tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ja sporo zostawiam 3x bomba 2", 10 szelek 1,5" , 20fp3 i duzo innych petard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHORT TIME 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zawsze zostawiam coś na Nowy Rok. Zawsze miałem petardy ale teraz zostawię też wyrzutnie i może coś na ferie zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Ja zostawiam parę petard, żeby nie nudziło mi się nie nudziło pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Mi zawsze zostaje tyle, że na następne sylwestry jeszcze nie daje rady wystrzelać xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zostawiam, od ostatniego sylwka browarka na kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Przede wszystkim petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Hehe mi tak samo jak capensis'owi Ale tylko petardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja tam zawsze odłożę jakiś mały zestaw,kilka petard i styka. W sylwestra trzeba nawalać w końcu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekeuro 65 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 W tym roku moze zostawie sobie 20 sztuk fp3 ew jakas wyrzutnie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Zostają mi jakieś drobne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ta , najczęściej petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poSeydon. 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Tak . Ja zostawię pewnie z 5 - 6 paczek piccolo i może z 5 sztuk FP3 . No i jakiś duży wulkan Już tylko 34 dni !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja zostawiam sobie kilka petard i rakietek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lob 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Osobiście wszystko mam zaplanowane i rozłożone na całe 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePiroMan 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ja nie zostawiam bo po co ? skoro i tak nie można stzelać w ciagu roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Mam w tym roku sporo rzeczy więc myśle że coś zostawie jedną wyrzutnie pare petard pare motylków cyrko. i wiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFireWorksManiac 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Oczywiście, że zostawiam. Jakieś rakietki, moździerz, petardy i jedną kostkę. To taka jakby moja tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfire 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja też coś zawsze zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Nic nigdy nie zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Na Nowy Rok jeszcze nic nie zdarzyło mi się zostawić i w ogóle czegokolwiek odpalić 1 stycznia. Wszystko co zostanie po sylwku zwykle czeka na następnego sylwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 A w tym roku sobie coś zostawię żeby postrzelać "dzień po" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piropasionat 2 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Ja zawsze zostawiam parę rzeczy na 1 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 71 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Jakoś specjalnie to nie zostawiam, ale zawsze czegoś tam się w sylwka nie wystrzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zawsze coś zostaje mniej lub więcej rzadko rakiety czasem rzymiaki małe wulkany i art. różne typu motylki bączki itd ale najczęściej co roku są to same petardy bez względu na moc i automatycznie zostają na następnego sylwka a w nowy rok nie strzelam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi