pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Napisałem ostatnio e-maila do Kauflandu z zapytaniem kiedy będą fajerwerki i jakiego importera. Odpisali to "Dzień dobry, Dział Obsługi Klienta informuje, iż fajerwerki pojawią się w sprzedaży już w najbliższym czasie. PozdrawiamAnna PancerzKaufland Polska Markety Sp. z o.o.Dział Obsługi Klienta/Kundenmarketingtel.: 071/37 70 220 " Wyraźnie nie chcą napisać dokładnej daty i jakiego importera będą , bo zanim otrzymałem tą wiadomość napisałem kilka wiadomości. No ale nic będę wypatrywał arsenału w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Z tego co pamiętam u mnie mieli Hestii w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgadza się, Kaufland co rok podpisuje umowę z Hestią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Tak mają produkty Hestii , byłem wczoraj i nie mieli jeszcze nic ciekawego. Podejrzewam , ze zrobią tak jak w ubiegłym roku czyli wyłożą cały asortyment dopiero po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 zdjecie ofert fajerwerkow z gazetki...ZDJECIE OFERTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Heh Witam ! to moj pierwszy post na forum wiec zaczynam!Mam dwa pytania !! 1.Czy opłaca sie kupować tą wyrzutnie za 4,99 ?? czy to jakies G bo za 5 zlotych moge miec troche inna wyrzutnie od kolegi ktora ma 9 strzałów lecz ona za to nie jest zadnej sprawdzonej firmy tzn.niewiadomo jakiej i troche sie boje kupic XD2.Czy kupić zestaw Honk Kong czy lepiej ,,souvenir " ktory ma mala roznice w cenie ?? Prosze o szyBka odpowiedz wmiare mozliwosci bo nie wiem co kupic !! Pzdr ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ma?y 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 tą wyrzutnie za 4,99 polecam, wczoraj ją odpaliłem i efekt mi się podobał, najpierw fontanna, a później 7 dość fajnych strzałów, jak na tak małą wyrzutnie.Hong Konga również polecam, ze względu na bardzo dobre rakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 A to oferta z gazetki jaką dostałem:http://img233.imageshack.us/img233/8356/img8924xw0.jpghttp://img217.imageshack.us/img217/5139/img8925dg9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ma?y 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 dziś odwiedziłem kaufland, i już prawie nic nie było :???: , aż byłem zaskoczony, zostało tylko kilka zestawów, al ogólnie było strasznie pusto, dobrze że nie czekałem na promocje w kauflandzie w osatni dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragsteR. 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Byłem dziś w Kauflandzie i mają już towar - sama Hestia. A jeśli chodzi o ceny to np zestaw Max XXXL za 130zl bez groszy :evil: Ogólnie drogo... ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 U mnie w mieście jest Kaufland ( u mnie są wszystkie sklepy lol miasto 40 tys. mieszkańców a jest dosłownie wszystko no prawie) i byłem pare dni temu i jeszcze nie było musze sie tam wybrać. Ale polecam wam kupować fajerwerki z jorga na bazarku lub w tesco. Rok temu w kauflandzie nic takiego nie było może w tym roku będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek937 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Dzisiaj w Kauflandzie widziałem moździerz Laser Shell za 39zł (Hestia), 12 kul ale nie zanalazłem ile cali... Może już ktoś go miał i powie czy się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Jak domniemam jest to moździerz z Hestii :mrgreen: miałem go w zeszłym roku i dałem bodajże 27.99 za niego, kaliber to chyba 1.2" a efektów nie pamiętam :mrgreen: Kupiłem go w Carefourze albo w Realu tego też nie pamiętam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Miałem ten z hesti i ten z biedronki musze powiedzeć że to prawie to samo, a ten z biedry jest dużo tańszy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba_m-ce 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja byłem w wczoraj w kauflandzie i powiem krótko DROGO ! ... Trzeba poczekać jeszcze te 2 tyg do promocji ... bo można dużo przepłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek937 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja byłem w wczoraj w kauflandzie i powiem krótko DROGO ! ... Ale jak byłem dziś to np. zestaw Bastion Red (HE0935) był już przeceniony 11% i kosztował 79zł. Myślicie że wart jest tej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traviu 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 cinek poczekaj na set royal za 80mysle ze fajny zestaw jak tos bendzie widziec prosze dac znac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Byłem dzisiaj w Kauflandzie. Fotki niżej. Cóż ceny są bardzo wysoki zestaw MAX XXXL kosztuje 130zł, czyli bardzo dużo. Radze więc wszystkim wstrzymać się z kupowaniem, po świętach ceny pójdą dużo w dół. Myślę że MAX XXXL będzie kosztował gdzieś ok 80zł. http://img158.imageshack.us/my.php?image=dsc00029jg0.jpghttp://img253.imageshack.us/my.php?image=dsc00030ov9.jpghttp://img441.imageshack.us/my.php?image=dsc00031mp5.jpghttp://img135.imageshack.us/my.php?image=dsc00032kk2.jpghttp://img106.imageshack.us/my.php?image=dsc00033gw5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Hestii drogie fajerwerki, a jak mówicie że w Kauflandzie jest "trochę" drogo... To chyba trzeba skreślić go z listy sklepów do których się wybieram... :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 dzisiaj byłem w kauflandzie i jest bardzo dużo fajerwerków ale ceny nie za ciekawe ale jednak kupilem sobie wyrzutnie za 6.99 i petardy piccolo 0.99 jak ktoś chce więcej informacjy to prosze pisać na pw będe odpowiadał na pytania typu jakie są fajerwerki i po ile :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba_m-ce 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ma ktoś już może aktualną ofertę z fajerwerkami ... bo widzę że już jest ale na stronie kauflandu są tylko zestaw rakiet za 9.99 i wyrzutnia za 12.99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyZ 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja mam ale trzeba powiedzieć,że nic ciekawego ;P Produkty do 27zł i wszystko Hestii.Jakies sa zestawy Night StarSouvenirSky Crusieri jeszcze jakies Stars WyrzutnieSunriseSpace Runneri petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Byłem w piątek i zrobiłem fotki nie których produktówklik klik klik klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 LoLMają 2 strzałowy moździeż , ale trochę drogo - 130złJakby był za 89zł , to bym go jeszczę kupił :razz: Ile on możę kosztować po obniżkach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 LoLMają 2 strzałowy moździeż , ale trochę drogo - 130złJakby był za 89zł , to bym go jeszczę kupił :razz: Ile on możę kosztować po obniżkach ?? Ja reż ten moździerz widziałem jak byłem ostatnio i powiem ci , że do 80,zł powinien zejć . Ps. Troce takie szelki ma śmieszne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi