AdrianoGKW 11 Share Posted January 13 2x Samum pozostałości z 2020 roku Achilles z Alepetardy kupiony jako smaczek bo nigdy udało się nigdy kupić starej wersji Pirobajery zakupione od A & P Pyrotechnics ( wielkie dzięki ) 1 Quote Link to post Share on other sites
endriu123457 37 Share Posted January 13 Samumy robia robote ! Achillesa mialem jeszcze jako NWP i powiem ci na mnie wrażenia nie zrobił w ogóle(jest filmik na yt)... Ogólenie zaczynasz efektownie i to mi się podoba 1 Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted January 13 A na jw01 somsiad ma koncesję? Stuff zacny choć ten Achilles Kłuje w oczy 1 Quote Link to post Share on other sites
Grubbert 49 Share Posted January 13 Bardzo mi się podoba start.Mnóstwo wulkanów i dwa samumy co do których nie mam pytań! 1 Quote Link to post Share on other sites
wapster 0 Share Posted January 13 JW418 CB to jest najnowsza z najnowszych wersji... Bo to wyrzutnia złożona. Crackling fountain - bardzo fajne aż za długie Quote Link to post Share on other sites
mantis 160 Share Posted January 13 Dobrego deala zrobiłeś u A&P, ciekawe czy któryś z wulkanów wybuchnie. Zaraz Mpiwowski lub Mroczny napisze, że stuff jest pełnowartościowy jak ciemny chleb wieloziarnisty, bo jest w nim JW01. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Mroczny 76 Share Posted January 14 Świetny start widzę tutaj kilka konkretnych rzeczy np JW01, samum i to dwie sztuki no i do tego ciekawi mnie jak achilles z ce się spisze bo w sumie nigdy nie widziałem tej wersji w akcji... pamiętam, że ta z nwp była dziwna przynajmniej moja... jak efekty były duże ładne to wyrzutnia wystrzeliła mi dosłownie w 20 sekund i jeden wielki bigos się zrobił na niebie :DD 1 Quote Link to post Share on other sites
AdrianoGKW 11 Author Share Posted January 14 (edited) 12 godzin temu, mantis napisał: Dobrego deala zrobiłeś u A&P, ciekawe czy któryś z wulkanów wybuchnie. Zaraz Mpiwowski lub Mroczny napisze, że stuff jest pełnowartościowy jak ciemny chleb wieloziarnisty, bo jest w nim JW01. Głównie dla tych wulkaników kupiłem:) Zobaczymy nowy efekt wybochowy w wulkanach:P 12 godzin temu, k4n4li4 napisał: A na jw01 somsiad ma koncesję? Stuff zacny choć ten Achilles Kłuje w oczy JW 01 to Alepetarda do kazdego zamówienia wrzuca jako wypełniacz Edited January 14 by AdrianoGKW Quote Link to post Share on other sites
AdrianoGKW 11 Author Share Posted January 19 I nawet gratisy dajoo w Fajerwerki Gorzów:)) Quote Link to post Share on other sites
mantis 160 Share Posted January 19 Witaj w klubie gorzowskim. Tu na forum kupujemy fajerwerki zawczasu, by mieć po nich wspomnienia i żyć we wspomnieniowej krainie. Jak dobrze, że dostałeś smołki, dzięki nim nie wystraszysz pieska. Kostka YHW100C strzela w taki sposób, że wraz z upływem czasu robi się coraz cieplej. Zresztą nazwa YHW100C przypomina model kotła grzewczego, tak jakby sugerowała, że na końcu będzie wrzątek 100°C. PX-PRO 8 maluje niebo od lewej do prawej, od prawej do lewej jak ruchem pędzla. Całkiem głośne echo jak na 25 mm. 1 Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted January 19 Kurrr somsiad a ja nie dostałem gratisa 1 Quote Link to post Share on other sites
AdrianoGKW 11 Author Share Posted 9 hours ago (edited) Piroartowo Edited 9 hours ago by AdrianoGKW Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted 8 hours ago Widze rakiety sam gruby kaliber somsiad kurła podskoczy jak odpalisz petardy jaki mają korpus? Jest podjazd do signalosów? 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts