endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Haa a chcesz się przekonać że będzie w ten weekend ? ;]Nikt nie mówił.. Przekonamy się w weekend a poza tym nie każdy leci na śnieg jak 70% z tego forum śnieg to nie wszystko... (sorka za off)endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Filmik fajny,fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Fakt mogli poczekać do weekendu to by śnieg byłAle dobrze i tak jest Filmik był nagrywany na " 60 dni do... ", ale hl wstawił dopiero teraz, poza tym strzelamy kiedy przyjdzie ochota, a nie wtedy kiedy ma sypac śnieg... choc zgodzę się, że rzeczywiście dodaje on specyficznego klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 30 dni do sylwestra ! http://www.youtube.com/watch?v=f1KcnswaFogObecni:-Arkadiusz_Wojtowicz -hl1030-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 21 Dni do sylwestra ! Obecni:-Artur -Ja-NN osobnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 7 dni do sylwestra !http://www.youtube.com/watch?v=vwtOY8OrmIAObecni:-Arkadiusz_Wojtowicz-hl1030-velibrum-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Widzę że też ładne strzelanie u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Słabiutki ten wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Saek - Arek nagrał niewielki ułamek tego co odpalaliśmy, jak znajdę chwilę czasu, to prześlę materiał ze swojej kamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Teraz mam nauczke, że trzeba zawsze zmieniać baterie na nowe przed wyjściem na pykanie, szczególnie gdy jest temperatura na minusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Co to za moździerz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Co to za moździerz? SP0008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Lublin żyje coś??Czy jest ktoś chętny na spotkanie w większym gronie by coś strzelić i pogadać na temat sylwestra??Termin: dzisiaj lub jutroGodz. 16-19Ktoś chętny pw lub w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Oczywiście ja. Najbardziej pasuje mi jutro, bo bardziej na legalu jest.Numer telefonu do mnie masz, więc dzwoń jutro albo dziś gdzie co i jak się ustawiamy na to pykanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Lublin żyje coś?? Czy jest ktoś chętny na jutrzejsze wspolne strzelanie nazwijmy to pozostałości z sylwestra?? Kto jest chętny odzywać się na pw!! Aby zachęcić niezdecydowanych i obsranych 2000x 859 chyba wystarczający powód by się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wbijam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Oczywiście, ja też chętny na strzelanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dziękuje ślicznie wszystkim forumowiczom z Lublina którzy się zjawili na wspólnym strzelaniu (1.1.2015) Jak myślicie ta miejscówka jest bezkonkurencyjna ??!!?? Podobało się wszystkim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Możecie tu zawsze strzelać, super widok z okna Tylko konkurencje mi robicie i nie wiem czym można to przebić za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Hl - z roku na rok coraz lepsze zabawki, ale w tym roku to był już mega konkret! Myślę, że na następnego sylwestra trzeba będzie poczynić kilka zapytań natury technicznej i wtedy będzie już EPICKO Ziemia się trzęsła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Było super! Trzeba powtórzyć to w najbliższego sylwestra. Takie strzelania powinno być normą. Żałuję, że nie przybiłem do was na sylwestra. Hehe, jakoś mi to z głowy wypadło i numeru do Ciebie hl nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Lublin RLZ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Super wykonanie, to i efekt super. Dziękuję HL-owi i Ponczowi za spotkanie. HL jak zwykle szaleje z piro i tak trzymać - pokaz składający się z samych finałów robi robotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Tak pozytywne komentarze jeszcze bardziej mobilizują Nie długo ciężko będzie czym kolwiek przebić amatorsko strzelając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevento 16 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 W tym roku coś organizujecie? Chętnie przyjadę z Łukowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi