mtszk781 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Endriu, miasto czy wieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Endriu, miasto czy wieś? miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtszk781 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 To i tak masz fajnie, u mnie na wsi to dopiero 31 trochę strzelają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Z godzinę temu odpalił ktoś wspaniałą kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 U mnie inaczej niż rok temu,w tym przynajmniej coś słychać gdzieś ktoś jakaś kostke odpali dzieciaki się bawią picollo hehe :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroFil 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dzisiaj chyba dopiero zaczęli :fireworks:/> nawet słyszałem jakąś kostke chyba 16 sh :P/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambo 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 U mnie na osiedlu co chwile słychać że ktoś strzela i to już od kilku dni.Dzisiaj ktoś odpalił saturn jakieś petardy kostke i rakiete. Wesołych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamz 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 ktoś już u mnie na wsi odpalił jakąś kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroMarcin 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 słychać słychać ale tylko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubencjusz 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 ktoś już u mnie na wsi odpalił jakąś kostke :)/>/> W dzień ? U mnie cisza , raz na dwa dni może jakąś petardę da się usłyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XenonFajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wieszałem dziś cały ranek ozdoby świąteczne, i powiem ze jestem zaskoczony tym co słyszałem. Pomimo iż jeszcze połowa marketów z mojego miasta nie wypościła swoich artykułów piro. To słychać od czasu co nieco, a nie mieszkam w centrum. :xmas_tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Mogli by postrzelać dziś :christmascool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroPiotr 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ktoś przed chwilą odpalił kostkę 16sh. Efekt podobny do kasjopeji Zaczyna się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bancobet 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 w gliwicach coraz glosniej. kilka rakiet widzialem dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamz 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 W dzień ? U mnie cisza , raz na dwa dni może jakąś petardę da się usłyszeć. gdzie w dzień -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Strzelanie w wigilie to przesada trochę jak dla mnie :xmas_ohmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Na fordonie przedpołudniem pojedyncze strzały. Obecnie ulewa w Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 A no słychać ktoś godzinkę temu odpalił bodajże 6 albo 9 strzałową kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 U mnie też słychać poszło kilka rakiet i sam odpowiedziałem dwoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 U mnie to można powiedzieć że sylwester, ludzie starsi i dzieci wychodzą hukowe nawalają cały czas ! Ja też dziś Dum bum, RC5, x3 grom 2 i x3 rc3 odpaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIREWORKSmaN772 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dosłownie przed chwilką ktoś odpalił jakąś kostkę 9sh czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Słychać słychać Wczoraj późnym wieczorem ktoś w oddali odpalił kostkę większego kalibru. A od początku grudnia słychać pojedyncze wybuchy fp3 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nareszcie coś się ruszyło! Jestem u dziadków w Ostrowie Wlkp. Najpierw poszła jakaś mała kostka, ale ludzie zaczęli odpowiadać i przed chwilą ktoś odpalił wyrzutnię 25 sh w FANie bardzo blisko mnie ^^ W Łodzi podobno też coś się ruszyło,zaczynam czuć ten klimat i lecę odpowiedzieć kilkoma rakietami które przezornie wziąłem z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Co chwile słysze i widzę rakiety dużego kalibru :xmas_biggrin: + jakieś petardy czuć klimat oby tak dalej :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_274 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 u mnie przestało wiać i czuje sie juz jak w noc sylwestrową, hukom nie ma końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi