Kamilegionista 0 Posted November 20, 2009 Symbol: SP1007Nazwa: Super TopCena: 7 zł (10 szt.)Zdjęcie: http://i47.tinypic.com/ifzshu.jpgFilm:Byłem dziś w hurtowni i wziąłem sobie dwie takie petardy na spróbowanie, postaram się niedługo dać ocene.EDIT. Petarda po prostu świetna, wali tak że czułem taką fale jak wybuchła Świetna, postaram się ją kupić jak jeszcze będe w SP! Quote
Mati88 1 Posted December 3, 2009 Na jakiej ze stron internetowych można ją nabyć? Jeśli to co mówisz to prawda i wali to mocniej niż La Bomba, to jestem pod wrażeniem. Quote
Kamilegionista 0 Author Posted December 3, 2009 Nie wiem czy w ogóle w necie gdzieś są one dostępne, czy tylko w hurtowni SP. Quote
benny10 0 Posted December 4, 2009 A ty w tej hurtowni normalnie sobie pojedyńczo kupujesz? czy co ? Przciez w hurtownii tylko hurtowo Quote
mpiwowski 182 Posted December 4, 2009 Tam jest jednocześnie hurtownia i sklep. Można na sztuki kupować. Quote
Kamilegionista 0 Author Posted December 18, 2009 Dziś kupiłem paczkę tych petard.Porównam je jakoś w święta z La Bombą Quote
firawerkoman 7 Posted January 3, 2010 filmik tej petardy: za 7PLN to jest cudo!! Polecam w 100% petarda dorównuje La Bombom. Film jak każdy nire odwzorowuje prawdziwego huku tej petardy. Quote
Powerade 0 Posted August 26, 2010 Z tego filmiku mozna stwierdzic ze saa nawet bardziej oplacalne niz niektore achtungi, huk niesamowity Quote
Saek 1 Posted December 5, 2010 (edited) Oto jej dane "statyczne" śr. zewn. 24mm dł. 102mm masa ~40g Porównanie FP3N, Super Top, Wrecking Bomb http://www.brodi.xce.pl/FP3_STop_WB.jpg Edited January 5 by Saek Quote
SP1007 0 Posted November 28, 2011 Moim zdaniem najlepsza petarda w stosunku cena-jakość.Jest to dla mnie obowiązkowy zakup od 2 lat.Pod względem mocy jest bardzo mocna, wsadzcie sobie ja pod garnek a pozniej FP3 tylko na betonie.U mnie pod małym garnkiem lata na dobre 50 m! Quote
koksik234 0 Posted December 9, 2011 (edited) Z tego filmiku mozna stwierdzic ze saa nawet bardziej oplacalne niz niektore achtungi, huk niesamowity Kur.. debilu filmik ukazuje zawsze 1/4 głosu i mocy wybuchu achtungi są do d*py w porównaniu z tymOstrzeżenie za obrazę użytkownika. Edited December 9, 2011 by velibrum Quote
Recommended Posts