bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja zrobię chyba tak: - w dzień (tak może 13:00) pójdę na dwór porzucać petardkami - około 17:30 jak już się ściemni odpalę parę rakietek, 1 wyrzutnię, trochę petard i innych pierdółek :-P - około 21:30 powtórzę akcję sprzed 4 godzin - główny pokaz zacznę o 23:55; najpierw rakiety, potem moździerz, potem odpalę chyba JW90 (żeby ten crackling był akurat na godzinę 0), a potem już wystrzelę resztę wyrzutni i wszystko co mam :-PTen plan może się zmienić, jeśli będziemy urządzać sylwka z kolegami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroRuszek 0 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Ja to zawsze okolo 20 z kolegami wychodze, biore plecak pełen przeróżnych petard i chodzimy po mieście tak do około 23. Potem do mnie wypić szampana o godzinie 24 i potem razem z całym stuffem wyrzutni rakiet itd ide puszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Na początek czyli o 00:50 Odpalam rakiety i moździerze potem Jakąś dupna Wyrzutnie typu Saturn missle żeby wkurzyć ucho no a potem to się rozkręca coraz lepsze wyrzutnia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 A ja przed godziną 00:00 odpalam same takie do zabawy rzeczy np. petardy,motylki,słabsze rakiety. Dopiero o 00:00 takie już lepsze rakiety moździerz i większe petardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baster88 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja przed godzina 00.00 wyjde na osiedle z mniejszym zaopatrzeniem a dopiero tak o 23.50 zaczynam pokaz :grin: wystrzelam wszystko i wracam z kolegami na imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 W tym roku zacznę strzelać wyrzutniami, rakietami, moździerzami ok 00:10 - 00:20a pierdółkami i z petardami od 20.00 bede juz biegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 23:50 pierdółka/fulkany/pare rakiet, potem pare rakiet, cyrkoblitze, wyrzutnie dalej rakiety i to co zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja zawsze od rana petardy... o 18/2o cyrko, rakietki jakieś słabsze wyrzutnie bąćzki itd. i cał reszta.. o 23 to samo. o 24 oo podziwiam fajerwerki innych a w nowy rok 1 stycznia pokazik ok. 2o;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Biorę pudło (czyt.karton) idę na imprezę koło 18:00... jak zaczną strzelać i będę na nogach to wypad na pole i szuruburu! wszystko jak leci, co 1 w łapę wpadnie później powrót na imprezę i jak mnie dziewczyna zatarga do domu to będzie git a jak nie to śpioch :cisza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heineken89 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Od najlepszych wyrzutni potem gorsze a potem petardy ale nie kupuje rzymskich ogni ani rakiet ani innych bzdetów ( samolociki pszczółki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 no rano to achtung lub coś podobnego (home made ) a potem pikolaki takie baczki fontanny małe potem tak od 17 to rzymiaczki i 23:50 zaczynamy od rakiet o 24:00 wyrzutnia i co mam pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowatek 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 wiadomo trza się wyspac przez cały dzien jakies hukowe jak sie ściemni to troche rakiet i inne xD maly pokaz dla rodzinki .... jade na imprezke puszczam cos tam i o 00:00 wszystko co wpadnie mi w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 23:00 = hukowe 23:45 = przygotowania rakiet, fontann itp. 00:00 = pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 dzień zaczynam od picolaków... od 18 idą hukowce , potem cała reszta... gówne wyrzutnie na noworoczny pokaz!! :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zanim się ściemni petardy jak się ściemni to petardy, rzymskie, cyrko itd. a o 24.00 ciężki kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 o godzinie 00:00 nie strzelam petardami , teraz lecą do boju rakiety , wulkany , wyrzutnia , i moździerze .Zawsze strzelałem obojętnie nie po kolei , tak pomieszanie W tym roku zamierzam coś w tym stylu Na początek najsłabsza wyrzutnia , potem moździerz , rakieta , wulkan , potem lepsza wyrzutnia , moździerz , rakieta wulkan , itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHORT TIME 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ja rano petardy i inne pierdoły a o 24.00 od małych wyrzutnie po duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Do godziny 24 strzelam różnymi petardami, art.różnymi, testuję parę rakiet. Kiedy zaczyna się pokaz główny o 24 strzelam cyrkoblicami, szelkami, rakietami i przede wszystkim wyrzutniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonOfFireworks 0 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ja od rana petardy, może jakiś małe motylki bączki ale głównie petardy, finał tak ok. 22.00 do 23.30 najczęściej wyrzutnie, moździerze i rakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireworkmaniak 0 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 ja najpierw na pobudkę o 6 big jumbo potem coś słabszego i tak coraz mocniejszego a o 24 wyrzutnie, duże rakiety itd B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 O ja bardzo trudne pytanie ! xDPewnie że ja zaczynam od Petard hukowych przecież nie będe w dzień strzelał rakietami xD ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati233 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ja jak co roku wychodzę zawsze o 23:35pm albo o godz 23:00pm z ciotką i zawsze zaczynam strzelać od małych rakiet, średnich i dużych rakiet potem jakiś moździerz i o godzinie zero zero zaczynam strzelać pokaz z wyrzutni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ja zaczynam od śniadania bo na głodnego to nie jest strzelanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 ja co roku zaczynam od wulkanów,cyrkoblitzów,i jakis małych rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja zaczynam zazwyczaj od fajerwerek takich które nadają się tylko zdanie. Jakieś kulki dymne i takie które widać za dnia. Potem powoli zabawa z rzymskimi ogniami i małymi fontannami do tego korsarze 3 strzałowe i motyle rózne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi