PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Nie będę nie potrzebnie uruchamiać procedury bo i tak nie dojdą mi nowe na sylwka , wczoraj odpaliłem jednego zobaczyć czy to tylko zapach czy też są wilgotne i nic z tego ale tego akurat co odpalilem działa. Zacząłem ten temat ponieważ chce byście zwrócili uwagę na to w jakim stanie jest produkt , czy wyrzutnia nie ma na przykład foli rozdartej na dole bo jest niestety tak cienka ... ale wygląda to nie estetycznie. Tak więc życzę udanego sylwestra. CIEKAWE TYLKO jak z ciekawości sprawdziliście jakość skoro nie podałem symbolu a symbol ten to SFF1203 Tropic Czemu kłamiecie ? Macie tylko te wulkany ? I żadne inne ? Pozdrawiamy Bo tylko te wulkany i Silver Energy pochodzą z listopadowej dostawy, wszystkie inne są u nas od stycznia/lutego... To pokazuje Ci po raz kolejny, że znamy "ten problem" i już dawno się nim zajęliśmy, a wziął się z powodów, które już opisaliśmy wcześniej (kontener morski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejku 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Jak to jest teraz z zamówieniami? Czy złożone wczoraj zamówienie będzie zrealizowane do sylwestra? Nie mogę sprawdzić statusu na stronie, a dzisiaj tak naprawdę ostatni dzień na internetowe zakupy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Przesyłka do mnie niestety nadal nie dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Po raz kolejny tu zamówiłem i po raz kolejny jestem bardzo zadowolony. Przesyłka doszła w 45 godzin, w paczce znalazłem gratisy (petardy Lady Cracker i wyrzutnię CF1604 Nite Buster), a całość była w dobrym stanie. Żadnej wilgoci nie odnotowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIREMIL' 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Paczka doszła.Wszystko ładnie pieknie zapakowane. Szybko i sprawnie. Pełna profeska. Dzieki za gratisik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianokks 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Bardzo duży asortyment, zamawiałem w tym sklepie podczas akcji z darmową przesyłką i były gratisiki;)Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 UWAGA Nadszedł czas, na który wielu z Was czekało ostatnie kilka miesięcy przygotowując się do Sylwestra Od dziś do ok. 20 października przyjmujemy dostawy, wprowadzamy nowości, dopracowujemy ofertę na 2017 rok Uchylając troszkę tajemnicy, w sklepie pojawi się ok. 150 nowości - uwierzcie nam, jest na co czekać Uprzedzając pytania wielu z Was odpowiadamy już dziś: tak, będą promocje, pierwsza już przed Halloween w sklepie nie pojawią się cyrkoblitzy, szelki i moździerze, petardy wielostrzałowe i inne produkty, których aktualnie nie przewiduje nowa ustawa, wszystkie artykuły w sprzedaży mają już CE nie wspominamy za dużo lat 90, nowe produkty z CE często są lepsze niż te z czasów NWP, pora zmienić przyzwyczajenia, naprawdę będzie w czym wybierać Bądźcie czujni, szykujcie świnki skarbonki, do usłyszenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Witajcie! Ukończyliśmy dodawanie pierwszej (największej) dostawy w tym sezonie. Przed nami jeszcze 1-2 mniejsze, zapraszamy do zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu20 1 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Dostawa jakich firm to będzie i co to będą za produkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fibonacci 22 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 PiroArt, będzie jeszcze dostawa od Gaoo, a dokładniej petard H3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 będzie to właśnie Gaoo i Piromax, w późniejszym czasie pojawią się jeszcze brakujące produkty z Jorge i Triplex, ale czekamy na kontenery do początku listopada. Postaramy się jeszcze o kilka fajnych pozycji do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autostop95 1 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Czekam na kolejne dostawy, w listopadzie pójdzie zamówienie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Witam.Cieszą nowe dostawy na stronie, ale nurtuje mnie jedynie, czy jeszcze w planach jest dostawa