Urich 0 Posted December 8, 2008 no to gratuluję pomysłu z polewaniem lontu. tylko jak ci wybuchnie w rece, to sie potem nie dziw.. Quote
mpiwowski 184 Posted January 2, 2009 Mój film tej petardki :grin: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=z2T2qP9DQfE Quote
benny10 0 Posted January 3, 2009 Jak slyszalem to te petardy maja jakos malo bassu , ale bardziej pisk . Czy to prawda ? Czy one sa dosyc oplacalne? Chyba sobie skombinuje na nastepny rok jedna , ale jak widzialem to tylko sa na bazarkach . Quote
koks127 5 Posted January 3, 2009 lepiej zrobisz jak zainwestujesz w achtungi z Hestii zamiast w big taigeraZ achtungami Hestii nic nie moze się równać, nawet mega jumbo są słabsze Quote
Guest Felix1 Posted January 3, 2009 Lubiłem tą petardę byłem przekonany że jest świetna jednak po sylwku zmieniam zdanie. Głośniejsza od niej jest już SUPER PETARDA z Hestii a tańsza zarazem. Według mnie nie warto kupować Big tigerów, jak poprzednik napisał lepiej kupić Achtungi Quote
kameleon 1 Posted February 25, 2009 Film: http://www.youtube.com/watch?v=z6V2ED8jyk8...re=channel_page Quote
Kamilegionista 0 Posted February 25, 2009 Mam pytanie... Bo na dole tych petard jest sznurek, czy to też jest zapłon? Po przez wyrwanie sznurka petarda się odpala czy co? Bo może są 2 formy odpalania, ten lont i to o czym mówie ;P Niech ktoś mnie oświeci. Quote
Janek_92 1 Posted February 25, 2009 Ten sznureczek jest taki sam jak w Mega Jumbo. Polecam Ci zawiesić petardę na tym sznurku gdzieś ... będziesz miał większe prawdopodobieństwo, że petarda odpali. Poprostu proch w środku nie jest "upchany", tylko jest jego mała garstka, która wala sie po ścianach petardy, a jak powiesisz, wszystko spadnie na dół i lont bezpośrednio dojdzie do prochu, a nie tylko iskra od tego lontu . Pozdro. Quote
mpiwowski 184 Posted July 23, 2009 Nowy film Big Tigera:http://www.sklep-militarny.com.pl/product_...products_id=256 Quote
PyroRuszek 0 Posted October 23, 2009 @JanekO tuż się mylisz. Ten sznureczek jest np. do zawieszenia petardy w powietrzu. Porównajcie sobie wybuch big tigera na ziemi a w powietrzu. Duża różnica, aż uszy bolą. Quote
Kamilegionista 0 Posted October 23, 2009 A mnie się wydaje, że to zapłon.Mam Big Tigery jeszcze chyba i widze, że sznurek jest zalany czymś co wygląda jak siarka.Co do tego że BT wali lepiej w powietrzu - 100% racji. Quote
Janek_92 1 Posted October 23, 2009 PyroRuszek o tym też mówiłem . Nie wiem jak z tigerami, ale w Mega Jumbo nawet TRZEBA zawiesić tak petardę, ponieważ istnieje duże ryzyko, że będzie niewybuch. Quote
FITBest 0 Posted December 11, 2012 Po to abyś mógł ją gdzieś zawiesić na jakiejś gałęzi czy coś. Quote
Joker97 0 Posted December 12, 2012 Po to abyś mógł ją gdzieś zawiesić na jakiejś gałęzi czy coś. bo ja myślałem ze to jest zapalnik jakiś każdy mi mówił ze to zawleczka ale balem się wyciagnac Quote
Joker97 0 Posted December 12, 2012 Według mnie ta petarda jest bardzo słaba. teraz to przesadziłeś ... nie wypisuj takich bzdur Quote
-Tensor- 0 Posted December 12, 2012 teraz to przesadziłeś ... nie wypisuj takich bzdur Ok sorry, pomyliłem z TC-5B Quote
Joker97 0 Posted December 12, 2012 Ok sorry, pomyliłem z TC-5B achtung jest minimalnie mocniejszy od big tigera Quote
Szatek185 4 Posted December 23, 2012 To jak jest w końcu z tegorocznymi Big Tigerami? Warto w nie inwestować? Quote
Recommended Posts