Jump to content

Recommended Posts

Posted

..Ile razy mozna to samo gadac?:blink:

Posted

"szczelać" buhahaha, ale znawcy

Posted

Wybuchają tony fajerwerków. Zawaliła się część dachu

LINK

Posted

a mój pies jak widzi fajerwerki to jest zadowolony.

Posted

Łodzianie wystrzelą tony rac i petard

LINK

Posted

Dzisiaj w ''Klanie'' Rysio odpalał Royal Wulkany z Hestii :)
Efekt piorunujący!

W ostatnich dniach tradycyjnie w mediach wpajano jak niebezpieczne są fajerwerki. Rozśmieszyła mnie akcja na FB coś tam że nie strzelam w sylwestra :w00t:

Posted

Trzeba pamiętać, że w "Klanie" także Jerzy i Michał mają całkiem niezłe stuffy. bo się nimi chwalili :P
A co do tej akcji na Facebooku, to sporo osób biorących w niej udział to 40-50 letnie kobiety, które nie ruszają się z domu i nie rozumieją co to piękno fajerwerków. :angry:

Posted

Ja tam po tej akcji to widziałem 5 krotnie wzmożoną aktywność strzelniczą niż porównując rok 2009. Normalnie z każdej strony leciały baterie co chwila. :rolleyes:

Posted

Myslacy ludzie. Swietna akcja.

Posted

LINK o stalowej woli
Jak przeczytalem ten artykul bylem tak wsciekly na autora ze zalozylem sobie konto zeby go skomentowac. "Petardy w ludzi polecialy". No co za debile. Komentarze byly rownie debilne "Trzeba sprawdzic czy fajerwerki na byly chinskie i czy firma miala koncesje" hahahahahahahahahaha ten gosciu mnie powalil. Glupie ignoranckie artykuly, niewiem jak mozna bylo to zamiescic.

Posted

"To czyjas olbrzymia nieodpowiedzialnosc , nie umieja sie tym czyms obchodzic , powinny powstac kursy odpalania petard............"

Rozwalił mnie ten komentarz trudno stało się choć stać się nie powinno, ciekawe co się stało pewnie się moździerz przewrócił albo coś takiego i jaki miał kaliber. Ważne żeby ludzie byli cali ale jak zwykle gazeta musi nagłaśniać i zaraz empatia to wykorzysta

EDIT: raczej tam nie było szelek tylko wyrzutnia albo się przewróciła lub jeden pocisk wybuchł w lufie powodując defekt innych a działo się to podczas finału którejś z wyrzutni. Dopiero teraz zobaczyłem film od Mpiego.

• 3 weeks later...
Posted

Największy hotel w stolicy prowincji Liaoning w Chinach stanął w 200-metrowych płomieniach. Pożar spowodowały sztuczne ognie, którymi Chińczycy hucznie witali nadejście Nowego Roku.

link