Waldo 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Czyli rozumiem że to samo co rok temu tyle że wartość paragonu ma wynosić 200, a nie 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 U mnie też zamiast wyrzutni ying yang jest wyrzutnia planet Czyli chcą się pozbyć wyrzutni z tamtego roku ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniello18 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Panowie z pewnego źródła mam.. Dzięki dobry człowieku trzeba przygotować liste zakupów spożywczych ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Czyli rozumiem że to samo co rok temu tyle że wartość paragonu ma wynosić 200, a nie 150zł. Dokładnie zwiększyli próg cenowy od jakiego można skorzystać z rabatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturez93 4 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Czyli promocja obowiązuje od jutra, a nie od soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Trzeba śmigać do biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturez93 4 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Napisałem z zapytaniem do biedronki, dostałem taką odpowiedź: Witamy! Pawle, obecnie nie posiadamy takiej promocji. Jeżeli pojawią się rabaty związane z fajerwerkami - poinformujemy o tym na naszej stronie www.biedronka.pl. Zachęcamy do obserwowania, aby być zawsze na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Oo dobra wiadonność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravi8 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Jest też info w gazetce od jutra: https://biedronka.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-biedronka/29-12-2017/13009/1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturez93 4 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Początkowo dostałem błędną odpowiedź, bo nie wpisali jeszcze informacji o tej promocji na stronie www.biedronka.pl. Kilka minut temu dostałem kolejną z odnośnikiem: http://www.biedronka.pl/pl/press,id,g3tm34u2r,title,w-tym-tygodniu-oferta-od-29-12 Oficjalnie i ostatecznie, promocja rozpoczyna się od jutra czyli 29.12.2017 :xmas_smile: :xmas_smile: :xmas_smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x0rysiu0x 3 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Miałem kupić meduzę na tej promocji, ale wczoraj pojechałem po Hydrę. i Dobrze zrobiłem, bo widząc na ile trzeba by zakupy zrobić to ja już podziękuję Biedronkowej "Promocji" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zestaw cards i rzymiaki za 12zł przetestowane, cards bardzo słabo ale rzymiaczki jak za 12zł dają radę Testy na kanale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Taka promocja to żadna tak naprawde ? Jakby dali na wszystko -15-20% to z pewnością więcej by z tego mieli ? Juz widze jak o świętach ktos robi za 200zl zakupy spozywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dokładnie. Pewnie jeszcze alkochol nie wlicza sie w to 200zl. Jakcmam na siłe cos kupic zeby zaplacic 20zl mniej za piro to dziekuje. Ide do carefoura:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Widzę że najlepiej jakby biedronka dała rabat bez niczego w zamian. A przecież żaden problem wydać 200zl na zwykłe zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 W zeszłym roku 150 teraz próg 200 za rok chyba 300 zrobią. Zmuszać się do wydania 200 zeby kupic taniej piro lekka paranoja tym bardziej po swietach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zamiast robić zakupy co tydzień za 100zł zrobiecie zakupy za 200zł na 2 tygodnie i juz macie piro taniej .... ale macie problemy .... piwo też sie wlicza w tą kwotę 200zł także można sobie zapasy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 To kupcie piro za 200zł i po problemie Albo jednak nie, piro się nie wlicza ;-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 A sklepy piro jak robily promocje to kazaly ci kupic makaronu za 200? Poprostu na naiwniakow liczą. Poza tym w biedronce nie robie praktycznie zakupow. Wole czesciej kupic swieze rzeczy niż wszystko wakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 W sklepach z piro też miałeś że za tyle i tyle kupisz i masz rabatA jak mi wiadomo biedronka nie zajmuję sie pirotechniką tylko głównie artykułami spożywczymi ... to z najkiej razji mają robić takie promocję jak sklepy internetowy które zajmują sie tylko PIROTECHNIKĄ ???Ty myślisz czy piszesz co ci ślina na język przyniesie ? Nie chcesz to nie kupuj i nie wylewaj swoich żali bo to nikogo nie obchodzi Taki typowy polaczek cebulaczek z ciebie który woli wydać 200 cebulionów w lidlu :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio12346 3 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Polakowi nigdy nie dogodzisz. A tak wgl radzę czytać ze zrozumieniem tą promocje. W tych 200 zł nie mogą się znaleźć wyroby tytoniowe , alkohol oraz zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Piwo może być masz w nawiasie wpisane że piwo sie liczy także można zapasy zrobić https://www.fotosik.pl/zdjecie/994ca3c0caac3575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniello18 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jak dla mnie promocja mega tak czy inaczej muszę zrobić zakupy spożywcze i chemie więc skorzystam. Teraz tylko muszę znaleźć biedre w której bedą mieli meduze i termopile bo już byłem w dwóch i lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 W sklepach z piro też miałeś że za tyle i tyle kupisz i masz rabat A jak mi wiadomo biedronka nie zajmuję sie pirotechniką tylko głównie artykułami spożywczymi ... to z najkiej razji mają robić takie promocję jak sklepy internetowy które zajmują sie tylko PIROTECHNIKĄ ??? Ty myślisz czy piszesz co ci ślina na język przyniesie ? Nie chcesz to nie kupuj i nie wylewaj swoich żali bo to nikogo nie obchodzi Taki typowy polaczek cebulaczek z ciebie który woli wydać 200 cebulionów w lidlu :xmas_laugh: W lidlu tez nie robie zakupow. Nie znosze tego typu sklepow. Jak chcesz to kup piwo za 200zl. Kto ci broni. Ja nie pale i alkocholu tez nie pije bo mnie to nie cieszy zupelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 W lidlu tez nie robie zakupow. Nie znosze tego typu sklepow. Jak chcesz to kup piwo za 200zl. Kto ci broni. Ja nie pale i alkocholu tez nie pije bo mnie to nie cieszy zupelnie. makaronu za 200zł ? Pytanie czy ty kiedykolwiek robiłes zakupy ? Bo ja byłem dzisiaj w biedrze i zwykłe zakupy bez jakiś nie wiadomo jakich rarytasów i pykło 270zł za same rzeczy użytku codziennego. Wiec polaczki cebluaczki omijajcie biedre,wiecej dla nas za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi