Kamilegionista 0 Posted December 20, 2007 A wg mnie bardziej sie opłaca rzymskie ognie, kobra za szybko strzela, a tak to masz 3 rzymskie po 20 strzałów. Mam je co roku i są ok. Quote
mireck 0 Posted December 20, 2007 Ja dopiero po 19.00 idęKupię se na pewno Sfinxa, Hota, Arctica, Rzymskie OgnieJakiś zestaw lub dwa to se kupię w AuchanNie chce mi się przez internet zamawiać ,a w namiocie przy gildi w Gdańsku ten phyro-mix kusztuje 50 zł Quote
filip11 0 Posted December 20, 2007 Ja wysłałem mamę do biedry :grin:. Wydrukowałem jej to co chcę kupić i pojedzie do biedry po pracy. Będzie tam wieczorem i połowa stuffu będzie kupiona . Z biedry będę miał moździeża i kung-fu. Jak by nie było towaru to zawsze można pojechać do biedronki nr2 :grin:. W moim mieście są 2 biedronki. Quote
Kamilegionista 0 Posted December 20, 2007 Byłem dziś w biedronce :evil: kupiłem tylko jumbo jety, arctica i moździerz :evil: Nie bylo rzymskich ogni, sfinxa i Hot'a :evil: Mam nadzieje że może jeszcze będą :evil: :cry: Quote
saper 0 Posted December 20, 2007 Byłem dziś w biedronce :evil: kupiłem tylko jumbo jety, arctica i moździerz :evil: Nie bylo rzymskich ogni, sfinxa i Hot'a :evil: Mam nadzieje że może jeszcze będą :evil: :cry: Ja miałem prawie dokładnie tak samo jak ty tyle że innych produktów nie było.Stoje szukam i niema sfinxa i moździerza.Pytam się jakiegoś gościa z obsługi który okazał się wporządku i nie olał mnie tylko poszedł ze mną do magazynu i wyciągnął z pudła sfinxa i moździerz.Podziękowałem mu i poszedłem do kasy. Quote
mazii23 0 Posted December 20, 2007 Ja byłem dzisiaj w 2 Biedronkach i kupiłem wszystko co chciałem ale muszę przyznać ze najwięcej jest rakiet i Kobry a niestety wyrzutni i moździerzy mniej.W jednej mieli tylko 2 kartony natomiast w drugiej 3 pełne kosze aż się z nich wysypywało, więc to zależy od marketu chyba i każdy ma zapotrzebowanie na inną ilość towaru. Quote
Janek_92 1 Posted December 20, 2007 A ja musze Sopocką Biedronke pochwalić. Było wszystko obrócz hot'ów. kupiłem Jupitera i kung-fu. . Jestem zadowolony Quote
Nostra 0 Posted December 20, 2007 zakupiłem Sfinxa, Hota i 2xkung fu 8 kartonów stało (pewnie mają na zapleczu jeszcze?) 4 na zestawy i kobry a w 4 innych: 2 sfinxy, pare jumobjetów, piramida, hot i arcticogólnie mało wyrzutni/moździerzy ale jak się idzie o 7:30 to jest wszystko Quote
Adri 1 Posted December 20, 2007 Ja byłem okołó 16 patrze a tu ludzie stoja prz koszykach i przewalaja wszystkie fajerwerki ja szybko podbiegłem chwytam w rece OSTATNIEGO HOTA I ARCTICA.Sfinx(tylko 3 były), no i szukam Kung-fu szukam szukam... nie moge znalezc, naglepatrze są, zostaly ostatnie 4 ja kupiłem 2.No i jeszcze moździerz których z 4 były jeszcze.Piramidki jeszcze 2 były.Czyli kupiłem to co chciałem(ale to był cud) tzn.Sfinx,Hot,Arctic,Moździerz,Piramidka,2xKung Fu. Quote
Dako 1 Posted December 20, 2007 Ja kupiłem Sfinxa,Hota,Arcitca było jeszcze sporo tego wyłożonego Quote
saper 0 Posted December 20, 2007 A tak wogóle to dlaczego w biedronce jest tak mało towaru że aż trzeba lecieć wcześnie rano żeby wszystko co się chce kupić?Ludzie tak wykupują czy oni tak mało wykładają czy co :?: Quote
gojat 0 Posted December 20, 2007 u mnie w biedrze widziałem dużooooo jumbo jetów i sporo sfinksów no i pare piramidek moździeży było mało(to było gdzieś o 14.00 )a reszte z tych mniejszych rzeczy to dopiero teraz wystawili (ok.17.00) ja ide dopiero gdzieś za 2 godziny Quote
bedzio 1 Posted December 20, 2007 U mnie było wszystko. Było chyba 5 kartonów (musiałem podnosić jeden żeby dorwać Hota hehe), ale były tylko dwa Sfinxy (jeden ja wziąłem) i mało moździerzy. Quote
Mati88 1 Posted December 20, 2007 Widać, że najpierw dają to co nie zeszło im w tamtym roku.U mnie było bardzo mało i dużo wgnieceń zniszczonych itp.Ale kupiłem co chciałem i jestem zadowolony. Quote
Bitels 0 Posted December 20, 2007 U mnie było bardzo mało i dużo wgnieceń zniszczonych itp. U mnie to samo...ludzie chcieli się dorwać do towaru pewnie i zniszczyli :o Quote
bedzio 1 Posted December 20, 2007 Racja, w Biedronce jeden z dwóch Sfinxów był zniszczony do tego moździerze wszystkie (łącznie z moim) mają wgniecienia. Jeszcze jeden z zestawów Kung Fu które kupiłem ma rozcięte opakowanie. Do tego w niektórych wyrzutniach coś lata (w mojej niestety też). Quote
Mosciak 0 Posted December 20, 2007 Ja dziś byłem w biedronce o 16. Towaru bardzo mało, najwięcej wyrzutni Kobra, i rakiet. Kupiłem 2x Kung Fu, przedostatni Sfinx, przedostatni Hot, Rzymskie ognie, i Jupiter. Nie było już Arctica . Zamiast niego kupilem w plusie Guliwera. Mam nadzieje, ze mi to zrekompensuje brak arctica. :neutral: Quote
Szajba_m-ce 0 Posted December 20, 2007 No ja też w sumie jestem zadowolony kupiłem wszystko ... ale miałem farta ... Przedostatni sfinx , odstani moździerz ... i hot ... i zostały może ze dwie wyrzutnie Arctic Quote
Brzoska11 0 Posted December 20, 2007 Ja byłem ok.18 w biedrze to była cała paleta ok 15 kartonów Quote
filip11 0 Posted December 20, 2007 Mi też się udało zostało już dość niewiele a upatrzyłem sobie hota, moździeż i kung fu. Ogólnie jestem zadowolony, ale wzięcie na fajerwerki w biedronce jak zwykle spore. Niestety wszystki moździeże jakie były były lekko zgniecione i takiego też kupiłem na szczęście w środku nie ma żadnych uszkodzeń.Pozdrawiam!! Quote
?uk 3 XD 0 Posted December 20, 2007 a u mnie w biedronce dali d*py byłem z samego ranna 8 godzina ja wchodzę kupiłem hota ostatni artica których było 3 ostatni wgnieciony moździerz i sfinxa który tez był ostatni i 4 kung-fu mówiąc krótko cholernie mało tego towaru ;/ Quote
bedzio 1 Posted December 20, 2007 a u mnie w biedronce dali d*py byłem z samego ranna 8 godzina ja wchodzę kupiłem hota ostatni artica których było 3 ostatni wgnieciony moździerz i sfinxa który tez był ostatni i 4 kung-fu mówiąc krótko cholernie mało tego towaru ;/ Niemożliwe, że mieli tak mało fajerwerków. Trzeba było się spytać czy nie mają więcej na magazynie. Quote
mireck 0 Posted December 20, 2007 U mnie w biedrze wszystko jest.Nie widziałem żadnych większych wgnieceń w produktach.Kupiłem Arctica,Sfinxa i Jambo JetaSzkoda ,że w biedrerz kartą płacić nie można. Quote
Recommended Posts