Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja kocham te bączki miałam z zestawu Kung Fu. Mają super efekt i na końcu crackling :roll: [ Dodano: 2007-12-27, 12:05 ] ja miałem bączki chyba hesti,też mi sie spodobały, wznosiły sie do góry gdzies do 1piętra :razz: To Ci się coś pomyliło... chyba mówisz o motylkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Proszę oto filmik : http://pl.youtube.com/watch?v=qY6v3cnOTMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maki99 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ty to podpalałeś w domu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Właśnie to wygląda jak byś w domu to robił odbiegł i staną na krześle, a przy końcu jak bączek crackling wypuszczał to spadłeś z krzesła... :lol: :mrgreen: :mrgreen: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 To napewno bączki z Kung Fu?Bo ja mam inne łużej się kręca i na koncu jest cracling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 U mnie się kręcił dobre 20sec i potem był 5sekundowy crackling około Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Odpalałem na balkonie :grin: MarcePAN- tak to bączki z Kung fuYusha- na końcu gdy był cracling to sie schowałem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek 4 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Te bączki są slabe, kilka razy się zakręcą, coś tam puszczą jakieś iskierki a ten crakling to jest taki niby crakling, bo bardzo cichy. Miałem je w zestawie kung-fu z biedry. Do kupowania osobno nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinkometa 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 miałem je dwa lata temu , efekt spoczko ale niezawsze miałem crackring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Fajnie zmienia kolory i w ogóle, ale w noc sylwestrową się nie nadaję, ten cracling ratuje sprawę, 5/10... jak się komuś by w wakacje nudziło to można odpalić Firek odradza!× Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Dodaje filmik mojego bączka. Kupiłem 6 sztuk za 85gr w TOP10 w Gdańsku. Bardzo fajne jak na tą cenę. Polecam. http://pl.youtube.com/watch?v=ZqYWFGvg4UQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos666666 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 mi się podobały w tamtym roku a w tym specjalnie kupiłem zestaw żeby je mieć i jakieś nudne się zrobiły nie wiem czemu :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nowy film w dobrej jakości tych bączków: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=VT9mMv9mzhc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kixlox093 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Nowy Film Bączków JM04 mojego autorstwa http://pl.youtube.com/watch?v=6dOI9OcTnP8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttek 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 wczoraj byłem na polu i wziąłem paczkę tych bączków, nie chciały się kręcić na piasku to wziąłem i podpaliłem jednego w ręce, chciałem wyrzucić w powietrze i niestety wtedy wybuchł(?) ręka trochę poparzona ale na szczęście nic się poważnego nie stało.(czyt. wszystkie palce całe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Kolejny film tych bączkówhttp://pl.youtube.com/watch?v=cN5EnwMPgvM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino250 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 ja miałem je są jak dla mnie to są super efekt ocena moja 7/10 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mi one się podobają bardzo.Fajne fontanny i ładny crackling :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Jak za tą cenę są super! Bardzo mi się spodobały i na pewno kupię je na sylwka. 10/10Nie wiem czy zauważyliście na filmach ale większość osób odpala bączka na kosce.Odradzam takich pomysłów. Bączek powoduje spalenie na niewielkim obszarze kostki.Brzydko to potem wygląda i jest niezmywalne! Sam tak robiłem ale zmądrzałem :mrgreen:Sorry za off-top ale napisałem to ku przestrodze :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbk123 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ja mam co roku te bączki z zestawu Kung Fu;)Jak Dla mnie są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baster88 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ja tez kupuje baczki co roku. sa nie drogie i fajny efekt nawet maja :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fleszu3 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Super są te bączki w tym roku mam 6 paczek u mnie mają 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie przepadam za baczkami ,ale te sa bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMJ 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Fajne te baczki miałem 2 lata temu Ach ten crackling na końcu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crispers5 1 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Bardzo fajny produkt i tani. Jednak nawet na gładkiej ziemi nie zawsze chcą się kręcić, czasem w ogóle nie pojawia się crackling. Ale jak na swoją cenę sa bardzo opłacalne. Nie radzę ich używać na balkonie i tam gdzie są płytki bo pozostawiają po sobie ciemną smugę, którą trudno zmyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi