Jump to content

Recommended Posts

Posted
DA mi ktos jakies foto albo filmik z rakietek z zestawu kung-fu bo chcialem wreszczie zobaczyc jakmi efekt maja

Było gdzies na forum wystarczyło by użyć opcjii SZUKAJ ! Co do efektu, to dosyć mierne nic nadzywaczajnego, ale jak za tą cene, to można sobie pozwolić. pozdrawiam
  • 7 months later...
Posted

Ja mam Biedronke 100m. od domu dlatego połowa Stuffu będzie u niej, zawsze są tam miłę panie kasjerki, ale nie da rady zebym kupił bez rodzica :)

pozdrawiam Fear :)

• 2 months later...
Posted

W zeszłym roku fajerwerki były od 17 grudnia, ale 3 dni to mała różnica. Fajnie że odpowiedzieli, widać że dbają o klienta. Nie to co niektórzy. Bardzo ucieszyła mnie wiadomość że będzie sfinx :mrgreen: Dzięki za info.

Posted

mogłeś zapytać się też o kung-fu i moździerz... ale najważniejszy Sfinx :mrgreen:

Posted

ceny będą zapewne te samo co rok temu i dwa lata temu i, od zawsze :P czyli większe fajerwerki 25zł a mniejsze 8zł

Posted

Dobra robota młody, teraz juz wiem ze będzie Sfinx. :cool:

Posted

Oooo ale napisali też że będą nowe fajerwerki :D Ciekawe jakie będą nowe ale sfinks i tak i tak będzie w moim stuffie jak i moździeż :D i może coś jeszcze zobaczymy co będzie nowego ;)

Posted

Ja w tym roku czyli w 2007 planuje powitać nowy 2008rok.Fajerwerkami właśnie z Biedronki.Zamierzam kupić zestaw JUPITER ,HONG KON I JUMBO JET.Razem bedzie mnie to kosztowało 57,97zł.polecam wszystkim !!!!!!!!!!!!to jest super :mrgreen: :grin: :lol:

Posted

Jeśli chodzi o Sfinxa to znowu będzie trudno go dostać bo trzeba być od razu w biedrze w dzień wystawiania fajerwerków w przeciwnym razie ci wykupią tą wyrzutnię.

Posted

Ja w tym roku(mpi ma rację , ale oni 2x wystawiają fajerwerki , raz tego 20 , a potem 27-30)ustawie się z tatą , pojedziemy do biedry i upolujemy kung fu , sfinxa , top secret , ew. nowe produkty.

Posted

a nie wiecie o której godzinie u Was wystawiali towar? tzn przed szkołą o 7:30 upoluję? ;)

Posted

Towar wystawiaja po 22 , czyli jak już jest biedra zamknięta.
Ja i tak mam 6-7 bierdonek w okolicy , więc nie martwie sie o to czy kupię xD

Posted

Zależy od sklepu. Ja jak byłem w dniu wystawiania towaru to jak byłem tam o 9 to kupiłem wszystko to co chciałem. Tak było 2 lata temu, bo w zeszłym roku mogłem być w biedrze dopiero po 17 i dopiero w 3 znalazłem sfinxa i jupitery :mrgreen:

Posted

A nie prościej byłoby pójść zapytać się kogoś, żeby wam dał z magazynu te produkty które chcecie kupić. przy okazji można trochę skłamać, możecie powiedzieć, że się wyjeżdża, że już byśmy u nich nie mogli kupić.Lekki kit wcisnąć :mrgreen: Może by poskutkowało. I już wtedy nie macie żadnych obaw, że wam wykupią.

Posted

no nic, pójdę przed szkołą a jak nie będzie to wyślę kogoś o 10 aby poszedł i kupił :P

oo mpi dobre xD spróbuję 19 grudnia tak :P

Posted

Ja mam szczęście , mieszkam w niezbyt dużym mieście i w biedronce nigdy nie ma wielkiego popytu na fajerwerki :D Pewnie dlatego że mało kto się w tym mieście na fajerwerkach choć trochę zna , i wszyscy i tak wylądują na targu i kupią albo tanie badziewie , albo coś drogiego , ale i tak badziewnego :lol:

Posted

Lepiej być "w dzień premiery", wtedy bowiem będziecie mieli pewność, że znajdziecie tam wszystkie towary. Przed sylwestrem 2005/2006 byłem rano, a jak kuzyn pojechał o 16 były tylko Kobry i Top Secret. Handlarze wykupują towar i sprzedają go po zawyżonych cenach na bazarach :mad:

Posted

czyli jak zawiodą:

1.poproszenie dzień przed o sprzedanie
2.o 7:30 nie będzie
3.będę miał kartkówkę na pierwszej lekcji i będę musiał iść

to wyślę rodzica i mi kupi... tylko to zawsze gorzej bo uszkodzone czy coś weźmie :/

Posted

Po 7(przykazanie) nigdy , ale to nigdy nie wysyłaj rodzica po fajerwerki(lub inne rzeczy) , ja wysłałem tate po sfinxa i kung fu , a dostałem sfinxa i top secret(byłem z niego zadowolony) , a kung fu dokupiłem później.

Posted

ale jak mam ryzykować i iść o 16 to wolę dać rodzicowi ulotkę, zakreślić mazakiem i jazda ;)

Posted

w tamtym roku (06/07) jak byłem kupować to rano nie mieli, tylko dopiero wieczorem, choć i tak trzymali je w tych pudłach (nie wyłożone było na sali) dopiero 2 dni póxniej zauważyłem jakieś koło kasy...

Guest Felix
Posted

ja jeszcze nigdy nie kupowałem w biedronce fajerwerków
no ale widać że warto z tego co piszecie :)
w tym roku napewno sie wybiorę i zakupię
3 x kung fu i sfinx-a :D

Posted
w tamtym roku (06/07) jak byłem kupować to rano nie mieli, tylko dopiero wieczorem, choć i tak trzymali je w tych pudłach (nie wyłożone było na sali) dopiero 2 dni póxniej zauważyłem jakieś koło kasy...

U mnie w zeszłym roku jak brat podszedł przed dzień "ulotkowej" premiery zapytać się, czy jutro będą dostał odpowiedź, że nie :| Mimo to mój tata pojechał tam następnego dnia rano (około 10) i okazało się, że fajerwerki jednak są :wink:

Tak więc sprzedawcom nie zawsze trzeba wierzyć na słowo.
Posted
U mnie w zeszłym roku jak brat podszedł przed dzień "ulotkowej" premiery zapytać się, czy jutro będą dostał odpowiedź, że nie :| Mimo to mój tata pojechał tam następnego dnia rano (około 10) i okazało się, że fajerwerki jednak są :wink:

Tak więc sprzedawcom nie zawsze trzeba wierzyć na słowo.

albo czyste chamstwo... myśli sobie taki "gówniarz tylko fajerwerki mu w glowie..." to dał odpowiedź na odczepnego... :roll:
Posted

Dokładnie, takie buczoki nawet nie sluchają co sie do nich mówi tylko odrazu z góry nasuwa im sie odpowiedz.

Nie przesadzajcie, na pewno zakupicie to co chcecie.