Grandzik 0 Share Posted December 26, 2012 23:45-50 z całym arsenałem, uprzednio po trochu jakieś rakietki, petardy itp. im bliżej godziny 0 tym konkretniejsze efekty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolcia11 3 Share Posted December 29, 2012 Ja do siedemnastej-osiemnastej wychodzę od czasu do czasu strzelać petardami, a jak się zrobi ciemno na tapetę idą rakiety, wyrzutnie itp. :xmas_wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejwid 0 Share Posted December 29, 2012 Ja tak w granicach 15 już zaczynam krążyć koło bloku. najlepszy efekt jest za blokiem i za blokiem pójdę strzelać w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udycz 0 Share Posted December 29, 2012 Ja zaczynam tak od 12 i wale do 00.00 póżniej strzelam po 00.00 i tak do 03:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CinQuXs 0 Share Posted December 29, 2012 Ja tam wychodzę jak tylko sie ściemni i strzelam z petard, co około 30-40 min. tak do ok.23.00. Po 23.30 juz wychodzę na "poważnie" i czekam na 00.00 i booom :xmas_w00t: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenonskcfireworks 0 Share Posted December 29, 2012 Ciężko powiedzieć gdyż pierwsze wyjście u mnie jest o godzinie 15 30 żegnać stary rok . Wracam wtedy z powrotem o 16 30 -17 kończyć szykowanie imprezy. Jak już Zabawa w domu się zacznie koledzy i koleżanki się zejdą , no to w pełnych godzinach poczynając od 19 ... 20 ..itd aż do 23 50 kiedy to już się wychodzi zamienić fp3 i moździerze na wyrzutnie . :xmas_wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-Piroman 0 Share Posted December 29, 2012 Ja strzelam praktycznie cały dzień: najpierw rano wychodzę strzelać około 10 rano i strzelam małymi petardanmi i tak coraz większe później ok 17 jak przyjedzie kolega strzelamy ,,kolorowymi" fajerwerkami:rakiety,rzymiaki,motylki,moździerze itp. o 24:00 wiadomo pokaz główny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korsarz96 4 Share Posted December 29, 2012 Ja wychodzę gdzieś o 11-12 strzelam tylko z hukowych. Wracam gdzieś o 13-14. Potem jak się ściemni (16-17) Idę się trochę pobawić (motylki,cyrkoblitze,mniejsze rakietki itp./itd.) wracam o 20-21 i czekam na 24:00 wychodze gdzieś 20minut przed północą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilon3 0 Share Posted December 29, 2012 Przeważnie wychodzę o 15 i tak strzelam do 18. Później wychodzę o 23:30 i strzelam rakietkami, cyrko, pierdołami itp. O 24 chyba wiadomo, wyrzutnie. :xmas_wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtt4 0 Share Posted December 29, 2012 W tym roku mam zamiar strzelać od 15 co jakiś czas do godziny 20 :xmas_happy: To będą jakieś pierdółki hukowe :xmas_smile: O północy odpalam sprzęt cięzki Rakiety, baterie, fontanny i pozostałości z pierdołek :xmas_laugh: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeRo 0 Share Posted December 29, 2012 A ja zaś zazwyczaj albo idę strzelać od 22:45 do 23:30, lub od godziny 0:45 do 01:30, bo wolę popatrzeć z najlepszej perspektywy na to, co mogą mi inni pokazać, czyli z balkonu :xmas_smile: Jakoś jak o godzinie 0 jestem na dworze to nie mogę się skupić na tym co ja puszczam, tylko patrzę na efekty innych, a z tego co ja odpalę to nic nie pamiętam :xmas_tongue:. A poza tym, cały rok czekam na to łubudubu, to wolę sobie zobaczyć jak najwięcej mogę, i dlatego własnie patrzę z 7 piętra z okna lub balkonu :xmas_biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekPirotechnik 0 Share Posted December 29, 2012 A ja zaś zazwyczaj albo idę strzelać od 22:45 do 23:30, lub od godziny 0:45 do 01:30, bo wolę popatrzeć z najlepszej perspektywy na to, co mogą mi inni pokazać, czyli z balkonu :xmas_smile:/> Jakoś jak o godzinie 0 jestem na dworze to nie mogę się skupić na tym co ja puszczam, tylko patrzę na efekty innych, a z tego co ja odpalę to nic nie pamiętam :xmas_tongue:/>. A poza tym, cały rok czekam na to łubudubu, to wolę sobie zobaczyć jak najwięcej mogę, i dlatego własnie patrzę z 7 piętra z okna lub balkonu :xmas_biggrin:/> Jakbym widzial mnie Mam bardzo podobnie ja strzelam(cz.główna od 0:25-30) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilosz 0 Share Posted December 20, 2013 Jak zwykle jak już się troche ściemni to zaczynam strzelać. Na początku idą petardy na zaryche i takie tam, później ok 22:00 rakiety moździerz i jakieś małe wyrzutnie no i o 00:00 pokaz główny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karasiun 0 Share Posted December 20, 2013 no od rana hehe, a światełka do nieba to jak się ściemni, gdzieś tak 17, 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekPirotechnik 0 Share Posted December 20, 2013 Rano skoro świt ! Nie no żartuję, ale zwykle strzelam od 9 i praktycznie cały dzień z przerwą na obiad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bercek 0 Share Posted December 20, 2013 na początek kilka Fp3 zeby sąsiedzi nie zapomnieli ze sylwester, potem korsarze pikolki, karabinki z piccolo , itp . Od 16-17 już bardziej konkretne petardy i art.różne i o 00 wyrzutnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtt4 0 Share Posted December 20, 2013 Zaczynam o 10-11 i tak cały czas z przerwami na jedzenie, i ogrzanie się. A o godzinie 0 już wyrzutnie, rakiety i moździerze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelfajerwerki 0 Share Posted December 20, 2013 zawsze wychodziłem 23:50 , ale w tym roku wyjdę około 12:00 postrzelam kilka petard itp potem obiad i wyjdę znów o 14:00 i zostane do północy oczywiście będą jakieś przerwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrArtur 0 Share Posted December 20, 2013 W sumie to co roku wychodzę o godzinie 10 wracam na obiad potem dalej strzelam i tak do 24:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrArlo12 1 Share Posted December 20, 2013 Dotychczas wychodziłem około 14/15 kilka petard, coś jadłem i wychodziłem strzelać dopiero o 19 aż do północy z przerwami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon 0 Share Posted December 21, 2013 Zawsze wychodziłem 23:40, oglądało się wcześniej Sylwester z Polsatem :xmas_laugh:. W tym roku wyjdę dużo wcześniej, i oczywiście kilka petard od południa do wieczora. :xmas_smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capodanno 37 Share Posted February 6, 2014 Po obudzeniu się obowiązkowo trzeba zrzucić petardę z balkonu (mieszkam w domu jednorodzinnym), koło południa odpalam petardy na drodze albo nad rzeką, a właściwe strzelanie kolorowymi fajerwerkami zaczynam o 23:40-23:45 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janmarkus 0 Share Posted February 11, 2014 W pół do 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawix12345 0 Share Posted February 11, 2014 Ja zawsze wychodze postrzelać petardami i jakimis rakietkami koło godziny 19-22 oczywiscie z przerwami, Dopiero za pietnascie 23 ide wystrzelic jakis mozdzierz i jakas wyrzutnie oraz rakiety. Troszke jeszcze strzelam rano i w godzinach połódniowych, oczywiscie petardami . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezarynowakx 0 Share Posted March 26, 2014 równo o 12 i piłuje pół godziny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts