blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jedyna szansa to brico marche bo tam maja jorgaDzis sie tam przejde wiec powiem jak to u mnie wyglada. W bricomarche nie ma. Pozostaje zamówić przez Internet (ale nie ma pewności że dojdzie do Sylwestra) lub na bazarach, ale tam się strasznie przepłaci. No chyba że ktoś ma niedaleko hurtownię jorge lub sklep z fajerwerkami Pozdrawiam. Ps. Efekt tej wyrzutni bardzo mi się podoba. Stosunek jakość do ceny bardzo dobry. Ja ją oceniam 8,5/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Szukam coś podobnego do jw90 ponieważ w hurtowni do której zamierzałęm jechać nie mają tego produktu.... moglibyście mi podać coś w cenie jw90 coś podobnego ?? Tu macie stronkę tej firmy tylko że bez cen bo te ceny się zmieniająhttp://www.fajerwerki.szczecin.pl/wyrzutnie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Super wyrzutnia. Zrobiła bardzo dobre wrażenie na ludziach :razz: . Każdy powinien ją mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk93 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wyrzutnia cudeńko, efekty ogromne i 3 strzały naraz i ten cracling na finał. Bardzo się podobała moim kolegom i nie tylko. Ja zapłaciłem 31zł i moim zdaniem to jest najbardziej opłacalna wyrzutnia (cena do jakości). 11/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wkońcu udało mi się mieć tą wyrzutnię na Sylwestra! Efekty poprostu bajeczne! Zapłaciłem za nią (po obniżce -30% na FM) jakies 20-22 zł już dokładnie nie pamiętam. Naprawdę cudna kostka jedna z najlepszych oferowanych przez Jorge.Najbardziej spodobały mi się fioletowe rozpryski i gęsty crackling. Bardzo fajne były również te migoczące ogony, które ciągnęły się za ładunkami. Za rok na pewno kupię (jak będzie w moim zasięgu) jedną lub nawet więcej.Do pokazów idealna! Moja ocena to zasłużone 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 W całym moim "arsenale" była istną perełką!Cudowne efekty pięknie rozkładały się na niebie tworząc bajeczną kompozycję!Wyrzutnia powaliła mnie na kolana,widownia też nie była zawiedziona !Miałem ją pierwszy raz,ale na pewno nieostatni,cena w stosunku do jakości bardzo dobra.Ocena zdecydowanie 10/10,choć i tak zasługuje na więcej :mrgreen:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja też miałem ją w swoim tegorocznym stuffie. bardzo piekna. podobała mi siię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 No tak bardzo ladna,ale niewiem czemu nie przepadam za kątówkami.Wielkie rozlozyste strzaly 9,5/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix320 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Bardzo ładna wyrzutnia, w tym roku miałem ją po raz pierwszy i za rok też na pewno ją kupię. Moja ocena to 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Genialna kątówka! Szkoda tylko, że taka krótka.Film; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma94 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czy mogły mi ktos powiedziec ile kosztuje ta wyrzutnia i czy jest dostepna na fm.pl :?: z gory dzieki :grin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Kosztuje ok.30zł,dokładnie była w tym roku na fm za 31zł.Czy nie mogłeś sprawdzić? Tyle ludzi pisze w swoich postach,że kupiło ją na fm,podają ceny a jeśli nawet nie to zawsze cena podana jest na początku tematu,poza tym to nie jest jakaś nowa wyrzutnia tylko prawdziwy klasyk.Brak mi słów gdy widzę takie lenistwo :shock:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Doskonała wyrzutnia !! Świetnie nadaje się na zakończenie małego pokazu jak i zakończenie pewnego etapu pokazu o większym budżecie. Gdyby miała zamiasta 4x3 chociaż te 6x3 znaczącą zyskała by na swojej doskonałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Dodaje mój filmik:http://www.youtube.com/watch?v=Ws7qDjW_AzIWyrzutnia Mistrzowska 10/10. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpiotrek1995 1 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Bardzo piekna wyrzutnia kątowa za 30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erki198 0 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Bardzo polecam tą koste ma bardzo rozmaite efekty wygłada jak się by niebo paliło Polecam z całego serca koste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam jak narazie jestem w to zielony, czy możecie mi doradzić która wyrzutnia ma lepsze efekty czy JW90 czy Super Show 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 JW90 oczywiściePS: Tak poza tym takie porównania jak możesz pisz w dziale pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peper 0 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Witam, mój kolega miał problem z tą wyrzutnią pociski wybuchały tuż nad głową ( to nie było złudzenie) mimo to efekt był zniewalający . Polecam tą wyrzutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Co tu dużo mówić... w tej cenie nic lepszego nie dostaniemy z wyrzutni oczywiście ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Moim zdaniem już na powyższym filmiku efekt wydaje się być trochę słabszy. Mniej gwiazdek i mniejsze rozpryski, tak mi się przynajmniej wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Panowie nie ma się co martwić, wątpię aby ją zepsuli zawsze była mistrzowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfa1989 0 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 na filmiku wyrzutnia wypada słabo niestety :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 na filmiku wyrzutnia wypada słabo niestety To chyba ogladamy inne filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kixlox093 0 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Rok temu dodali do 1 i bodajże 3 salwy efekt strobo więc wątpię żeby to posunięcie miało być na okres 1 roku, a co do wagi wyrzutni mi się wydaję się ze jest identyczna jak rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi