PiroMan25 72 Share Posted November 23, 2023 piroshop.pl -20% z kodem "BLACKPYRO" biegunfajerwerki.pl -25% z kodem "blackfriday" sklepfajerwerki.pl -20% z kodem "XCSF20" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponczo12496 23 Share Posted January 7 Piro24, Arka Fajerwerki i Fajerwerki Market, czy ktoś jeszcze zaczął już wyprzedaż czy coś mi umknęło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiroMan25 72 Share Posted January 7 29 minut temu, ponczo12496 napisał(a): Piro24, Arka Fajerwerki i Fajerwerki Market, czy ktoś jeszcze zaczął już wyprzedaż czy coś mi umknęło? Sklepzpetardami.pl mieli jeszcze promocję, ale ją wczoraj wyłączyli i nie zdążyłem zamówić. Podobno odpalaj.pl ma coś mieć jak ogarną stany magazynowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fraptak 8 Share Posted September 23 Aktualne Kody rabatowe Sklep Kod Zniżka Uwagi Odpalaj.pl ABES15 -15% od 100 zł Pironet.pl PIRONEO -20% Pyroshell.pl PIRONATION20 -20% Piroart.pl PYROFENIX -15% od 50 zł Taniefajerwerki.pl TANIESTRZELANIE -10% Fajerwerki.shop.pl PYROGANG -15% 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiroMan25 72 Share Posted September 23 Więcej kodzików PiroZone.pl - "Strefa20" -20% ArkaFajerwerki.pl - "arka10" -10% SklepzPetardami.pl - "PyroFenix" -20% PetardyShop.pl - "PyroFenix!" -10% Macie i czerpcie z tego wszyscy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fraptak 8 Share Posted September 23 @PiroMan25 sprawdziłem twoje kody, z petardyshop nie działa Sklep Kod Zniżka Uwagi Odpalaj.pl ABES15 -15% od 100 zł Pironet.pl PIRONEO -20% Pyroshell.pl PIRONATION20 -20% Piroart.pl PYROFENIX -15% od 50 zł Taniefajerwerki.pl TANIESTRZELANIE -10% Fajerwerki.shop.pl PYROGANG -15% Pirozone.pl STREFA20 -20% od 50 zł ArkaFajerwerki.pl ARKA10 -10% SklepzPetardami.pl PYROFENIX -20% od 100 zł PetardyShop.pl PYROFENIX -10% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiroMan25 72 Share Posted September 24 10 godzin temu, Fraptak napisał(a): sprawdziłem twoje kody, z petardyshop nie działa Mi działa. Trzeba wpisać dokładnie tak jak napisałem w cudzysłowie. Razem z tym wykrzyknikiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fraptak 8 Share Posted September 24 @Piroman25 działa Sklep Kod Zniżka Uwagi Odpalaj.pl ABES15 -15% od 100 zł Pironet.pl PIRONEO -20% Pyroshell.pl PIRONATION20 -20% Piroart.pl PYROFENIX -15% od 50 zł Taniefajerwerki.pl TANIESTRZELANIE -10% Fajerwerki.shop.pl PYROGANG -15% Pirozone.pl STREFA20 -20% od 50 zł ArkaFajerwerki.pl ARKA10 -10% SklepzPetardami.pl PYROFENIX -20% od 100 zł PetardyShop.pl PYROFENIX! -10% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzon 2 Share Posted October 17 (edited) W PiroHicie grubo obchodzą urodziny. Za każde zamówienie powyżej 200 złotych (bez kosztów wysyłki). Zadzwonią do ciebie na live i zakręcą kołem. W najgorszym wypadku wygrasz nagrodę pocieszenia - diabełki, a z fartem nawet reaktora wartego 8 stówek, więc warto brać udział. Plus kupując jakiś produkt elity ( wyrzutnie Gold Crash lub T800 Piroguna) otrzymasz dodatkową niespodziankę. Edited October 17 by puzon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiroMan25 72 Share Posted October 17 1 godzinę temu, puzon napisał(a): W PiroHicie grubo obchodzą urodziny. Za każde zamówienie powyżej 200 złotych (bez kosztów wysyłki). Zadzwonią do ciebie na live i zakręcą kołem. W najgorszym wypadku wygrasz nagrodę pocieszenia - diabełki, a z fartem nawet reaktora wartego 8 stówek, więc warto brać udział. Plus kupując jakiś produkt elity ( wyrzutnie Gold Crash lub T800 Piroguna) otrzymasz dodatkową niespodziankę. Pewnie będzie taka sama kupa jak z livem u pyrokinga. Ceny podwyższone, a nagrody ujowe. Do tego jeszcze u pyrokinga nie obdzwonili wszystkich, i reszcie powrzucali według uznania xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzon 2 Share Posted October 17 30 minut temu, PiroMan25 napisał(a): Pewnie będzie taka sama kupa jak z livem u pyrokinga. Ceny podwyższone, a nagrody ujowe. Do tego jeszcze u pyrokinga nie obdzwonili wszystkich, i reszcie powrzucali według uznania xD o kurczę serio tak zrobili? to słabo z ich strony, więcej u nich nie kupię. A co do pirohitu chyba wiedzą jakie jest duże zainteresowanie bo live ma być o 10 do późnych godzin wieczornych. Raczej się postarają bo dzisiaj Machony ostro poleciał na discordzie z pirozonem, więc będzie chciał pokazać klasę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzon 2 Share Posted October 19 Wrzucam informacje o konkursie w Pironecie Złóż zamówienie za min. 250zł (bez ceny dostawy) w dniach 19.10 - 3.11.2024 W uwagach napisz KONKURS + swój nick z discora Live z nagrodami odbędzie się 4 listopada o 18:00 na TikToku https://www.tiktok.com/@dimitriizstarym?_t=8qfkRlmy4XJ&_r=1 Na Live zadzwonimy do 30 osób. Nagrodę wybierasz podając liczbę. Pod planszą z liczbami kryją się wyjątkowe prezenty Wszystkie zamówienia wraz z nagrodami będą wysłane po 4 listopada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzon 2 Share Posted October 30 Promocja w pirohicie " Happy Halloween 2024 w PiroHIT Z kodem „H15” wszystkie produkty - 15% taniej Oferta ważna do 01.11.2024 Darmowa dostawa od 400 zł CODE: H15" - Facebook Pirohit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiroMan25 72 Share Posted Sunday at 06:55 PM Fajerwerkigorzów zaczął swoje czarnopiątkowe wyprzedaże rekordowo wcześnie. Na stronie pojawiła się zakładka "Black Friday". Wielkiego wyboru nie ma, ale są ciekawe propozycje. Np rakieto-szelki no-limits za 60zł. https://fajerwerkigorzow.pl/produkty/black-friday/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts