Moloch 190 Opublikowano 23 Listopada Byłem w sobotę w Krakowie i widziałem pirwszy śnieg, po powrocie pod Wawę też wszystko biale Cytuj
sebastiank96 5 Opublikowano 28 Listopada Kujawsko pomorskie napadało 20cm całą środę I całą noc padało. Cytuj
ponczo12496 32 Opublikowano 13 Grudnia Jak donoszą media w tym roku możliwe są białe Święta. Sylwester w takim klimacie to moje marzenie. Powrót do dziecięcych lat. Śnieg w okresie bożonarodzeniowym i noworocznym to coś wspaniałego. 1 Cytuj
mantis 568 Opublikowano wczoraj o 07:27 Wigilia na Podkarpaciu 2025. Na ziemi brak śniegu, temperatura 2 stopnie na plusie. Od rana zaczął delikatnie padać urokliwy dla świąt śnieg. Zbyt mało go jednak, żeby zabielił powierzchnie. Cytuj
Grvby 186 Opublikowano wczoraj o 08:40 Myślenice lekko białe, śnieg jest na dachach, polach i zaczyna pojawiać się na lasach. Trawniki wokół domu białe choć warstwa śniegu jest mała. Pruszy cały czas Wygląda na to że moje modlitwy zostały spełnione ! Cytuj
Moloch 190 Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Na Mazowszu pod Warszawą śniegu brak, wczoraj próbowało padać ale na 1 metr kwadratowy spadły 3 płatki śniegu Natomiast dziś na cmentarzu mało mi d*py nie odmroziło -8 stopni i wiatr. Człowiek od mrozów się odzwyczaił Edytowane 10 godzin temu przez Moloch Cytuj
mantis 568 Opublikowano 1 godzinę temu Pierwszy dzień świąt 25.12.2025 godzina 08:00. Brak śniegu, brak wiatru, temperatura -6 stopni. Mróz trzyma mocno, chociaż nie widać tego mrozu w postaci szronu na trawie lub oblodzenia na szybach samochodów. Woda w pojemnikach trzymanych na podwórku jednak zamarznięta. Warto zwrócić uwagę na różnicę pomiędzy temperaturą odczuwalną a rzeczywistą. Wynikać to może z braku przyzwyczajenia ludzi do mrozu, ponieważ dawno go nie było oraz wiatru w niektórych miejscach. Odczuwalna jest od 3 do 6 stopni niższa niż rzeczywista według portalu Ventusky. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi