Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poprzedni temat usunąłem żeby wam nie mieszać bo troszkę sie pozmieniało ...
W tym roku dość skromy zestawik ze względu na brak funduszy :( , miało to wyglądać zupełnie inaczej ale i tak nie jest źle .

To co na zdjęciu to ok. 1300 zł ;

lz88UXl.jpg

Posted

3 konkrety i sporo huku, co do Dragona sam się przekonasz. Dla mnie seria dragonów to fajne kostki ale podobno teraz nie to samo. Nie ma co pisać o skromnym stuffie, wiele osób chciałby mieć taki zestawik ;)

Posted

Nie chcę Cię kusić, ale trzy setki złączone ze sobą zrobią rzeźnię na niebie :D Jeśli to samo myślałeś, koniecznie nagraj film i udostępnij

Posted

Trzy znakomite setki,które urwą d*pę widzom to skromny stuff?Dla mnie super,też mam Zeppelina.Zazdroszczę ci jw415 :)

• 2 weeks later...
Posted

Skromna dostawa ;) małe co nie co do zabawy przed 24 ;)

19OVP5t.jpg

Posted

Wygląda jakbyś zawadził o Lidl i Biedrę.

Za rok z Twojego stuffu planuję mieć rakiety Scream 3-Stage, petardy PS5 i nowe Crazy Robotsy.

Posted

Wygląda jakbyś zawadził o Lidl i Biedrę.

Za rok z Twojego stuffu planuję mieć rakiety Scream 3-Stage, petardy PS5 i nowe Crazy Robotsy.

nom zahaczyłem, co innego miałem kupić ale nie było :(

PS5 fajne mocne, nowych robotów nie mam nie wiem jak strzelają, a scream rocket fajne ale za drogie ....

Posted

A tak wygląda całość :)

y69st5C.jpg

Posted

Dobrze wybrałeś.Super bomba jest super.Całość prezentuje się wyśmienicie.Efektem zaskoczysz całą okolicę :)

Posted

eTOFyA4.jpg

ostatnie zakupy xD

Posted

Uwielbiam tropicowe Explodery :) Exploder 6 zdecydowanie najlepszy z całej serii, więc się nie zawiedziesz.

A gdzie i za ile kupiłeś, jeśli można wiedzieć? Ja dzisiaj widziałem je za 80 zł :ohmy:

Posted

Uwielbiam tropicowe Explodery :) Exploder 6 zdecydowanie najlepszy z całej serii, więc się nie zawiedziesz.

A gdzie i za ile kupiłeś, jeśli można wiedzieć? Ja dzisiaj widziałem je za 80 zł :ohmy:

Na bazarku :) 35 za EX2 i 38 za EX6 :) rok prod. 2014 ;)

Posted

Muszę też zacząć coś kupować z tropica.Superanckie kostki. :)