nico 0 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ale nikt mnie z tego błędu nie wyprowadził a wręcz przeciwnie pracownik potwierdził że cena jest za 6 sztuk. Nie sądzisz, że to co napisałeś jest bez sensu... Co ci to dało że dałeś im czas do naprawienia pomyłki, skoro ty nic z tego nie masz :lol: Gdybym wiedział że mnie oszukają to bym w ogóle tam nie kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ale nikt mnie z tego błędu nie wyprowadził a wręcz przeciwnie pracownik potwierdził że cena jest za 6 sztuk. No co racja to racja... Myślę, że nie powinieneś skreślać tego sklepu (wiem, jak to dla Ciebie brzmi teraz) ale błędy są ludzką rzeczą i miejmy nadzieje że już ich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 W niedługim czasie ( tydzień ) w sklepie pojawi się:- ok. 50 nowości Triplexa- ok. 30 nowości Komety w bardzo, bardzo atrakcyjnych cenach- nowa, niższa cena piccolaków Komety ( 29 - 50 gr )Czyli jest na co czekać :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Najpierw przyjadą dostawy Komety i Triplexu. Dopiero jak to wejdzie do sklepu zostanie złożone zamówienie u Jorga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Możliwe że w tym tygodniu będzie także dostawa z jorgusia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ja to z niecierpliwością czekam na Macrocosmosy, rakiety Demon i wyrzutnie Kasjopeje...Na razie tego nie ma niestety.wie ktoś czy to w ogóle będzie? Właśnie przydałoby się trochę więcej produktów Jorge tj, jw 90, jw103, jw1000, Tyrant i jeszcze kilka oczywistych produktów tj. kasjopeja itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jest już taki temat, w którym piszecie co chcielibyście ujrzeć w sklepie:http://www.fajerwerki.webd.pl/viewtopic.php?t=10&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Na strone dodano Petardy komety. Zachęcam do oglądania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 W niedługim czasie ( tydzień ) w sklepie pojawi się:- ok. 50 nowości Triplexa- ok. 30 nowości Komety w bardzo, bardzo atrakcyjnych cenach- nowa, niższa cena piccolaków Komety ( 29 - 50 gr )Czyli jest na co czekać :smile: Już się pojwaiło? Bo minął tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Jak widać Kometa już się pojawia na sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ale to chyba nie wszystko z komety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico 0 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Sklep co najmniej nie poważny. Zamówiłem u nich piro do ASG cena była podana za 6 szt. taka informacja widniała na stronie sklepu i dodatkowo potwierdziłem tą informację u pracownika sklepu. Przesyłkę otrzymałem tylko z 2 granatami zamiast 12 sklep najpierw zwodził że nie mieli tylu na stanie a później kontakt się urwał. Naczytałem się dużo na temat tego sklepu i jego najniższych cen więc myślałem że pracują tam poważni ludzie niestety myliłem się na zlocie oczywiście granatów zabrakło. Sklepu nie polecam i już nigdy nic u nich nie zamówię. Sprawa załatwiona pozytywnie. Z reklamacji choć długiej jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Nowe produkty na stronie ! Petardy Jorga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 No, nowe produkty.. i nowe ceny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kertoip 0 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 No, nowe produkty.. i nowe ceny..... No niestety.Fajerwerki market ma dużo produktów w swojej ofercie, ale ceny dużo podrożały.Teraz sklep nie wybija się niczym specjalnym Myśl, że na dzień dzisiejszy bardziej opłaca kupować na sklepfajerwerki lub fajerwerki-korsarz dopóki podwyżek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Czas po prostu przesiąść się na innych importerów niż Jorge. Triplex ma bardzo dobre produkty i co najważniejsze w normalnych cenach. Bo niestety, jak na fajerwerkimarket.pl wzrosły ceny, to znak że wszędzie wzrosną. Ja cały czas namawiam do wspólnego kupowania, to będzie taniej niż na korsarzu, czy gdzieś indziej :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brenzo500 1 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Znowu nowa dostawa i nowe ceny to już jeden z droższych sklepów w sieci. Sami zobaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Czy to juz wszystko od Jorge?? Nie będzie JW90 i JW87 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 JW90, JW87 będzie, ale później. Jorge nie dostał jeszcze tych baterii, płyną sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Pozniej tzn, mniej wiecej kiedy ?Czy jw90 beda na 100%? Bo chcialbym wiedziec czy moge byc pewny, tej wyrzutni i ciekawe jaka dadzą cene. Tyle razy było już wałkowane. Dostawa ma być w połowie listopada. Co do ceny to nie będzie wysoka ponieważ Jorge nie zmieniło ceny hurtowej (narazie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Pozniej tzn, mniej wiecej kiedy ?Czy jw90 beda na 100%? Bo chcialbym wiedziec czy moge byc pewny, tej wyrzutni i ciekawe jaka dadzą cene. Tyle razy było już wałkowane. Dostawa ma być w połowie listopada. Co do ceny to nie będzie wysoka ponieważ Jorge nie zmieniło ceny hurtowej (narazie). Po 1 z tego co ja wiem to pod koniec listopada ma byc ta dostawa, po 2 nie ma przeciez cennika jorge, to skad wiesz, ze cena sie nie zmienila. Prawie wszystkie ceny wyrzutni poszly w gore.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zirkobliz 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Pozniej tzn, mniej wiecej kiedy ?Czy jw90 beda na 100%? Bo chcialbym wiedziec czy moge byc pewny, tej wyrzutni i ciekawe jaka dadzą cene. Tyle razy było już wałkowane. Dostawa ma być w połowie listopada. Co do ceny to nie będzie wysoka ponieważ Jorge nie zmieniło ceny hurtowej (narazie). Po 1 z tego co ja wiem to pod koniec listopada ma byc ta dostawa, po 2 nie ma przeciez cennika jorge, to skad wiesz, ze cena sie nie zmienila. Prawie wszystkie ceny wyrzutni poszly w gore.. Co do dostawy to "miała być w połowie listopada" ale będzie później. Co do JW90 jak byk pisze że cena się nie zmieniła "(narazie)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino250 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 mam małe pytanie ile tak idzie przesyłka ile dni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 1-3 dni robocze od jej wysłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi