedliwości :mrgreen: ). Ja w ostatniego sylwka(2009-2010) widzałem jak na boisku normalne boisko trawą porośniete i tata z synem odpalali jakieś rzymskie ognie oczywiście jakiś dziadu musiał zadzwonić po policaj a przeciesz rzymskie ognie są bezgłośe no może cichy szum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja być może odpalę jakieś słabsze rakietki i petardy, ale to drugiego dnia świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyneQ 3 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Tak robie jutro male strzelanko szelka rzymiak M23 ballet rakietke jakas Dam filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Moim zdaniem strzelanie w Wigilię to trochę przeginka, no ale jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 U mnie strzelają sąsiedzi więc ja daje sobie spokój i czekam do 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Tak w ogóle to nie strzelam w sam dzień wigili BN , ale w ostatnią wigilię odpaliłem rakietę JR8 Diabolo xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Na Pasterce Oczywiście ale bez hukowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampi123 1 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 W wigilię nie , najczęściej w 2 dzień świąt , ale to raczej słabe fajerwerki typu fontanny , rzymskie ognie czy jakaś mała rakietka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzareKiller 1 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Cytuje: ''strzelacie w wigilie? - nie to jest nielegalne'' no a jednak juz nielegalne. Eh co za kraNie, nigdy nie strzelalem w wigilie, mam 12 lat i niedawno zaczalem sie interesowac fajerwerkami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja w Wigilie nie strzelam nie czuje takiej potrzeby. Chyba że koło mnie będą sąsiedzi strzelać to też zacznę strzelać z 3szt Fp3/Small poleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja puszczam tylko coś cichego, takiego jak wulkan lub jakaś rakietka ze spadochronem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 W pierwszy i drugi dzień świąt kilka szelek, może jakaś kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja trochę strzelam (po kolacji) jakaś drobnica i tak z pokusy fp3 small Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja strzelam kolędami i osobiście nie lubię strzelania w wigilię i święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja osobiście w wigilie nie strzelam, nie czuje takiej potrzeby, aby coś poleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Również nie strzelam, nie mam takiego zwyczaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ja pamiętam jak w pierwszy dzień świąt puściłem kamikadze i wleciał mi do klatki to było z 4 lata temu gdzieś. Ale jak słychać hałasy lub widać rakiety kolorowe to aż chce się pójść strzelać . Ja zazwyczaj zaczynam tak od 30 grudnia. Wcześniej jedynie rzut przez okno i okno od razu zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksfer87 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 U mnie sąsiad z bloku z na przeciwka odpala wieczorem w wigilię dwie gwiżdżące rakietki od lat [Whistling Moon Travellers] Ja się jeszcze powstrzymuję ale gdzieś kiedyś wyczytałem,że w wigilię też można strzelać.Ale prawo się chyba zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Hukowych nigdy, ale wulkany, stroboskopy, flary zawsze w okresie świątecznym odpalałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Nigdy nie odpalałem, ale może w tym roku jakiś stroboskop odpale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Odświeżam temat. Ja osobiście w tym dniu nie myślę zbytnio o pirotechnice i oddaję się świętowaniu Bożego Narodzenia, jednak w mojej okolicy zawsze znajdą się ludzie przypominający innym o dniu, który nadejdzie w następnym tygodniu Kiedy w ubiegłym roku byłem na Pasterce i stałem na polu, słyszałem chyba cztery wyrzutnie i dużo petard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ja akurat zawsze od tego dnia zaczynam strzelanko..W wigilię nie puszczam hukowych ale jakieś rzymiaki,fontanny czy sprobo czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi