Sevento 9 Share Posted January 1, 2017 Znalazłem bardzo interesujący sklep z przystępnymi cenami Firma działa na rynku od 1995 roku Mają duży wybór i aż dziwne, że sklep nigdy nie został opisany na forum http://fajerwerkigorzow.ssklep.pl/ Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted February 18, 2020 https://fajerwerkigorzow.pl/ Szybka i bezproblemowa wysyłka, towar solidnie zapakowany. Ceny jak to ceny, ja akurat kupowałem na promocji. Quote Link to post Share on other sites
mlodinho10 10 Share Posted February 19, 2020 Paczka dostarczona w 24h, dobrze zapakowana, sklep elastyczny - dwie wiadomości i można było nawet po złożeniu już zamówienia bezproblemowo je zmodyfikować. Szkoda, że nie mają paczkomatow pomimo korzystanie z kuriera InPost. Quote Link to post Share on other sites
Mendez 4 Share Posted February 21, 2020 Również z całego serduszka polecam fajerwerkigorzow.pl Wybrane produkty w bardzo dobrych cenach. Wysyłka w 24h, od 300zł wysyłka gratis, również za pobraniem. Dzięki Wiara za polecenie! Quote Link to post Share on other sites
kamils38 53 Share Posted February 24, 2020 Wszystko jak najbardziej ok pan nawet zadzwonił by potwierdzić wysłanie jak najbardziej na plus sklep Quote Link to post Share on other sites
Romano 19 Share Posted February 26, 2020 2x txb378 przyszedł na następny dzień, cena przystępna ,dobrze spakowane ale asortyment mały na stronie. Quote Link to post Share on other sites
expanse 3 Share Posted March 15, 2020 Ekspresowa wysyłka jeszcze nigdy nie miałem piro na drugi dzień. Mogę polecić. Quote Link to post Share on other sites
Hepo 0 Share Posted May 5, 2020 chyba polecę stronkę mojemu szwagrowi, dzięki Quote Link to post Share on other sites
pirowariat 7 Share Posted October 19, 2020 (edited) Dzisiaj przyszła do mnie paczka zamawiana w czwartek w godzinach późnopopołudniowych, więc szybko. Kupiłem: 1. TXB585C Fire Mission od Triplexa za 280,00 zł 2. MC175-19A SHADOW LADY od Maxsem za 90,00 zł Dodatkowo, pomimo, iż obie wyrzutnie kupiłem w powyższych cenach na promocji to dostałem w gratisie TW 161 od Tomaszka. Paczka dobrze zapakowana, bardzo miła Pani w kontakcie telefonicznym. Sklep zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Gorąco polecam Edited October 19, 2020 by pirowariat Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted January 15 Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts