capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Fantastyczny, naprawdę głośny huk! Petarda bardzo niewiele większa od Piccolo wybucha bardzo mocno - aż zapiszczało w uszach Wprawdzie Explosive II jest troszeczkę mocniejsze, ale EX1 jest za to bardziej opłacalne (40 sztuk). Petarda mała wzrostem, wielka hukiem Gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Kupiłem sobie 3 paczki ostatnio w abc (taki sklepik) po 1,80zł. Na prawdę glośne jak big corsair. Na wodzie przy głębokości około 25cm, woda wolatywała na jakieś 3 metry w góre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambo 0 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Wg mnie huk trochę większy lub porównywalny z K0204 w zależności od sztuki.Jest to chyba jedna z niewielu petard której z biegiem czasu nie pogarszają.Cena-jakość polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bardzo polecam te petardy ! Nic tylko brać, jak za tą cenę to się bardzo opłaca. Mam już 4 paczki ich w stuffie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak co roku zakupiłem ich dużą ilość i jak co roku nie mogę narzekać jest moc i opłacalność ;D Opłacało się kupić 10 paczek ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 W sklepach ABC są po 1.80 paczka! Naprawdę tanio. Kupiłem 5 paczek i postrzelałem już troche huk jak big corsairs a do tegovo wiele tańsze i niepozorne. Teraz 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 W sklepach ABC są po 1.80 paczka! Naprawdę tanio. Kupiłem 5 paczek i postrzelałem już troche huk jak big corsairs a do tegovo wiele tańsze i niepozorne. Teraz 10/10. Really ? w ABC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tak, na prawdę i to przez cały rok w dwóch sklepach w okolicy. Są na piętrze tylko czeba poszukać ewentualnie spytać się pani co przedaje. Są też pikolaki ale za 1.10 za paczke, dwustrzałówki za 1.70, big corsair, JC05 a bliżej sylwka np. rakiety JR1 i jakaś malutka wyrzutnia. Wszystko w dobrej cenie. A czasami też są fajne zapalniczki żarowe. A żeby nie było całkowitego off topu to z paczki zrobiłem karabinek i połączyłem szybkim lontem. Nie wypaliła jedna czwarta ale natężrnie huku było ogromne. Najlepsze petardy w tej cenie. Niestety na odpustach widziałem je po aż 5zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tak, na prawdę i to przez cały rok w dwóch sklepach w okolicy. Są na piętrze tylko czeba poszukać ewentualnie spytać się pani co przedaje. Są też pikolaki ale za 1.10 za paczke, dwustrzałówki za 1.70, big corsair, JC05 a bliżej sylwka np. rakiety JR1 i jakaś malutka wyrzutnia. Wszystko w dobrej cenie. A czasami też są fajne zapalniczki żarowe. A żeby nie było całkowitego off topu to z paczki zrobiłem karabinek i połączyłem szybkim lontem. Nie wypaliła jedna czwarta ale natężrnie huku było ogromne. Najlepsze petardy w tej cenie. Niestety na odpustach widziałem je po aż 5zł. U mnie w mieście jest jeden sklep w którym mi sprzedadzą. Tam kosztują 2.50 więc nie aż tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpiroman 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Miałem miałem jestem z nich bardzo zadowolony a fajny efekt robią w wodzie. Czuć jakby bomby pod wodą wybuchały. Mała cena jest bardzo dużym plusem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksfer87 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 http://https://www.youtube.com/watch?v=y8_hu-YkaV4 Dzisiejsza próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu9712 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Moje Ex1 są niewiele głośniejsze od Piratów K0203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Niestety jorge musiało popsuć je. Jedyny plus to lepszy lont. Huk na poziomie K0202. Nową serie możemy poznać po karteczce w opakowaniu. Nadal są dosyć dobre ale nie tak jak kiedyś. Łapcie filmik, w rzeczywistości słychać dosyć sporą różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jestem tego samego zdania kiepskie są jakieś :xmas_ohmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jensen 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Być może jakieś wymogi Unijne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Kupiłem wczoraj 10 paczek owych petard z tegorocznej partii, i szczerze to nie są zbytnio słabsze od zeszłorocznej partii :xmas_wink: Podrzucam test : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgodzę się mam w tym roku 2 paczki,są dużo słabsze w porównaniu do kilku lat wstecz :)Ale i tak warte swojej ceny skoro 40 szt.kosztuję ok2 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majo15 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Jak poleza jeden dzień to ttrochę nie wypaly a ogl też pare nie wypalow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dobre petardy, całkiem głośne, ale Jorge oszczędza na loncie - jest naprawdę krótki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Petardy pomimo że zrobiły się ociupińcke ciszże to i tak są na prawdę cały czas mega, i warto je kupować, są super do zabawy. Jak za tą cenę to i tak nie ma co wydziwiać :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Pierwszy raz miałem te petardy, i jestem mile zaskoczony! Porównania do poprzednich partii nie mam, lecz za ta cene są super Duzo fajniej i przyjemniej się je odpala niź np. Piccolo, a huk ładnke się roznosi Polecam każdemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmirOmar 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 W tego sylwestra kolega miał dwie paczki tych petard. Huk rewelacyjny, akurat mieliśmy z czym porównać - na poziomie, a nawet lepszy od k0203. Mieliśmy stare opakowania (te bez karteczki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyFireworks<333 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja miałem 4 paczki.. Wszystko stara seria :-) Bije ładnie, opłacalna i fajna petarda a huk jest naprawdę dobry :-) Jednak, co mnie dziwi miałem około 15 niewypałow :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Petardy Explosive 1 są głośne i tanie.Są jednymi z moich ulubionych petard.Moja ocena to 5-/10. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Lubię te petardki, mimo swojej wielkości są mocne i głośne. Mam je co roku na sylwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi