DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Widziałem, że jeszcze nie ma takiego tematu a więc postanowiłem założyc piszcie jak się szykujecie do sylwestra czy wynosicie piro wcześniej i o północy idziecie tylko odpalać czy o północy wynosicie piro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari001 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Popijając pomału whisky stoje przed oknem z zegarkiem w ręku, oczekując 23:50, wtedy zabieram swoje wszystkie zgromadzone materiały i wychodze, stawiam obok bloku poczym biore pojedzynczo, kłade dałej, okładam cegłami i odpalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Injektor 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja podobnie jak kolega Ari wychodzę za 10 dwunasta na dwór. Z szampanem i zegarkiem. Wybija 12 wypijamy szampana i patrzymy jak inni strzelają. Po kilku minutach odpalam swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteek12 1 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 http://www.forumfajerwerki.pl/topic/1399-godzina-zero/ http://www.forumfajerwerki.pl/topic/61-od-czego-zaczynacie/ http://www.forumfajerwerki.pl/topic/115-co-robiliscie-na-ostatnim-sylwestrze/ Serio nie zauważyłeś takiego tematu? -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczek 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Popijając pomału whisky stoje przed oknem z zegarkiem w ręku, oczekując 23:50, wtedy zabieram swoje wszystkie zgromadzone materiały i wychodze, stawiam obok bloku poczym biore pojedzynczo, kłade dałej, okładam cegłami i odpalam. Fajerwerki odpala się na trzeźwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari001 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Fajerwerki odpala się na trzeźwo Oj no bez przesady, nigdy przed 00:00 nie dochodze do takiego stanu, by nie wiedzieć co robie, jedna szklanka nie zrobi z człowieka Bóg wie jak pijanego...No co niektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Marne wytłumaczenie. Zapewne tym co łape urwało, mówili to samo... ... do czasu. Dać ludziom "dobra", to oczywiście nie umieją z nich korzystać prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari001 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Marne wytłumaczenie. Zapewne tym co łape urwało, mówili to samo... ... do czasu. Dać ludziom "dobra", to oczywiście nie umieją z nich korzystać prawidłowo. Ogółem pisałem o sobie. Nie jestem ' Gimbazą ' która po jednym piwie nie wie co się z Nią dzieje, nigdy nie bawiłem się fajerwerkami pod... że tak powiem dużym wpływem alkoholu, i nie mam zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Teraz próbujesz skategoryzować picie by siebie wybielić. Niby, że mało można, a dużo nie. Nie ważne ile się wypiło, tak czy siak nie powinno się odpalać pod wpływem i nie rozumiem ludzi, którzy jednak to robią. Chyba syndrom polaka, bez wypicia to nie ma dnia i dobrej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Teraz próbujesz skategoryzować picie by siebie wybielić. Niby, że mało można, a dużo nie. Nie ważne ile się wypiło, tak czy siak nie powinno się odpalać pod wpływem i nie rozumiem ludzi, którzy jednak to robią. Chyba syndrom polaka, bez wypicia to nie ma dnia i dobrej zabawy. :P/> Ty w ubiegłego sylwestra wypadłeś nie lepiej, więc się nie ciesz. Bo twoje wypociny napisane na shoutboxie są w pamięci JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Injektor 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ty w ubiegłego sylwestra wypadłeś nie lepiej, więc się nie ciesz. Bo twoje wypociny napisane na shoutboxie są w pamięci :)/> JacuQM Sylwester przed komputerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To było po strzelaniu. Więc co ma to rzeczy. PS: Nie przed komputerem. Do neta wpadłem tylko na chwile. Uzgodniłem ze znajomymi, że część będe z rodziną a część z kumplami, ale niestety do drugiej cześci ze znajomymi nie doszło. o 3 w nocy dostałem 39 stopni gorączki. ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari001 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Teraz próbujesz skategoryzować picie by siebie wybielić. Niby, że mało można, a dużo nie. Nie ważne ile się wypiło, tak czy siak nie powinno się odpalać pod wpływem i nie rozumiem ludzi, którzy jednak to robią. Chyba syndrom polaka, bez wypicia to nie ma dnia i dobrej zabawy. Nie no oczywiście, że masz racje, że nie powinno się odpalać pod wpływem, ale każdy ma swój rozum, a że ja po wypiciu jednej szklanki jestem jak trzęźwy... To nie robi dla mnie różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Twoje życie, twój wybór. Nie ma co dalej o tym gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Przyłączając się do tematu, po kieliszku szampana owszem, ale bez przesady, jak widze sąsiada który nie może odpalić wyrzutni bo ledwo co się na nogach trzyma no to ludzie. Jeżeli widzicie taką sytuacje to trzeba pomóc bo nigdy nic nie wiadomo. JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi