LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 5 sztuk k0204 i paczka pikolaczków. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 mi zostało 20 wyrzutni i masa pierdół. To dzisiaj sobie je odpalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dużo tego ...Min. 6 paczek hydra hummer, 2 rzymski colorful peony, 12 sztuk magical shoots barradge, wyrzutnia rzymskich 100 strzałów, wyrzutnia time warp, pół paczki żuków, stellar suprise, 1,5 paczki air bombów. Reszty nie chce mi się pisać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Kilka paczek mini corsair, jakies małe fontanny, 2szt. małych achtungów, kilka widow makerów... i to chyba wsio Dzisiaj się nimi pobawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 - 2 kule z moździerza- paczka pikolików- 2 petardy FP3- 1 rakieta z KF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 A mi zostało całe opakowanie Ko203, przed chwilą je zutylizowałem zapaliłem po prostu cały kartonik :twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoska11 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 2 rakiety Atomic Assalut1 rakieta z Kung Fu 1 paczka K02041 paczka k0201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nie chce mi się rozpisywać.http://i40.tinypic.com/2gwfawx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajcik 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 2 szelki moźdźieża z biedry6 sfinxów (musze opchnać komuś)1x zestaw z biedry duży1x zestaw mały z biedry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelFireWorks 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mi zostało dużo czyli:-Mars-Borneo-Hot-I duza wyrzuutnie z hesti za 160(niemialem gdzie odpalic)Rakiety-1 cassiopeia-1 mistrzowie ognia(jumbo jet)-1x Speed IV-2x Voo Doo-Duzo mneijszych z kung fu z tesco sky rockets itd.duzo wulkanow i strasznie duzo petard:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nic oprócz pół drogi zaśmieconej przez wyrzutnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 4 paczki piccolo, paczka jaj dinozaura, 30 za***istych petard z triplexu, 2 rzymskie 30 strzalow, rzymiak superbomb, 4 ladunki z mozdzierza i 4 rakiety z kung fuczęść pozostałości wystrzeliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 JA żałuje ale nic mi nie zostało. Na drugi rok zostawie rakiety i moździeż a w sylwestra pójdą wyrzutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 -36 rakiet Diabolo Jr8-Trochę Rakiet Thunder-2 Rakiety Speed IV-4 Rakiety Jr21 Apollo :grin: wow to ty cos kupiles? Lol chyba ukradels zal nobkuMi zostalo 6 circoblitz i innych pierdolek typu piccolo, v max, piratki , 3 paki motylkow i baczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dużo rakietek moon travels, trochę żuków, decybeli, warjatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 teraz zostało mi już tylko 6 motyli kamikadze i 10 kulek od moździerza JW47. zostawiam to na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalidis 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No mi właśnie jorge przysłało paczkę, więc można powiedzieć, że są to moje pozostałości:- 10 Kamikadze-10 Albatrosów-Petardy FP10 piratka-Jaja dinozaura-Wyrzutnia Jupiter(25 strzałów) kod:53901-Wyrzutnia B14(25 strzałów) <- Jest to mały thunder rain-Fontanno wyrzutnia Extreme F7 2 sztukiFota: http://img80.imageshack.us/my.php?image=p1030045qc0.jpg__________________________________-4 żuki-1 bączek-2 xxs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Mi zostało; :arrow: Kilka rakiet z Festivala :arrow: 6 Dużych rakietek z Ufo :arrow: 2 paczki KO202S Super Craker :arrow: Pół paczki JC04 Big Corsair :arrow: Pół paczki Window Makerów :arrow: 1 paczka Piccolaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 6 rakiet detonatorpierdóły myszki , czerwone shitki itpzestaw kung fu -> znaleziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Moje pozostałości:9 szelek cylindrycznych6 szelek 2 efektowych.3 szelki 3 efektowe2 szelki 4 efektowerazem 20 szeleczek z czego pewnie jedną czy dwie wystrzele sobie w urodzinki ;]do tego jeszcze:ok.50 petard KO2031 trzeszcząca kulka2 jaja dinozaura13 piratek4 paczki piccolo1 paczka KO2041 paczka JC041 wulkan fuji2 rzymskie ognie jeden 30 strzałów a drugi 10 strzałów.3 petardy 5 strzałowe6 petard super cracker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 6 rakiet z kung fu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciux 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Mi został:Paczka petard Hesti V-power4 paczki piccolo2 paczki trzystrzałów3 paczki petard korsarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 U mnie trochę zostało - pierwszy raz wyrzutnie ;dhttp://i40.tinypic.com/2mxrgz.jpghttp://i44.tinypic.com/2mcimao.jpghttp://i39.tinypic.com/33pei9x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heineken89 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 wypalone wyrzutnie szczątki po niektórych petardach a tak po za tym to słabe petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mi została masa petard: jak air bomby duże, shoki, wariatki masa bączków, 3 rakiety, prawie pełny moździerz, 2 fontannyI to chyba na tyle :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi