EmirOmar 0 Share Posted December 29, 2015 Dobra, po dzisiejszym strzelaniu mogę powiedzieć, że się nie zawiodłem. Odpaliłem crackling i brokat. Crackling wypadł OK, nawet mi się spodobał, ale brokat to rewelacja. Efekt był rozległy, mimo że rakietka poleciała dość wysoko. Dodatkowo utrzymywał mi się dosyć długo (ok. 3 sekund). Ogólnie rakietki jak za tą cenę bardzo fajne, daje im 9/10 Quote Link to post Share on other sites
Rayon1992 0 Share Posted December 29, 2015 Szkoda,że nie mają białego efektu podczas lotu jak większość rakiet od Jorge ale tak to jest czym się bawić Quote Link to post Share on other sites
Marcin_Pce 2 Share Posted January 1, 2017 W tym roku kolejny raz sie na nich nie zawiodłem. Dla fanow rakiet obowiazkowa pozycja. Quote Link to post Share on other sites
Mouthes 7 Share Posted January 14, 2018 Dobre rakiety jak za tą cenę, nic lepszego nie znajdziecie w stosunku jakość/ilość nie zawiedziecie się Quote Link to post Share on other sites
Kamil911 74 Share Posted January 14, 2018 Jako osoba która odpaliła całe 3 zestawy tych rakiet mogę coś konkretnego powiedzieć jeśli chodzi o efekty to Brokat oraz Białe migoczące gwiazdki to najlepsze dwa efekty brokat dość długo utrzymuje się na niebie co tworzy naprawdę piękny efekt a co do efektów Multikolorowe gwiazdki oraz Iskrzące gwiazdki nie robią szału i raczej są słabe zdanie miałbym nie ciekawe o tym zestawie gdyby nie te dwa efekty które wyżej wymieniłem efekty błyskawicznie znikają i same rakiety nie wzbijają się jakoś wysoko ale do zabawy za cenę 35 zł można brać śmiało wcale nie ustępują jakością mimo wprowadzenia certyfikatu CE. Quote Link to post Share on other sites
Crazy monster 100 1 Share Posted January 1, 2019 Miałem te rakiety na tegorocznego sylwestra.Są to jedne z moich ulubionych rakiet.Są bardzo opłacalne ,bo ja za 12 sztuk zapłaciłem około 32zł. Mają piękny srebrny ogon.Jedynie efekt białych migoczących gwiazdek mnie zawiódł,bo nie było migotania.Pozostałe efekty były po prostu piękne.Ten zestaw otrzymuje odemnie ocenę:9+/10.Bardzo polecam Quote Link to post Share on other sites
fibonacci 8 Share Posted January 1, 2019 Z przyjemnością odpalałem te rakiety, w tej cenie przy tej ilości sztuk chyba lepszych rakietek nie ma. Małe, niepozorne, ale naprawdę robią robotę i dają frajdę. Polecam Quote Link to post Share on other sites
przemo312132 13 Share Posted January 1, 2019 Również je chwalę któryś raz z kolei na + tylko w tym roku partia multicolor była wadliwa wszystkie 3 coś miały z silnikami jedna wybuchła na ziemi a dwie pozostałe 15m nad ziemią Quote Link to post Share on other sites
Dżejkob 0 Share Posted January 1, 2019 Co prawda miałem je ostatnio w 2017(nie zawiodłem się) ale widzę że nadal maja się dobrze, trzeba będzie je zakupić w tym roku. Quote Link to post Share on other sites
Bartekeuro 50 Share Posted January 1, 2020 Ja jestem w totalnym szoku. Rakiety Perfect byly prawie takie same jak moje ukochane Jr 25 exclusive collection. Szok i nie dowierzanie. 11/10 Oczywiście będą u mnie w 2020 Quote Link to post Share on other sites
mateo1992 14 Share Posted January 12, 2020 Również jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tych rakiet. Jedne z lepszych w swojej cenie. Macie mój filmik. Quote Link to post Share on other sites
Kamil911 74 Share Posted January 4 Po raz kolejny strzelałem z tych rakiet stosunek cena a jakość jak najbardziej ok, lecz te efekty tak naprawdę nie są jakieś wow zwykłe rakietki do urozmaicenia zabawy efekt brokatu jak zwykle wygrywa oraz białe migotanie a efekt crackling ujdzie a multicolor porażka prędzej znika niż się pojawia plusem jest srebrny ogon przy starcie. Quote Link to post Share on other sites
Bartekeuro 50 Share Posted January 7 Rakiety legendy. Lepszych do zabawy w stosunku jakości do ceny chyba nie ma. W tym roku strzeliłem całą paczkę i można brać w ciemno. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts