matikoksu 17 Share Posted December 27, 2023 W tym roku bardzo skromnie i późno. Dziś zakupy w Aldi a jutro powinna do mnie dotrzeć przesyłka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Share Posted December 28, 2023 Ważne że tradycja podtrzymana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantis 404 Share Posted December 28, 2023 Akurat wziąłeś chyba najlepszą rzecz z Aldi w postaci Red Sonia, więc możesz być dumny ze swojego gustu i obeznania. Czekamy na update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matikoksu 17 Author Share Posted December 28, 2023 Dotarła dziś do mnie przesyłka. Zastanawiam się czy jeszcze coś dokupić. i trochę do zabawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian7878 98 Share Posted December 28, 2023 Stuff daleki od skromności . Genesis miałem w 2014 roku. Wtedy wypadła rewelacyjnie.. Trzeszczące palmy do dziś tkwią w pamięci haha. Jw412 to kozak, rozświetli Ci całe niebo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantis 404 Share Posted December 29, 2023 Paka na wielkość całej wersalki, dawno ktoś nie robił tak dużych jednorazowych zakupów. Podziw za ilość rakiet do zabawy. Zastanawia mnie ten Cayenne reklamowany niegdyś przez Rubena razem z wyrzutnią Kalasznikov. JW412 i Nemesis w Compound Box Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Share Posted December 29, 2023 No powiem ciekawy stuffik, dużo niecodziennych rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiroMan25 65 Share Posted December 30, 2023 Skromny stuff to na pewno nie jest . W kostkach widzę klasyki pokroju genesisa, styxa czy jw2000, jak i nowość w postaci hukowej kostki crazy robots. Dużo rakiet od jorga. Daj znać po sylwestrze czy trzymają poziom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matikoksu 17 Author Share Posted January 7 Mimo małej ilości a co za tym idzie krótkiego pokazu uważam że pokaz udał się w 100 procentach tak jak planowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Share Posted January 7 O dziwo nowe wersje JW419 i JW412 nie miały denerwujących przerw. Miałeś do czynienia ze starymi wersjami na NWP? Gdzie nie było to compound? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matikoksu 17 Author Share Posted January 7 Były to compound tylko jw412 odpaliłem 2 części jednocześnie dlatego nie było przerwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Share Posted January 7 27 minut temu, matikoksu napisał(a): Były to compound tylko jw412 odpaliłem 2 części jednocześnie dlatego nie było przerwy Aaaa to dlatego przerw nie było, lontem? czy na systemie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matikoksu 17 Author Share Posted January 7 Na systemie ale takim najprostszym 12 kanałowym DB12 na pilot. Na kolejnego sylwestra chciałbym już zainwestować w jakiś lepszy system, może MB32 ale zobaczymy co czas przyniesie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Share Posted January 8 9 godzin temu, matikoksu napisał(a): Na systemie ale takim najprostszym 12 kanałowym DB12 na pilot. Na kolejnego sylwestra chciałbym już zainwestować w jakiś lepszy system, może MB32 ale zobaczymy co czas przyniesie. fajny mb32 i już programowalny, ale podpinanie 32 zapalników przed sylwestrem to już mnóstwo roboty. Sam odpalam na MS12x2 albo MS12x3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts