szymon_274 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jaki jest odpowiednik tej baterii 10 strzałowej za 15zł? To jest zeszłoroczny ''Zeus'' czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zapewne któryś z macro cosmosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody712 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 To jest macrocosmos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 No znowu to samo... i te ceny. Jedynie ta kostka JW4083 jest w bardzo dobrej cenie i efekt też całkiem fajny no i zaskoczenie, nareszcie coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Albo nie widzę albo faktycznie brak moździerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Bardzo ciekawa ta kostka i nie droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoopgood 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 powie mi ktoś jakie są symbole tych rzymiaków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Słabo... Wręcz tragedia! Jeśli chcę coś kupić np za 50zł to nie ma nic ciekawego i ten brak moździerza.. :X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jensen 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zanim trafię na te fajerwerki w tej gazetce to muszę przejść przez męczarnie typu jakiejś żarówki disco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Tyle lat to samo .Mogli by wreszcie coś nowego dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 No jest nowa kostka ta za 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jensen 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 No jest nowa kostka ta za 150zł 150zł? Może jedna osoba w Polsce kupi tę kostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks127 5 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jest też nosferatu, bardzo dobra kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ktoś miał tą wyrzutie nosferatu?Jak efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 - kubakuba08 zerknij :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 150zł? Może jedna osoba w Polsce kupi tę kostkę. Czemu tak twierdzisz ? Kostka ma naprawde dobry efekt (jak dla mnie) i jest duzo tańsza niz w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wrzucam na zewnętrzny serwer, bo za jakiś czas zniknie z opiniodajnia.pl. Oferta Biedronka 2015 dostępna od 27 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jensen 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Chujnia i drożyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nie ma moździerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poSeydon. 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 To już nie te czasy, co kiedyś :xmas_sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ehh, a liczyłem że chociaż biedronka uratuje honor mojego miasta, i kupie moździerz po normalnej cenie, a tu bach! nie ma wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David1515 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ma ktoś może efekt tych 8 rakiet bo jakoś nie moge nigdzie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FieryExplosion 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ogólnie są średnie. Za obecną cene są według mnie nie opłacalne. Są bardzo zbliżone efektem do perfetów (troche słabsze). W tamtym roku miałem, jakoś mega się nie zawiodłem ale o 5ziko więcej na 2016 to wolę perfecty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David1515 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ok dzięki a nie wiesz może czy nie ma perfectów w jakimś supermarkecie albo sklepie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_274 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Nie ma. Poza tym, obiło mi się o uszy, że Perfecty w porównaniu do ubiegłych lat w tym roku wypadają bardzo przeciętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi