abuk 30 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Przedstawiam produkty których nie sprzedaję, zostawiłem sobie kilka najciekawszych dla mnie pozycji. Czy coś dojdzie... nie mam pojęcia. Pewnie tak, ale nie będą to duże zakupy. Tak się to prezentuje na focie: Setka: txb689 Happy SaluteRowy: jw1020, txc059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 27 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Dużo dobrego tematu. Szary kartonik pozamiata po wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Same perełki w swoich przedziałach cenów, viserion, samum, spektrum. Mistrze od tripla. Do tego te rowy. Bardzo ciekawie i różnorodnie. A szeleczki z jakimi efektami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Same perełki w swoich przedziałach cenów, viserion, samum, spektrum. Mistrze od tripla. Do tego te rowy. Bardzo ciekawie i różnorodnie. A szeleczki z jakimi efektami? Tylko saluty, od efektu mam kostki i kilka innych produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No ładnie ładnie, ale coś to stoi tutaj troche Kiedy następna paka? I jakie plany. Co zamierzasz z tym zrobić? Poza tym że wypalić? haha Solo or not solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Happy Salut aż sam się prosi by pokombinować z jakimiś innymi kostkami TS, a z pewnością z bs101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jak dla mnie bajka i petardy gites majonez oby tak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 No Abuk bardzo ładnie i tak trzymaj . Możesz mi powiedzieć co to jest za kostka w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 No Abuk bardzo ładnie i tak trzymaj . Możesz mi powiedzieć co to jest za kostka w środku? To txb689 Happy Salute. Wszystko odpalam pojedynczo, lecz z txb689 na pewno coś połączę aby poczuć moc i skończyć strzelanie z przytupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Piękny stuff, same porządne materiały, petardy masz zacne. Nowości od tripla bardzo fajne, a szare kosteczki zakończą wszystko jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Jutro pójdzie w powietrze taki oto niewielki segment Wenuski idą razem z Pro Fire Orange. Zamiar jest taki, aby zająć jak największą powierzchnię na niebie biorąc pod uwagę różnicę wysokości lotu 20mm i 30mm. Pro Fire ma także niebieskie miny więc myślę, że nie będzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoke9123 0 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Ciekawe dobranie wyrzutni Będziesz nagrywał film ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Ciekawe dobranie wyrzutni Będziesz nagrywał film ? Osobiście nie lubię nagrywać fajerwerków, wolę podziwiać efekty niż patrzeć czy kamera jest dobrze ustawiona... Ale pewnie ktoś z widzów coś nagra i filmik się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Wspaniałe dobranie wyrzutni, jak zawsze konkretnie i z pomysłem Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Bardzo fajny stuffik, będzie na co popatrzeć i te szeleczki ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Twoje piro robi wrażenie.Piękne i duże wyrzutnie robiące wielkie zamieszanie na niebie.Każda kapitalna.Będziesz miał dużo satysfakcję w Sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Jutro pójdzie w powietrze taki oto niewielki segment Wenuski idą razem z Pro Fire Orange. Zamiar jest taki, aby zająć jak największą powierzchnię na niebie biorąc pod uwagę różnicę wysokości lotu 20mm i 30mm. Pro Fire ma także niebieskie miny więc myślę, że nie będzie źle Czy mnie sie wydaje czy kleiłeś wyrzutnie ciepłym klejem? Wybacz że się wtrace ale na przyszłość, ja miałem nieprzyjemny wypadek właśnie z takim klejeniem, a jeśli już zwróć uwagę żeby przyklejać klej/deska do tekturowych tubek a nie często folii która znajduje się pod spodem. Tak czy siak obserwuje dalej i podziwiam ! Wrzuć jakiś filmik z tego odpalania jak się znajdzie jakiś kamerzysta wśród widowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Czy mnie sie wydaje czy kleiłeś wyrzutnie ciepłym klejem? Wybacz że się wtrace ale na przyszłość, ja miałem nieprzyjemny wypadek właśnie z takim klejeniem, a jeśli już zwróć uwagę żeby przyklejać klej/deska do tekturowych tubek a nie często folii która znajduje się pod spodem. Tak czy siak obserwuje dalej i podziwiam ! Wrzuć jakiś filmik z tego odpalania jak się znajdzie jakiś kamerzysta wśród widowni Tak, kleiłem klejem na gorąco. Zdradzisz coś więcej o tym wypadku? Kleję tak od dawna i odpukać nie miałem żadnego nieprzyjemnego epizodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ty ja słyszałem jak żeś to walił xD Myślałem, że jakieś wesele xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TestTech 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Fajne kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Dzisiejsze malutkie zakupy w bombashopie i txb506, której finalnie nie sprzedałem i zostaje ze mną Po świętach pewnie dojdzie coś skromnego z marketów i na ten rok to będzie wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Ach ta txb506...zazdroszczę ci jej .Co do reszy ładne małe kosteczki. Co to są za rakiety,bo pierwszy raz je widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Ach ta txb506...zazdroszczę ci jej .Co do reszy ładne małe kosteczki. Co to są za rakiety,bo pierwszy raz je widzę? Dzięki Rakiety to New Tornado I i II. W obu przypadkach mocny gwizd przy wzlocie i sam huk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ostatnia aktualizacja, typowo zabawowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zdjęcie oficjalnej całości, to już raczej wszystko na ten rok chociaż nigdy nie wiadomo... Oceniajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi