luxor 2 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=BRqtEvy4XPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 bardzo fajna wyrzutnia , nawet za 38-40 zł sądzę że opłaca się ją kupić bo efekty naprawdę są przecudowne , Opłacalna , bardzo dobra wyrzutnia , jeżeli szukacie konkretów , albo zakończenia pokazu przy nie największym budżecie , to jest to cudowna wyrzutnia , konkretna i warta kupienia ! Polecam BTW. U mnie pociski leciały dziwnie blisko siebie , z tego co patrze na filmikach to mało takich przypadków jest , chociaż się zdażają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma94 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wyrzutnia była cudowna z naprawdę dużymi rozpryskami sięgającymi prawie do ziemi,był trochę za szybka ale za takie efekty można jej wybaczyć,w tej cenie innej efektywniejszej wyrzutni fan nie można znaleźć więc naprawdę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Super wyrzutnia, przed chwilą odpalałem. POLECAM:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wyrzutnia naprawdę godna polecenia za tą cenę lepszej nie dostaniemy Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHORT TIME 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jedna z najlepszych wyrzutni! Robi ogromne wrażenie i jest idealna na mały finał. Film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajermaniakSurex 0 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Naprawdę polecam super wyrzutnia wcale cena nie jet taka dóża mialem w tym roku 2 i jestem zadowolony supr efekt i dobre zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Świetna wyrzutnia, efekty są bardzo duże, długo utrzymują się na niebie, a za tą cenę opłaca się ją bardzo. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JW408 0 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Moi sąsiedzi ją mieli i muszę przyznać że efekt bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verbusek 0 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 U mnie ta wyrzutnia miała mały rozrzut ładunków, szczególnie przy trzeciej salwie, co nie zmienia rzeczy, że jest za***ista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Net 0 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Chcę ją kupić w tym roku, z waszych postów wynika że jest bardzo dobra, po filmikach również wygląda na opłacalną wyrzutnię.Net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonOfFireworks 0 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 nie ma lepszej kostki w tym przedziale cenowym najlepsza na finał przeciętnego stuffu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Gdzie można kupic jw90 oprócz sklepu www.fajerwerkisklep.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Na razie jej zapewne nigdzie indziej nie znajdziesz bo jest to towar deficytowy W listopadzie zapewne sklepy zaczną uzupełniać braki i pewnie każdy, który ma w ofercie Jorga się w nie zaopatrzy więc cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Gdzie można kupic jw90 oprócz sklepu www.fajerwerkisklep.pl Na chwilę obecną możesz dostać ją w poniższych sklepach:link1link2link3link4link5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys 1 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Maiłem ją 4 lata temu i w tego Sylwestra. Kilka lat temu była extra, a teraz po dodaniu stroboskopu nie robi już takiego wrażenia. Małe, nieregularne, słabe efekty i brak tego "czegoś" co miał przed zmianą efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio 0 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Moim zdaniem stroboskop, tylko polepszył efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nowy film:http://www.youtube.com/watch?v=KAvZVzWWdHM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Chyba jakiś chińczyk za mało gwiazdek dosypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Myślałem że to nowy efekt, jakoś tak inaczej wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ja tu nie widzę, żeby było mniej gwiazdek. Wyrzutnia jak każda inna z dawnych. Polecam także zapoznać się z przepisami, które nie eliminują przez znaczek CE starych efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wyrzutnia nadal tak samo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Chyba jakiś chińczyk za mało gwiazdek dosypał Mylisz się, bardzo dobra kostka widać to na filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Sracie się tak o nią jak by Jorge kończyło sprowadzać ją z chin... Jest tak jak powiedział mpi, CE u nas jest bardzo różne od tego co mają szwaby B)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Na szczęście u nas prawo unijne w dużej części pomogło fajerwerkom. Sztandarowy przykład to kostki z serii Big Bang z Jorge. Właściwie w kategorii do 49 sh do 1,2" zmniejszono tylko o 10% ilość mieszanki na strzał do maksymalnie 18g. Ponad to w kostkach z CE qm jest zaszyty pod poligrafią. Rozmawiałem już na ten temat z kilkoma osobami i wyszło na to, że utrata ilości mieszanki jest rekompensowana przez jakość wyrobu np. JW407 lub Zeppelin od Jorge. Obie kostki mają świetne efekty i znak CE. Jeśli chodzi o JW90 to główną zmianą jest dodanie podstawki co znacznie zwiększa bezpieczeństwo odpalania.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi