FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jedyne co warto brać to tą 100strz. baterie. ...Która jest tańsza niż w cenniku hurtowym :mrgreen: Niestety filmu nie ma , a efektów nikt nie zna , więc jest to kupowanie w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Te 100 sh baterie w Tesco na Kapelance w Krk są 2 a nie jedna i obydwie w tej samej cenie i jak już pisałem to właściwie jedyna opcja korzystnego zakupu w Tesco. Jak ktoś jest z Krk to od 29. 12. powinne być przeceny... największe w Sylwestra, więc Ci co planują stuff w ostatniej chwili powinni tam zajrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyc1212 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jeżeli ktoś ma link z filmem do wyrzutni jw73 godzilla niech go poda , bo nigdzie nie mogę go znależć. : : : : : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jeżeli ktoś ma link z filmem do wyrzutni jw73 godzilla niech go poda , bo nigdzie nie mogę go znależć. : : : : : Filmu nie znajdziesz nigdzie bo go nie ma ale czytałem w intermarche co pisze i pisało że efekt to kolorowe kulki :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Lepiej sobie kup rzymskeie ognie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Chyba jeszcze A4 jest odpowiednikiem Jokera tylko jest inna poligrafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Przejadę się do tesco w sobotę po świętach ciekawe ile tego będzie i w jakich cenach mam nadzieje że będzie imagine jw103 za ok.30-35zł zamierzam tam wydać 80zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieJ 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Z tego co wiem to w Białym jest tylko takie małe tesco(lub 2) , czy tam też są fajerwerki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Powinny być ja pojadę na ul. 27lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 wie ktoś może czy w tym roku będą rakietki tornado? co polecilibyście za 20zł u nich? lub do 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja polecam rakiety Extreme R3,12 rakiet za 20zł i jak za tą cenę świetny efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Te extreme r3 to thundery w innej poligrafii? bo 12 rakiet za 2 dychy to podobna cena do thunderów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Byłem dzisiaj w tesco w waraszawie na połczyńskiej. Asortyment taki jak rok temu no moze coś doszło chociaż... kupiłem jaugara jw10 na początek i jeszcze fontanne F6 i wyrzutnie B4. Reszta dorga, przynajmniej tak sie mi zdaje bo zestaw A6 był po 60 zł , a może to jego cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Czy może mi ktoś powiedzieć czy jest w tesco zestaw extreme a1 ? I w jakiej jest cenie?Bo nie mam tesco w moim mieście a jak miałbym już jechać to muszę wiedzieć na 100% co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyc1212 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 U mnie w tesco już wszystko wystawione, ale ceny to chyba kpina. Zadziwiła mnie jedna rzecz, mianowicie na parkingu tuż przed wejściem do tesco wystawili namiot z jorge i od 14:00 zaczynają sprzedaż, ale nie mam czasu się tam dziś wybrać. Jak myślicie to jakiś chwyt tesco czy poprostu wydzierżawili komuś plac? :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaaak15 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 U mnie w tesco już wszystko wystawione, ale ceny to chyba kpina. Zadziwiła mnie jedna rzecz, mianowicie na parkingu tuż przed wejściem do tesco wystawili namiot z jorge i od 14:00 zaczynają sprzedaż, ale nie mam czasu się tam dziś wybrać. Jak myślicie to jakiś chwyt tesco czy poprostu wydzierżawili komuś plac? :?: :?: :?: Słuchaj ja mieszkam we Wrocławiu...U mnie tez wystawili taki namiot..Myślałem ze to bedzie firma Jorge((ktos z zewnatrz)...Bylem tam zobaczyć a tam zobaczylem petardy przeniesione ze srodka hipermarketu..I jest normalnie kasjerka z TESCO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Mam pytanie czytałem wcześniejsze posty ale tego nie zauważyłem. Czy jest może w tym roku w tesco Imagine JW103 jesli tak to w jakiej cenie teraz i czy ewentualnie po swietach by cos stanialo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wydaje mi się że to extreme b13 które kosztuje 39,99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zdaje się że JW103 to B13. Kosztuje teraz 39,99 zł. W zeszłym roku chyba też ta wyrzutnia kosztowała tyle, więc myślę że to jest właśnie JW103. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyZ 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 http://odsiebie.com/pokaz/1179605---31ca.htmlNowa gazetka TESCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 mam pytanie co to jest ta wyrzutnia za 7.99 ta f6 i te petardy c3(chyba ckm nie??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wystarczy przeczytać opis i pomyśleć. Po pierwsze F6 to nie wyrzutnia i na 99% jest to FANTAZJA w innej poligrafii, a C3 to CKM których nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 w tesco teraz opłaca się tylko zestaw 12 rakiet za 14.99zł i ten zestaw Extreme A6 on kosztuje 19.99zł przyciąga mnie ten zestaw bo ma 5 dużych rakiet 5 małych rakiet i troche pierdółek :grin: a reszta to bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 W innym temacie Marian podał gazetke na ten rok.http://img130.imageshack.us/img130/6302/tesco001.jpgRakietki Extreme R6 to pewnie JR25 Exclusive Collection które hurtowo są za 30 złZestaw A8 to CHYBA King-Kong który jest za 120 złM1 - Kamikadze B5 - nie wiem, ale na 100% sie nie opłaca B16 - wydaje mi się, że albo Black Cat, Pyton, Jupiter... Nie ma kalibru, ale za 99 zł chyba Cudaka by nie dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi