Mendez 3 Share Posted January 12 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽Siemka聽 聽 Tegoroczne zbieractwo zaczynamy w taki oto spos贸b聽 Odwiedzi艂em w ko艅cu Arkafajerwerki oraz Fajerwerki.shop i odebra艂em swoje noworoczne zam贸wienia.聽 Sylwester b臋dzie na pewno na loncie. Bogatszy o ostatnie do艣wiadczenia my艣l臋, 偶e wyjdzie to jeszcze lepiej Z poprzedniego roku zosta艂o mi chyba 7 wyrzutni, wi臋c od takiego zera nie startuj臋. Dodatkowo niebawem dwie kolejne przesy艂ki do mnie dotr膮.聽 2 Quote Link to post Share on other sites
Grubbert 50 Share Posted January 12 Szok na filmach wygl膮da ciekawie.Zabawa przy pokazie z lontem na pewno b臋dzie z dreszczykiem emocji 聽 1 Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted January 12 Kozak aktualizacja, aurora i shock zrobi膮 robot臋 1 Quote Link to post Share on other sites
Mendez 3 Author Share Posted January 13 Najwy偶szy czas co艣 dorzuci膰 Fajnie, 偶e wszystkie kostki maj膮 lonty rezerwowe (opr贸cz Edena), co znacz膮co u艂atwi robot臋. Obym do偶y艂 do sylwestra, bo ciekawy jestem co poka偶e Axion i Red Ghost!聽 Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted January 13 W tym roku najwi臋cej piromaxa, ciekawie si臋 to zapowiada 1 Quote Link to post Share on other sites
Mendez 3 Author Share Posted January 15 CLE4173 oraz CLE4171 oraz 2x dym.聽 Tym razem wlecialy dwie wyrzutnie od Srpyro. Dynamiczna cicha k膮t贸wka, oraz ciekawa 30mm z jednym efektem do wkomponowania w 艣rodek pokazu. Robi si臋 naprawd臋 ciasno w pokoju, a s膮 przecieki, 偶e to jeszcze nie koniec... 聽 Quote Link to post Share on other sites
krzycho1708 27 Share Posted January 15 Poka藕n膮 ilo艣膰 bardzo ciekawych wyrzutni ju偶 uzbiera艂e艣 Axion zdecydowanie warty swojej ceny mia艂em 2 a 3-ci czeka na kolejn膮 okazj臋 Eden wyj膮tkowy A efekt Red ghost mi osobi艣cie bardzo si臋 podoba, co prawda mia艂em tylko t膮 ma艂膮 kostk臋 red dragon, lecz w wi臋kszej skali b臋dzie to wygl膮da膰 zacnie A ta cicha k膮t贸wka w pokaz 艣wietnie si臋 wkomponuje 1 Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted January 16 Ca艂owicie nie znane mi wyrzutnie a;le jestem ciekaw efektu jak najbardziej Quote Link to post Share on other sites
Mendez 3 Author Share Posted Friday at 04:04 PM Siemanko! Tym razem wpada Px Pro 8, Desperate od Triplexa (mia艂a by膰 wyrzutnia Maxema, ale stany im si臋 nie zgadza艂y, wi臋c dorzucili dro偶sz膮 w ramach wymiany), troszk臋 艣wietnych bengali o intensywnych kolorach i generuj膮cych sporo dymu, oraz w艂a艣nie same dymy. Dodatkowo dla zabawy rzymiak z 55 strza艂ami.聽 Gratisy w postaci kilkunastu petard dla piesk贸w.聽 Ca艂o艣膰 oczywi艣cie z s艂usznie os艂awionej wyprzeda偶y gorzowskiej. Co tu du偶o pisa膰. Mia艂y by膰 skromne zapasy, tymczasem asortyment, 艂膮cznie z tym co pozosta艂o z zesz艂ego roku jest very very solid. To nie koniec! Jak mawia klasyk we will what time will tell... 聽 聽 Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted Friday at 04:50 PM No nie藕le nie藕le. Pxpro 8 kozak, 聽desperate mnie kusi, pewnie kupi臋 a potem b臋d臋 偶a艂owa艂 偶e nie wzi膮艂em 30mm 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts