pj.patryk 3 Posted January 28, 2024 Styczniowe zakupy w promocji ze sklepu sklepzpetardami. https://ibb.co/FJXVRvk Quote
mantis 488 Posted January 28, 2024 Bardzo ładne zakupy wzbudzające wspomnienia czasów najlepszego klimatu na forum. 1 Quote
Korsarz96 17 Posted January 28, 2024 Przypomina mi to mój stuff z 2015/16 r gdzie też miałem właśnie same Diablo, Perfecty i Marsy od Jorge hahaha kiedyś top rzeczy, nostalgiczne. Rakietowy początek ^.^ Quote
Sevento 18 Posted January 29, 2024 O panie, gdzie Urana dorwałeś? Oglądając Twój stuff czułem się, jakbym się cofnął w czasie o jakieś 15 lat Quote
Moloch 162 Posted January 30, 2024 Ale fajne zakupki, faktycznie mogą przypominać te za dzieciaka Quote
LudwiczekR 33 Posted January 31, 2024 Jak lubisz rakiety to whistling moon trawellers zakup najlepiej cały karton. Są różni producenci tych kultowych gwiżdżących rakietek. Zabawę będziesz miał przednią. Ja zawsze je mam na każdego Sylwestra. Quote
Recommended Posts