blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 To teraz przydałoby się spytać czy będzie znów JW103 na fm.pl ? Pytałem się i powiedzieli mi że będzie jeszcze dostępna przy następnej dostawie od jorge, ale kiedy to będzie miało miejsce to już nie potrafili sprecyzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 To chyba musieli/musial byc jakis nabywca hurtowy, no bo chyba FM nie zamowil 5 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Takie dyskusje w temacie poświęconym temu sklepowi. My tu czekamy kiedy to w ogóle będzie, bo towar i zmiana cen już miała być, a na razie nic się nie dzieje. Będzie WK czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reafen 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Na 90% jest, i będzie na początku grudnia.NA 100 %//VelibrumTo tak, co jeszcze chciałbym aby było na FM podczas WK:a) Wyrzutnie:-Mont EverEst - JW4055-Imagine - JW103b)Rakiety-Perfect - R20072c)Art. Różne-Cyrkoblitz - JM01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Jak jeszcze dodatkowo odpadnie mars i nie dojdzie txb475 to będę musiał zrezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 No niestety ale może tak być, że ludzie będą kupować swoje zaplanowane produkty jeśli będa na stanie, jeśli ich nie będzie nie kupią nic w zamian i sumaryczna kwota WK zleci na łeb na szyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machal 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Macie racje niestety już dwóch kluczowych produktów na fm nie ma ...JW90 - na zamówienieJW103 - znikło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
housemdt 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 JW90 - już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Co z dostawa triplexu? Juz nowy tydzien mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 OSTATECZNY TERMIN WSPÓLNEGO KUPOWANIA ORAZ KWOTA RABATU:ZAMAWIAĆ BĘDZIE MOŻNA PRZEZ CAŁY PIĄTEK, SOBOTĘ ORAZ NIEDZIELĘ, TJ. 3, 4 ORAZ 5 GRUDNIA 2010 ROKU.RABAT BĘDZIE WYNOSIĆ 20%. ZAMAWIACIE ZA 120% ZADEKLAROWANEJ KWOTY, CZYLI JEŻELI ZADEKLAROWALIŚIE KWOTĘ 500 ZŁ, TO WYBIERACIE PRODUKTY ZA 600 ZŁ, NATOMIAST PŁACICIE 500 ZŁ. ZAMÓWIENIA BĘDĄ REALIZOWANE OD POCZĄTKU PRZYSZŁEGO TYGODNIA. ZGŁOSIŁO SIĘ PONAD 60 OSÓB, TAK WIĘC CZAS WYSYŁANIA PACZEK TO BĘDZIE CAŁY PRZYSZŁY TYDZIEŃ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machal 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 No to super Szkoda tylko że udało się wytargować tak malo rabatu mozna bylo trochę więcej Przy przeliczaniu 60 osób * 100 zł ( średnia kwota zamawiającego ) = 6k zł i tylko 20 % a nie którzy grubo ponad 300 zł się zdeklarowali ...PS. Co z Triplexem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Śmiesz żartować chyba Ceny w sklepie w przypadku wielu produktów są niższe, niż ceny wyjściowe u samych importerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 vel , sory że zawracam gitare , ale coś miałeś gadać w niedziele o tych fp3 zeby staniały , gadałeś, udało się coś dogadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenes95 3 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Vel , nie powinno być tak że zamawiamy za np 600zł a z tego 20% to jest 120zł wiec placimy 480zł ? Bo z tego co Ty napisałes to tak jakby dostajemy bonus w wysokosci 20% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
housemdt 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 vel , sory że zawracam gitare , ale coś miałeś gadać w niedziele o tych fp3 zeby staniały , gadałeś, udało się coś dogadać ? a kod do wpisania na stronie FM pojawi się 3 grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 rademenes95 powiedz mi , co to znaczy bonus ? wiesz co to znaczy bonus ? bo z tego co czytam co piszesz to wnioskuję że nie znasz tego pojęciaBonus - coś co dostajesz gratis do tego co kupiłeś Rabat - jeżeli zamówiłeś za xxx złoty , a rabat to Y więc xxx -Y Czyli rabat to kupujesz za 600zł z tego odlicza się 20% rabatu , więc płacisz przy odbiorze kwote odjętą od rabatu czyli 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Vel , nie powinno być tak że zamawiamy za np 600zł a z tego 20% to jest 120zł wiec placimy 480zł ? Bo z tego co Ty napisałes to tak jakby dostajemy bonus w wysokosci 20% . PRZECZYTAJ FAQ, TAK SIĘ NIE OBLICZA RABATU. ZOBACZ 2 STRONY WSTECZ, TAM DOKŁADNIE OPISAŁEM!!!FP3 miało stanieć i nic. Jeszcze FP3S ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OoOmen 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 OSTATECZNY TERMIN WSPÓLNEGO KUPOWANIA ORAZ KWOTA RABATU:ZAMAWIAĆ BĘDZIE MOŻNA PRZEZ CAŁY PIĄTEK, SOBOTĘ ORAZ NIEDZIELĘ, TJ. 3, 4 ORAZ 5 GRUDNIA 2010 ROKU.RABAT BĘDZIE WYNOSIĆ 20%. ZAMAWIACIE ZA 120% ZADEKLAROWANEJ KWOTY, CZYLI JEŻELI ZADEKLAROWALIŚIE KWOTĘ 500 ZŁ, TO WYBIERACIE PRODUKTY ZA 600 ZŁ, NATOMIAST PŁACICIE 500 ZŁ.ZAMÓWIENIA BĘDĄ REALIZOWANE OD POCZĄTKU PRZYSZŁEGO TYGODNIA. ZGŁOSIŁO SIĘ PONAD 60 OSÓB, TAK WIĘC CZAS WYSYŁANIA PACZEK TO BĘDZIE CAŁY PRZYSZŁY TYDZIEŃ A czy deklarując się wstępnie na 100 zł, mogę zamówić fajerwerki za kwotę wyższą, np. 200zł. Czy ta kwota była po prostu orientacyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OoOmen 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Po pierwsze, czy ta odpowiedź jest skierowana do mnie? I po drugie do czego ona się odnosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenes95 3 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Vel , jeżeli pisałeś Że za zamówienie 125zł płacimy 100zł to teraz płacimy 100zł za zamówienie 120zł Nie chcę sie kłócić tylko pokazuję , że pisałem jak pisałem bo miałem taki powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Moje pytania do vela:1. Co z dostawa triplexu? Jeszcze bedzie czy juz po ptokach?2. Czy dojdzie cos jeszcze do asortymentu do piatku (np. FP3Small)?3. (Jak wyzej) Kiedy i czy w ogole pojawi sie formulka do uwag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Moje pytania do vela:3. (Jak wyzej) Kiedy i czy w ogole pojawi sie formulka do uwag? Formułka pojawi się w piątek rano. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Rozumiem że zapisy dalej otwarte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Tak, LandsberG, możesz się zapisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi