Jump to content

JR2 Diabolo, JR4 Diabolo, JR6 Diabolo, JR8 Diabolo

Recommended Posts

Posted

Bardzo dobre rakietki, JR4 zwłaszcza że efekt mają większy od niektórych kostek 0,8'' ;)/>

JacuQM

No to prawdopodobnie miałeś jeszcze starą wersje, bo nowa jest już znacznie słabsza jeśli chodzi o rozpiętość efektów.

Posted

Faktycznie, to produkt jeszcze chyba z 2010 lub 2011 roku

• 2 months later...
Posted

Co się dzieje z tymi rakietkami? W żadnym sklepie nie mogę ich kupić,a na fajerwerkitanio.pl pisze,że jest spodziewana dostawa,tylko to trwa już 5 tygodni,co,przestali je produkować czy co?

• 2 weeks later...
Posted

najlepsza według mnie jr8 ale najbardziej opłacalna jr6 jr4 miałem w gratisach rok temu to niektóre były "niskich lotów" i trzeba sie było chować zeby sobie kurtek nie poprzepalać :P

Posted

Słabe. Można to dać młodzemu bratu do zabawy żeby nie beczał

Posted

JR08 najlepsze i najbardziej opłacalne :D

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Przed chwilą odpaliłem dwie JR1. Jedna wybuchła na ziemi, a druga poleciała na wysokość na oko 10 m i dała bardzo ładny efekt

Posted

Przed chwilą odpaliłem dwie JR1. Jedna wybuchła na ziemi, a druga poleciała na wysokość na oko 10 m i dała bardzo ładny efekt

Rakietki są fajne, warte swojej ceny, małe kolorowe palmy + czasami gwiazdeczki.

Jutro kupuję paczkę, albo dwie w Polo.

Posted

nie wbijaj do ziemi tylko daj do butelki i ja obloz

Posted

A takie pytanko ni stąd ni zowąd , te rakietki diabełki triplexa w polo, to odpowiedniki tych JR1 Jorge ?

Posted

nie wbijaj do ziemi tylko daj do butelki i ja obloz

Odpalałem z rurki, po prostu rakieta była jakaś wadliwa i od razu wybuchła. By the way :) w Polo są chyba diabolo triplexa?

Posted

Też miałem kilka takich przypadków że rakieta JR1 wystrzelona ze stojaka nie leciała do góry tylko wybuchła na ziemi było trochę emocji :-D

Natomiast rakiety JR4 są świetne poleca każdemu do zabawy

• 3 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

Te rakiety są do niczego. Tyle kasy nisko latają, a ten rozprysk to szkoda gadać.

• 2 months later...
Posted

Jak zwykle niezawodne potrafią ładnie walnąć

i ogólnie biją na głowę zestawy rakiet do 30zł , według mnie

Posted

wlasnie jestem po odpaleniu 2 rakiet, trzymają forme! ;)

Posted

Ja dzisiaj odpalilem pierwszy raz JR8 i Perfecta i bardziej podobała mi się rakieta perfect, warto dopłacić 10 zł ;)

Posted

Nistety ale chyba bardzo się pogorszyły. Pierwsza to po prostu poleciała i tak na wysokości 10m zmieniła się w punkcik który błysnął ze dwa razy i opadał na ziemie. Następne to kwestia wyplucia 4/6 malutkich gwiazdek bez żadnego wybuchu. Ale czego chcieć za cene 8.50. Daję jej ocene 7/10.

Posted

W tym roku wygrały z PERFETAMI I DEMONAMI. Moje zdanie gdzie strzelałem dzisiaj każdą i Diabolo były najlepsze. Zaskoczyło mnie, że Perfecty moim zdaniem przegrały z nimi.

Popieram Up wyżej właśnie odpaliłem kilka JR4 I JR8 I EFEKT SUPER DUŻO GWIAZDEK I ROZPIĘTOŚĆ :christmascool:/> . nie wiem dlaczego inni piszą że efekt sie pogorszył u innych tak słabo wypadają może słaba partia lub chińczyk za mało prochu wsypał :xmas_biggrin:/>. Polecam w 100% :xmas_smile:/>

• 1 year later...
Posted

Szału nie robią. Leci wysoko z małym efektem świetlnym

Posted

Szału nie robią. Leci wysoko z małym efektem świetlnym

Dlatego JR6 trzeba kupować są lepsze uwierz ;)

JR8 od roku bądź dwóch nie biorę

Posted

Zawsze chciałem mieć te rakiety, nie udawało się ze względu na ograniczony budżet, w tym roku w końcu kupiłem, jednak zawiodłem się lekko. Efekt jest nawet przyjemny, lecz mały, ogólnie kaszaneczka