sebastiank96 5 Opublikowano Piątek o 13:18 Godzinę temu, Szy322 napisał(a): Na filmikach niektóre kostki robią robotę. Masz może linka do filmów nie mogę znaleźć Cytuj
Szy322 0 Opublikowano Piątek o 13:58 38 minut temu, sebastiank96 napisał(a): Masz może linka do filmów nie mogę znaleźć Na YouTube kanał śmiechol masz wszystkie filmiki z wyrzutni. Cytuj
sebastiank96 5 Opublikowano Piątek o 15:03 Godzinę temu, Szy322 napisał(a): Na YouTube kanał śmiechol masz wszystkie filmiki z wyrzutni. Dzięki Cytuj
ponczo12496 28 Opublikowano Piątek o 19:46 Powiem wam, że w tym roku jest na czym zawiesić oko. Niektóre kostki są naprawdę ciekawe. Cytuj
Moloch 185 Opublikowano wczoraj o 08:31 Problem z Hestią jest taki, że te filmy są nagrywane na zoomie. Nie widać perspektywy jak faktycznie duże są to efekty. Najlepsze prezentacje od chinoli ma funke chyba, gdzie jest pokazana wyrzutnia z bliska i daleka. Cytuj
Waldzio19 5 Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) WITAM WAS !!! MAM PYTANIE CZY WIADOMO KIEDY BEDZIE GAZETKA TAKA FIZYCZNA DO RĘKI W BIEDRONCE ???? BO CODZIENNIE CHODZĘ I NIC NIE WIEDZĄ NA TEN TEMAT ! Edytowane 10 godzin temu przez Waldzio19 Cytuj
Waldzio19 5 Opublikowano 7 godzin temu PS. JUŻ DZIŚ WIDZIAŁEM GAZETKI Z ZBIEDRONIKI W BIEDRONE ! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi