PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Hej,hej Wleciało w tym tygodniu troszkę zamówienia więc wypadałoby wzbogacić uwielbiany przez wszystkich ten oto dział Będę w tym temacie uwieczniał i prezentował swoje przygotowania Ogółem większych rarytasów u mnie zapewne nie znajdziecie, ale jest czym nacieszyć oko. Zrezygnowałem z wyrzutni 0,8" i staram się iść głownie w 1,2" z racji psujących wszystko CE, może wyjątkowo pojawi się jedna/dwie mniejsze kosteczki które będą warte uwagi. Nie przewiduję żadnego pokazu, odpalanie pojedyncze jak zawsze. Postawiłem w tym roku dobierać wyrzutnie aby mój stuff był zróżnicowany w różne efekty od peoni po brokat , co najlepsze przypadkiem jest,że jest jak na razie sam triplex, i raczej będzie stanowił głównie mój zestaw. Część z pierdół zostanie zapewne odpalona po jednej sztuce w ciągu roku, na rzecz filmów.. ale to już wkrótce Serdecznie chciałem podziękować Velibrum'owi za fajny gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zakupy w Fireworldzie Całośc http://i.imgur.com/KOH2zqm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zestaw na sylwestra pierwsza klasa. Dwie nowości Spectrum i Viserion, kostka salutowa, kilka mniejszych no i Samum, z którym trzeba jednak uważać bo nisko leci 4 paczki najbardziej opłacalnych petard w dodatku artykuły różne. Ogólnie stuff bardzo fajny, jestem ciekawy jaka kostkę kupisz na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroXmedic 0 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Bardzo fajny zestaw Spektrum i Samum rozgrzeją atmosferę. Brakuje właśnie większej kostki kątowej lub finałowej z dużą dynamiką. Gdzie zamawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Kupowałem w FireWorld oraz piroart. Kostką finałową jest już samum, więc raczej nic większego nie dojdzie W niedalekim czasie możliwe,że złożę jakieś zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Piękny, efektowny zestaw. Same dobre wyrzutnie i głośne petardy - czego więcej można chcieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Bardzo ciekawy stuff Patryku!. Samum zrobi na tobie niesamowite wrażenie , a kostka salutowa narobi niesamowitego hałasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wyrzutnie bardzo dobre.samum rozwala.system czekam na zdjecie całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Pięknego efektu u ciebie na pewno nie zabraknie.Masz królową Samum i niesamowitą Coco rain.Sorbet ponoć też piękna również ją w tym roku wypróbuje.Widzę też inne ciekawe kostki.Jeszcze trochę zabawy.Nie ma co...SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Małe zakupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 No widze kolejna bardzo dobra kostka zastawi twój stuff, SUPER!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Przępiękne kostki w sporej ilości i kalibrze 1.2" narazie kozak, oby tak dalej ale i tak rozświetlisz całe niebo w sylwestra, będzie na co patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbenntl 9 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Pięknie się to wszystko prezentuje, Viserion, Spektrum i Tourbillon podobają mi się i chyba sam się w nie wyposażę. Są i petardy, więc nie tylko efekt, ale i hałas będzie Wszystkiego po trochę, więc będzie co porabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam wszystkich ponownie, kolejne MAŁE zakupy! Ale spokojnie to jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 To jest to! Kostki najlepsze w swoich kategoriach, trochę pierdół i szeleczki. Tak się powinno układać stuffy Bardzo mi się podoba Ile do tej pory wydałeś i co jeszcze planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Stuff powala, taka ilość konkretów powala na kolana, zabawy też nie zapomniałeś więc przez cały dzień będziesz miał co robić Zasłużone 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 To jest to! Kostki najlepsze w swoich kategoriach, trochę pierdół i szeleczki. Tak się powinno układać stuffy Bardzo mi się podoba Ile do tej pory wydałeś i co jeszcze planujesz? Wydałem 850zł W przyszłym tygodniu powinna przyjść paka z konkursu ; TXB363 oraz zestaw "Familiada" Prócz tego zapewne dojdzie cyrco, jakaś paczka dumków albo dragonów i możliwe że coś jeszcze fajnego :xmas_w00t: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Kolejny cudowny konkret i szelki.Do tego art. do zabawy.Czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Wjechała paczka z konkursu piroarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jak widać warto brać udział w konkursach .Interesująco wygląda ten zestaw rakiety naprawdę spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barpek 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 No Pumex, postarałeś się. Jest bardzo ale to bardzo konkretnie. Będzie szaleństwo o 24:00 :christmascool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Doszlo troche rzeczy min; kostka tytanowa,kamikadze,merkury,mini rakietki,triangle,rc1,dym, 2 paczki fp3, cylinder SP 1,75" itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi