Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo fajna wyrzutnia , nawet za 38-40 zł sądzę że opłaca się ją kupić bo efekty naprawdę są przecudowne , Opłacalna , bardzo dobra wyrzutnia , jeżeli szukacie konkretów , albo zakończenia pokazu przy nie największym budżecie , to jest to cudowna wyrzutnia , konkretna i warta kupienia ! Polecam

BTW. U mnie pociski leciały dziwnie blisko siebie , z tego co patrze na filmikach to mało takich przypadków jest , chociaż się zdażają.

Posted

Wyrzutnia była cudowna z naprawdę dużymi rozpryskami sięgającymi prawie do ziemi,był trochę za szybka ale za takie efekty można jej wybaczyć,w tej cenie innej efektywniejszej wyrzutni fan nie można znaleźć więc naprawdę polecam :D

Posted

Super wyrzutnia, przed chwilą odpalałem. POLECAM:D

Posted

Wyrzutnia naprawdę godna polecenia :D za tą cenę lepszej nie dostaniemy ;) Polecam !

Posted

Jedna z najlepszych wyrzutni! Robi ogromne wrażenie i jest idealna na mały finał.
Film:

• 3 weeks later...
Posted

Naprawdę polecam super wyrzutnia wcale cena nie jet taka dóża mialem w tym roku 2 i jestem zadowolony supr efekt i dobre zakończenie

Posted

Świetna wyrzutnia, efekty są bardzo duże, długo utrzymują się na niebie, a za tą cenę opłaca się ją bardzo. Polecam ;)

Posted

Moi sąsiedzi ją mieli i muszę przyznać że efekt bardzo fajny happy.gif

Posted

U mnie ta wyrzutnia miała mały rozrzut ładunków, szczególnie przy trzeciej salwie, co nie zmienia rzeczy, że jest za***ista :D

Posted

Chcę ją kupić w tym roku, z waszych postów wynika że jest bardzo dobra, po filmikach również wygląda na opłacalną wyrzutnię.

Net.

• 3 months later...
Posted

nie ma lepszej kostki w tym przedziale cenowym :) najlepsza na finał przeciętnego stuffu

• 2 months later...
Posted

Gdzie można kupic jw90 oprócz sklepu www.fajerwerkisklep.pl

Posted

Na razie jej zapewne nigdzie indziej nie znajdziesz bo jest to towar deficytowy :P W listopadzie zapewne sklepy zaczną uzupełniać braki i pewnie każdy, który ma w ofercie Jorga się w nie zaopatrzy więc cierpliwości ;)

• 1 month later...
Posted

Maiłem ją 4 lata temu i w tego Sylwestra. Kilka lat temu była extra, a teraz po dodaniu stroboskopu nie robi już takiego wrażenia. Małe, nieregularne, słabe efekty i brak tego "czegoś" co miał przed zmianą efektu.

• 2 months later...
Posted

Moim zdaniem stroboskop, tylko polepszył efekt :)

• 2 weeks later...
Posted

Chyba jakiś chińczyk za mało gwiazdek dosypał :D

Posted

ja tu nie widzę, żeby było mniej gwiazdek. Wyrzutnia jak każda inna z dawnych. Polecam także zapoznać się z przepisami, które nie eliminują przez znaczek CE starych efektów.

Posted

Wyrzutnia nadal tak samo dobra.

Posted

Chyba jakiś chińczyk za mało gwiazdek dosypał :D

Mylisz się, bardzo dobra kostka widać to na filmie ;)
Posted

Sracie się tak o nią jak by Jorge kończyło sprowadzać ją z chin... Jest tak jak powiedział mpi, CE u nas jest bardzo różne od tego co mają szwaby B)

Pzdr

Posted

Na szczęście u nas prawo unijne w dużej części pomogło fajerwerkom. Sztandarowy przykład to kostki z serii Big Bang z Jorge. Właściwie w kategorii do 49 sh do 1,2" zmniejszono tylko o 10% ilość mieszanki na strzał do maksymalnie 18g. Ponad to w kostkach z CE qm jest zaszyty pod poligrafią. Rozmawiałem już na ten temat z kilkoma osobami i wyszło na to, że utrata ilości mieszanki jest rekompensowana przez jakość wyrobu np. JW407 lub Zeppelin od Jorge. Obie kostki mają świetne efekty i znak CE. Jeśli chodzi o JW90 to główną zmianą jest dodanie podstawki co znacznie zwiększa bezpieczeństwo odpalania.

fps