Wojciechuxd 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Oferta biedronki 2017 https://m.imgur.com/gallery/QFU4Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciechuxd 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opłaca się kupić ten zestaw M25 za 40 zl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merik 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opłaca się kupić ten zestaw M25 za 40 zl ? Średnio, jak byłem młodszy to go kupowałem za 29 złoty albo nawet taniej i tyle jeszcze można było za niego dać. Z jednej strony masz w nim sporo, różnego rodzaju pirotechniki co wizualnie wydaje się spoko bo cały zestaw jest dosyć duży i mogłoby się wydawać, że niecałe 40 złoty to niezła cena. Prawda jest taka, że tylko te rakiety są czegoś warte. Te wszystkie petardy tam są słabsze od piccolo, fontanna niby spoko ale trwa chyba 3 sekundy, inne petardy to jakieś piszczałki, te rzymiaki są jeszcze w miarę. Fajny zestaw do zabawy ale jakość tych słoneczek czy petard jest lipna i idzie to wystrzelać w 10 minut. Wydaje mi się, że znajdziesz w jakimś innym markecie 2 inne zestawy po 2 dychy każdy i lepiej na tym wyjdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x0rysiu0x 3 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ja z kolei zastanawiam się nad wyrzutnią Meduza z biedronki i nad Hydrą z Carrefora, co według was będzie lepszą opcją? Jak na razie nastawiłem się na Meduzę, ale jeśli będzie promocja 31 grudnia w Biedrze (powinna wtedy kosztować ok. 40 zł. [ zapewne po zrobieniu zakupów na daną kwotę 100 czy 150 zł]), jednak Hydra nie daje mi spokoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Hydre miałem przez ostatnie 3 sylwestry i powiem że robi robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 M25 zdecydowanie już nie wart tych 40zł Hydra fajna kostka ale ta marketowa jak dla mnie odstaje wielkością efektów w porównaniu do innych 30mm. Ale za tą cenę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zizi 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Mam pytanie,czy cena nosferatu 99zł w biedronce jest znośna? Warto kupić? Dołóż kilka złoty i w lidlu weź Kilovka na pewno większe wrażenie na tobie zrobi :xmas_smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogień 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 W tej wyrzutni Meduza- Pyro show 1 - strzałów jest 50 a ile jest kalibru 20 a ile 30 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x0rysiu0x 3 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 W tej wyrzutni Meduza- Pyro show 1 - strzałów jest 50 a ile jest kalibru 20 a ile 30 mm? Byłem dzisiaj w Biedronce na dodatkowych zakupach ( nie mieli kogo z domu wysłać to oczywiście wysłali mnie jak zwykle zresztą ) Piro już wystawione, a co do Meduzy to naliczyłem 18 rurek 30mm i 32rurki 20mm w układzie 6szt 30mm / 2x8 20mm / 6szt 30mm / 2x8szt 20mm / 6szt 30mm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wimexo 3 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Spoko sprawa Kwestia teraz promocji biedronkowej czy będzie w sylwka Jest jakiś odpowiednik tej Meduzy ? Żebym filmik na youtube zobaczył ? :> To jest to samo co Pyro Show 1 JW5022 ? :> Macie odpowiedniki wszystkich dostępnych tam wyrzutni ? Ciekawi mnie np. Trójkąt bermudzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zizi 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Spoko sprawa Kwestia teraz promocji biedronkowej czy będzie w sylwka Jest jakiś odpowiednik tej Meduzy ? Żebym filmik na youtube zobaczył ? :> To jest to samo co Pyro Show 1 JW5022 ? :> Macie odpowiedniki wszystkich dostępnych tam wyrzutni ? Ciekawi mnie np. Trójkąt bermudzk Trójkąt Bermudzki to JW5025 Show Box 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Na stronie biedronki dodali filmiki z efektami wyrzutni, łapcie http://www.biedronka.pl/pl/czas-na-karnawal-27-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Naprawdę oferte bardzo wzbogacili pod względem wyrzutni. Martwi mnie fakt,że oprócz zestawów nic już więcej nie ma. Co się stało z moździerzami? Nie będzie ich już w produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drewniak 17 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Naprawdę oferte bardzo wzbogacili pod względem wyrzutni. Martwi mnie fakt,że oprócz zestawów nic już więcej nie ma. Co się stało z moździerzami? Nie będzie ich już w produkcji? Moździerze nie mają CE i już ich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 U mnie ying yang jest nadal pod nazwą planet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Pewnie z tamtego roku im zostało i chcą się pozbyć ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Mnie ciekawi czy będzie promocja -50% na fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloremro 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Mnie też właśnie.. Bo nie wiem czy teraz kupić czy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio12346 3 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Pytałem pani i powiedziała że tyle towaru dostali że napewno promocja będzie , ale czy taka jak rok temu to się okaże. Ja czekam... Bo promocja będzie . Śrem ( Wielkopolska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Jak zostanie im piro to na pewno bedzie promo to będą chcieli wszystko opchnąć co by sobie głowy nie zawracać nie sprzedanym towarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Byłem w biedrze, u mnie ( w Łodzi) wszystkie fajerwery z oferty wyłożone. Kuszą mnie te Termopile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcusgreen 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Co to za promocja, bo z ubiegłego roku mnie ominęła? I kiedy ma się potencjalnie zacząć? To zależy od sklepu, czy im towar schodzi czy jest globalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldo 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Miałaby sie zacząć w sobote 30. grudnia. Robił ktoś zdjęcia towaru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zizi 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 u mnie prawie puste kosze nie wiem czy tak mało przyjechało czy ludzie wszystko wykupili także promocji chyba w tym roku nie będzie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio12346 3 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Panowie z pewnego źródła mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi