mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Mam tą wyrzutnię na tego sylwka myślę,że się sprawdzi po za tym mam film podobno głośno strzela czy ktoś ją miał lub widział na żywo jak strzela :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Moim zdaniem to jest Sfinx w innej etykietce. Na pewno dobrego wyboru dokonałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Może,ale to głośniej strzela od sfinxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Sfinx to nie Samuraj tylko New Generation 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Masz racje saper oglądnąłem filmik tej i tej faktycznie takie same wystrzały itp.a cena za Generationa większa także samuraj się berdziej opłacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 mi się Samuraj podoba, ale go nie kupiłem zamiast niego co innego wybrałem. Fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 To sorki nie wszystkie filmiki mi działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Filmik Samuraja z ostatniego pokazu. należał do kolegi. Kosztował go 40zł. Ci co mają dostęp do hurtowni powinni za to samo zapłacić 25,10złhttp://rapidshare.com/files/23545253/Samuraj.wmv.htmlW tej wyrzutni najbardziej podobał mi się schemat kolorów niebiesko-czerwono-żółte rozpryski. Może na filmie niewyraźnie widać kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 super wyrzutnia. Bardzo mi się spodobała, na pewno w tym roku ją kupie. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Mi też bardzo się spodobała Bardzo fajne efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Efekt naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 No efekt niezły i fajne ogonki leciały :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Moim zdaniem to jest Sfinx w innej etykietce. Na pewno dobrego wyboru dokonałeś. To chyba Sfinxa nie miałeś :mrgreen: Samuraj ma 25 mm, a sfinx 29 mm :roll: Wracając do tematu to zastanawiałem się czy nie zrobić zamówienia z tą wyrzutnią, ale doszedłem do wniosku że bardziej opłacalnie jest zainwestować w tańszego sfinxa z lepszym kalibrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Kolejny film wyrzutni RSB734 Samuraj :arrow: http://www.vuurwerkfan.nl/frset_video/vide...es/RSB-734.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Taka sobie ta wyrzutnia.Strzela dosyć szybko , a efekt monotonny(3 efekty pod rząd).Przy takiej cenie , można zainwestować w inne lepsze produkty.Ale na upartego może być.7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojat 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 może być daje tak jak mój poprzednik 7/10 wole kupić sfinksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Bardzo fajna wyrzutnia jednak jak znam życie ej cena będzie zabójcza w granicach 40zł. Za tą cene lepiej kupić sobie sfinxa i jakieś rakietki. Jeżeli uda się komuś znaleźć tą wyrzutnię za 25zł lub 30zł to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moris69 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dziś byłem w hurtowni i kupiłem Samuraja za 26 zł wziąłem ostatniego z magazynu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matejson 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 (3 efekty pod rząd). Przyjrzyj się samemu poczatkowi filmu, to są conajmniej 2 wyrzutnie odpalane jednocześnie, w innych filmach widac podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moris69 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 matejson zgadzam się z tobą bo na filmie widać jaka jest odległość między wyrzutniami na samym początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Całkiem ładnie to wygląda... Ale tak jak poprzednicy wolałam bym kupić Sfinxa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Tak zdecydowanie sfinx . Ale to to nawet jak napisała Yusha Całkiem ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Film wyrzutni Samuraj z mojego Sylwestra 2007/2008. :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=u2lcvNDvC5QMoja opinia o tej wyrzutni jest taka. SUPER SUPER SUPER. Na początku piękne kolorowe peonie a na zakończenie wielkie, naprawdę wielkie brokatowe chryzantemy. Moja ocena to 100/10 Piękna wyrzutnia Polecam. Na pewno nie raz ją jeszcze kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mój film - http://pl.youtube.com/watch?v=Dm4doud9IZwDuże i kolorowe efekty, wg mnie bardzo opłacalna za swoją cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Efekty brokatu miały być chyba na końcu a u mnie były pomieszane na przemian.Mój Film; http://pl.youtube.com/watch?v=ca_bzyquoF0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi