Kamil911 130 Posted January 10 Pierwsze zakupy w tym roku, oraz coś co zostało z poprzedniego. Chciałbym też wspomnieć że jest to już ostatni ostatni rok z Circoblitz TR-1 Tropic. 1 Quote
mantis 488 Posted January 10 Brałeś coś z wyprzedaży styczeń 2025? Jeśli tak, to z jakich sklepów? Nie widziałem na razie opinii rakiet Super Bomba po sylwestrze. Fajnie jakby ktoś się wypowiedział jak wypadły w porównaniu do Bomba. Quote
Kamil911 130 Author Posted January 10 40 minut temu, mantis napisał(a): Brałeś coś z wyprzedaży styczeń 2025? Jeśli tak, to z jakich sklepów? Nie widziałem na razie opinii rakiet Super Bomba po sylwestrze. Fajnie jakby ktoś się wypowiedział jak wypadły w porównaniu do Bomba. No tak brałem.. rakiety z hurtownia fajerwerkowo a Cobre z sklepuZpetardami. Rakiety w porządku prezentują się na filmach to pokusiłem się na zakup a co z tego będzie to się okaże. Zwykłe Bomby też mam zamiar kupić więc jakieś tam porównanie pewnie się pojawi. Quote
Koopacz 57 Posted January 11 Witam Cyrkoblitze to chyba z drugiej ręki,bo raczej normalnie już ich nie kupisz. Space line V jako " następca II to dobry wybór. Tą dolną kostkę widzę po raz pierwszy u Ciebie. Co do rakiet - nie wypowiadam się,bo nie siedzę za bardzo w temacie. Pozdrawiam Quote
Fraptak 28 Posted Monday at 06:45 AM @Koopacz Tak cyrkoblitzów już nie kupisz ponieważ miały niekontrolowaną trajektorię lotu, więc nie dostały CE choć Hestia oraz funke przepchnęła Cyrko na CE, tutaj mamy starszą wersję TR-1 która jest na kat. 3 <NWP>, po więcej informacji dot. cyrkoblitzów zapraszam na Wikipedię cyrkoblitzów https://cyrkoblitz.fandom.com/pl/wiki/CYRKOBLITZ_Wiki?veaction=edit 1 Quote
Kamil911 130 Author Posted Tuesday at 06:29 PM W dniu 11.01.2025 o 17:44, Koopacz napisał(a): Witam Cyrkoblitze to chyba z drugiej ręki,bo raczej normalnie już ich nie kupisz. Space line V jako " następca II to dobry wybór. Tą dolną kostkę widzę po raz pierwszy u Ciebie. Co do rakiet - nie wypowiadam się,bo nie siedzę za bardzo w temacie. Pozdrawiam Z drugiej ręki, tak jak piszesz. Space Line V wydaje się być w mojej ocenie b.dobrą pozycją jest niska i posiada sporą gramature więc myśle że efekty będą duże i do samej ziemi coś jakby bateria Mistral tyle że tu mamy dodatki + fan brzmi iak ideał ale wyjdzie to w praniu. Rakiety wydają się ciekawe zwróciły uwage a że cena nie była wygórowana to wleciały. 38 minut temu, Moloch napisał(a): Kamil wrócił do zakupowania pirotechniki po przestoju? Nie planuje po prostu się zbiera bez ciśnienia.. jeszcze coś tam wleci jak to się rozwinie tego nie wiem, priorytety i cele mam inne a do pyknięcia zawsze coś było a to że nie jest SYTO to mi to absolutnie nie przeszkadza. Quote
Recommended Posts