jakiś mocniejszych petard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Witam. Cieszą nowe dostawy na stronie, ale nurtuje mnie jedynie, czy jeszcze w planach jest dostawa jakiś mocniejszych petard? Chyba nie ma zbytnio mocniejszych od CR i H4 na legalu. Coś typu Signalos 2.0 albo gorille może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Dokładnie, piropiotr223. Oczywiście nie oczekiwałem Cobry 8 w ofercie. W głównej mierzę te Gorille mnie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 pracujemy nad sensownym powiększeniem oferty petard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 piroart.eu no to pracujcie bo w waszym sklepie nie widać oferty najlepszej petardy na polskim rynku czyli Gorilli Bomb Emiter dźwięku. Gorilla to nie wszystko, spróbuj innych petard, też emiterów - ale nie patrz tylko filmików na YT crazy i matabrujas walą na równi z gorilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autostop95 1 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 A jak wygląda sytuacja z petardami do użytku amatorskiego takich firm jak: Funke i Zena? Pytam z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Czy jest szansa, żeby dostać u Was XB4002 w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 A jak wygląda sytuacja z petardami do użytku amatorskiego takich firm jak: Funke i Zena? Pytam z ciekawości cięęęęęężko bardzo o dostępność, naprawdę Czy jest szansa, żeby dostać u Was XB4002 w tym roku? wyrzutnia kat. 4 CE więc sam rozumiesz... W tamtym roku była normalnie dostępna to nikt się nią nie interesował,a teraz jakby smakuje lepiej jak już jest pod PRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 wyrzutnia kat. 4 CE więc sam rozumiesz... W tamtym roku była normalnie dostępna to nikt się nią nie interesował,a teraz jakby smakuje lepiej jak już jest pod PRO Interesował! Po prostu w tamtym roku fundusz jej nie udźwignął i miałem nadzieję, że w tym roku się uda, a teraz to już musztarda po obiedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Witajcie! Na ten tydzień przygotowaliśmy dla Was taką oto promocję LINK Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Zapomnieliście o małym napisie powyżej 250 zł nie postaraliście się. Gdyby granica zaczynała się od 100/150 zł to fakt ludzie by skorzystali z promocji i wy byście nie stracili na tym i kupcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Zapomnieliście o małym napisie powyżej 250 zł nie postaraliście się. Gdyby granica zaczynała się od 100/150 zł to fakt ludzie by skorzystali z promocji i wy byście nie stracili na tym i kupcy. Informacja znajduje się na grafice. Przy starych cenach i nowych dostawach przy odpowiedniej kombinacji produktów zamówienie za 100 zł przyniesie nam nawet straty więc... sam rozumiesz Myślimy, że jest to spoko opcja dla tych, którzy chcą skorzystać teraz z najszerszego wyboru wyrzutni w naszej ofercie po starych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Informacja znajduje się na grafice. Przy starych cenach i nowych dostawach przy odpowiedniej kombinacji produktów zamówienie za 100 zł przyniesie nam nawet straty więc... sam rozumiesz Myślimy, że jest to spoko opcja dla tych, którzy chcą skorzystać teraz z najszerszego wyboru wyrzutni w naszej ofercie po starych cenach Właśnie przejrzałem cały katalog wyrzutni i nie tylko porównałem ceny między 3 największymi sklepami internetowymi i niestety muszę i pochwalić ale też skrytykować faktycznie posiadacie ogromną gamę wyrzutni szczególnie z Panty ale o wyrzutniach starych o których wspominacie stan magazynowy wynosi 3 szt z danego produktu i są to naprawdę rodzynki które można wybrać w naprawdę dobrych cenach ale nie na wyrzutniach kończy się cały sklep.Nie sądzę abyście cokolwiek stracili na takim układzie kurier nie jezdzi z jedną paczką po Polsce Z pewnością posiadacie podpisaną umowę z firmą kurierską gdzie dostajecie rabat. Albo powinniście zmienić dostawce albo firme kurierską i wynegocjować niższe ceny bo naprawdę odstajecie dosyć mocno od konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi