Moloch 190 Opublikowano 23 Listopada Byłem w sobotę w Krakowie i widziałem pirwszy śnieg, po powrocie pod Wawę też wszystko biale Cytuj
sebastiank96 5 Opublikowano 28 Listopada Kujawsko pomorskie napadało 20cm całą środę I całą noc padało. Cytuj
ponczo12496 32 Opublikowano 13 Grudnia Jak donoszą media w tym roku możliwe są białe Święta. Sylwester w takim klimacie to moje marzenie. Powrót do dziecięcych lat. Śnieg w okresie bożonarodzeniowym i noworocznym to coś wspaniałego. 1 Cytuj
mantis 568 Opublikowano 17 godzin temu Wigilia na Podkarpaciu 2025. Na ziemi brak śniegu, temperatura 2 stopnie na plusie. Od rana zaczął delikatnie padać urokliwy dla świąt śnieg. Zbyt mało go jednak, żeby zabielił powierzchnie. Cytuj
Grvby 186 Opublikowano 15 godzin temu Myślenice lekko białe, śnieg jest na dachach, polach i zaczyna pojawiać się na lasach. Trawniki wokół domu białe choć warstwa śniegu jest mała. Pruszy cały czas Wygląda na to że moje modlitwy zostały spełnione ! Cytuj
Moloch 190 Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Na Mazowszu pod Warszawą śniegu brak, wczoraj próbowało padać ale na 1 metr kwadratowy spadły 3 płatki śniegu Natomiast dziś na cmentarzu mało mi d*py nie odmroziło -8 stopni i wiatr. Człowiek od mrozów się odzwyczaił Edytowane 1 godzinę temu przez Moloch Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi