piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 No to zaczynam jako pierwszy temat na forum w tym roku Stuff zamawiany na promocji z big fun w styczniu, około połowa planowanego stuffu. Do tego jeszcze wyrzutnia hydra, troche pierdół dwie paczki cyrko i kilka fajnych rakiet typu best Fotka zamówienia: http://www.fotosik.pl/zdjecie/c92f7b16bbf24decLink do Unboxingu: Co do dalszych planów to niczego pewien nie jestem ale będą mocniejsze petardy jeszcze i kilka kostek na 100%Tutaj link do części pierwszej (zdjęcia brak): Wszystko w stanie takim samym oprócz lontu i pierdółek typu motylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zróżnicowany asortyment, widać stawiasz na zabawkę. Co takiego planujesz łączyć lontem? Ciekawe co pokażą petardy Zryw, te z czeską nazwą z unboxingu. Za 6 PLN jest 36 PLN sztuk, tylko pytanie, czy będą nadawały się do karabinka, czy niestety wypadnie z nich lont, gdy wystrzeli sąsiadująca petarda z karabinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zróżnicowany asortyment, widać stawiasz na zabawkę. Co takiego planujesz łączyć lontem? Ciekawe co pokażą petardy Zryw, te z czeską nazwą z unboxingu. Za 6 PLN jest 36 PLN sztuk, tylko pytanie, czy będą nadawały się do karabinka, czy niestety wypadnie z nich lont, gdy wystrzeli sąsiadująca petarda z karabinka. Musze Ci powiedziędzieć że po wielu testach zryw raczej pozytywnie wypadł, huk maksalnie jak żółte piratki ale cena i ilość to duży plus, jak odgadłeś lont często się łamie i gaśnie, ale za to dłuuuugi więc do karabinków nie nadaje się za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INS-Fireworks 6 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Może byłbyś zainteresowany sprawdzeniem naszych produktów? Odwiedź stronę internetową naszej hurtowni, a gwarantujemy, że znajdziesz tam fantastyczne wyrzutnie w niskich cenach! Przysyłamy Ci link- odwiedź nas jeśli chcesz http://ins-fireworks.pl A może masz do nas pytania? Pisz śmiało! Pozdrawiamy Zespół INS Fireworks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Także foteczki części pierwszej (nie z zakupów na promocji BF) czas dodać. Naprawiłem też pierwszą fotkę Hydra-Piromax Rakiety DR04 Best-Jorge (w opakowaniu po planetach) 2X Diabolo JR8 i 3X Best 2X Cyrkoblitz P7025-Kometa 3X EX1 EXsplosive I TC-2 Widow Maker-Tropic Single Shot z magmy Zdjęcia:http://www.fotosik.pl/zdjecie/52413fb1785793a7 http://www.fotosik.pl/zdjecie/fd422c4c823cd4cc Dodam też że większości pierdół z pierwszego postu już nie ma, ale kostki rakiety są tak jak były. Więc cena na tą chwile (ile ja dałem) wynosi dokładnie 263zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoke9123 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 No nieźle Widzę że, jesteś fanem rakiet. Wyrzutni też nie zabrakło, petard dość sporo i trochę rzeczy do zabawy Hydra dość dobra wyrzutnia miałem ją rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 http://m.fotosik.pl/u/TheCrazyPyroTeam/album/2372569 Aktualizacja Wyrzutnie: -Król Artur -Night Carnaval -Gundam Petardy: -Krachmen FP3X -Hammer H1 -6 sztuk hammer H4 -K2 Wulkany: F-7 paczka cztery efekty F-20 crackling Koszt: Dokładnie nic, dzięki życzliwości firmy gaoo fireworks która zasponsorowała mi mega paczkę.To jest mniejsza część zawartości paczki ale te artykuły zostają na sylwestra, reszta rzeczy na strzelania i testy przed sylwestrem. Wartość około 200zł< tego powyżej. Unboxing całości wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak380 3 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 http://m.fotosik.pl/u/TheCrazyPyroTeam/album/2372569 Aktualizacja Wyrzutnie: -Król Artur -Night Carnaval -Gundam Petardy: -Krachmen FP3X -Hammer H1 -6 sztuk hammer H4 -K2 Wulkany: F-7 paczka cztery efekty F-20 crackling Koszt: Dokładnie nic, dzięki życzliwości firmy gaoo fireworks która zasponsorowała mi mega paczkę.To jest mniejsza połowa zawartości paczki ale te artykuły zostają na sylwestra, reszta rzeczy na strzelania i testy przed sylwestrem. Wartość około 200zł< tego powyżej. Unboxing całości wkrótce. Panie nie ma czegoś takiego jak mniejsza połowa Połowa to jedna z dwóch równych części całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak380 3 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jeśli chodzi o stuff to widzę w nim różnorodność produktów. Najważniejsze żeby tobie się podobały Przepraszam,że w dwóch postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Co tu dużo pisać ... stuff cud, miód, orzeszki :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Panie nie ma czegoś takiego jak mniejsza połowa Połowa to jedna z dwóch równych części całości Racja. Pisane na szybko to i się błędy głupie znajdą ale już poprawione Co tu dużo pisać ... stuff cud, miód, orzeszki :xmas_laugh: Dzięki Jeśli chodzi o stuff to widzę w nim różnorodność produktów. Najważniejsze żeby tobie się podobały Przepraszam,że w dwóch postach. Dzięki za miłe słowa, efektów multum aczkolwiek tylko 0.8" więc będzie ciekawie ale mało konkretnie. Może w tym roku wystrzelam się tym kalibrem 20mm Stuff pod zabawe robiony ale z mocniejszym akcentem na 00:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Mnie się twoja zawartość podoba.Fajne kosteczki,rakiety,art.różne.Król podobno dobrze daje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Z takim stuffem w Sylwestra masz gwarantowaną niekończącą się zabawę. Nie będziesz musiał przejmować się ubywającą pirotechniką, bo jest jej tak dużo, że wystarczy do białego dnia Prócz dobrych jakościowo petard i rakiet, na pochwałę zasługuje też bogata mieszanka wyrzutni, na czele z Hydrą, która na pewno Cię nie zawiedzie. Stuff jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Mnie się twoja zawartość podoba.Fajne kosteczki,rakiety,art.różne.Król podobno dobrze daje .Dzięki, co do króla to przekonamy się w sylwestra ale po filmikach efekty bardzo fajnie się prezentują Z takim stuffem w Sylwestra masz gwarantowaną niekończącą się zabawę. Nie będziesz musiał przejmować się ubywającą pirotechniką, bo jest jej tak dużo, że wystarczy do białego dnia Prócz dobrych jakościowo petard i rakiet, na pochwałę zasługuje też bogata mieszanka wyrzutni, na czele z Hydrą, która na pewno Cię nie zawiedzie. Stuff jak marzenie Wielkie dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Także całość stuffu na chwilę obecną. Kostka ring i chemical pewnie idą na SS i wachlarze. 260zł a wszystko prezentuje się tak: http://m.fotosik.pl/zdjecie/3b271e049a06fd87 Więcej fotek w albumie a filmik na kanale Napewno to nie jest koniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Elegancko będziesz miał sporo zabawy i sporo konkretów dobrze dobrany stuff. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Stuff przepiękny Sam śledzę twoje poczynania na YT. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbenntl 9 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Fenomenalnie się to prezentuje! Stuff zróżnicowany, wszystkiego pełno I jeszcze nie koniec, czekam na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Stuff przepiękny Sam śledzę twoje poczynania na YT. Pozdrawiam Bardzo mi miło Fenomenalnie się to prezentuje! Stuff zróżnicowany, wszystkiego pełno I jeszcze nie koniec, czekam na całość Wiele już nie dojdzie, jakieś petardki na karabinki ale sąsiad pewnie kupi kilka konkretnych kostek Elegancko będziesz miał sporo zabawy i sporo konkretów dobrze dobrany stuff. !Właśnie zabawę cenię sobie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Jest wszystko co potrzeba Mam nadzieję, że po sylwestrze znajdę filmiki produktów ze stuffu na kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Jest wszystko co potrzeba Mam nadzieję, że po sylwestrze znajdę filmiki produktów ze stuffu na kanale? Oczywiście, prawie wszystko, nawet petardy, cyrko itp lecą do kompilacji z sylwka Tylko kostek ring, chemical i fire art nie będzie bo są albo w SS albo One Rowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyFireworks<333 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Stuff w moim guście, za taki hajs to naprawdę sztosik Widząc twój stuff myślę: No nieźle, ziomek naprawdę dobrze wydał hajs i na pewno czasu na nudę w sylwka nie będzie Jest efekt, jest ZABAWA- czyli najważniejsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fibonacci 22 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Wszystkiego po trochu z każdej kategorii, brakuje tylko motylków, np JM02 Reasumując, bardzo lubię takie stuffy pjona :christmascool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ostatnia część w tym roku, oczywiście pierdół zabraknąć nie mogło. Na dniach fota całości. Większość małych petard leci na karabinki. http://www.fotosik.pl/zdjecie/ed82de0c864f6138 Zapłaciłem około 30 zł, jak narazie wydałem dokładnie 300zł i na tym (chyba) poprzestanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zaopatrzyłeś się widze w petardy by sie nie nudzić w ciągu dnia Czekamy na zdjęcie całości bo zawsze budzi to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi