chinuspl 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ilo strzałowy jest ten moździerz za 12zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ale pytam się, po co? Rozumiem jakby ie czymś różniła. A skoro Ci emocje podskoczyly to pisz do mnie na priv bo szkoda zaśmiecać forum tego typu postami. Nie czytasz tematu to sie nie udzielaj Akurat o paru zeczach nie było wiadomo a jak krystian dodał zdjecie to juz wiadomo co jest co doszło wiec jak nie czytałes to sie nie wypowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie czytasz tematu to sie nie udzielaj ;)/> Akurat o paru zeczach nie było wiadomo a jak krystian dodał zdjecie to juz wiadomo co jest co doszło wiec jak nie czytałes to sie nie wypowiadaj ;)/> No właśnie, doczepił się koleś jak do gó... i pisze bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diilpiotrek 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ilo strzałowy jest ten moździerz za 12zł ? To nie moździerz tylko wyrzutnia rzymiaków 150 strzałów w 15 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Byłem dziś w biedronce i widziałem jak już wykładali fajerwerki kupiłem już kilka wyrzutni (Fire 2, Mistrzowie ognia 25sh, i planet) Pytałem się nie ma jeszcze wsztsrkich czekam jeszcze na Nostoferu i będzie gites u mnie już sprzedają (Biedronka Dąbrowa Tarnowska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 U mnie też wykładali ale dopiero w sobote będą sprzedawać i widziałem wyrzutnie 100 szczałów i nawet spora ta kosteczka :xmas_w00t: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 U mnie też wczoraj koleżanka wykładała fajerwerki ale już po zamknięciu sklepu(pracuje w biedronce). Palety z fajerwerkami dostaliśmy 2 dni wcześniej. Sam osobiście w tym roku nic nie kupie z biedronki bo znudziło mnie ciągle to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 W mojej biedronce w środę widziałem dwie palety na paletach kartony z napisami Jorge. W sobotę będą w sprzedaży :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3110 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Co znajduje się w dużym zestawie fajerwerków z pierdółkami za 29,99? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Co znajduje się w dużym zestawie fajerwerków z pierdółkami za 29,99? 5 rakiet (dobre efekty) 2 rzymiaki po 20 sztrz. 1 paczka gwizdków pirotechnicznych 1 fontanna 1 świeczace się koło 2 motylki 1 paczka zwariowanych żabek 1 paczka trzesczacych meteorów 2 paczki petard pirat (szajsing) 2 paczki karabinków po 20 strz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3110 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 5 rakiet (dobre efekty) 2 rzymiaki po 20 sztrz. 1 paczka gwizdków pirotechnicznych 1 fontanna 1 świeczace się koło 2 motylki 1 paczka zwariowanych żabek 1 paczka trzesczacych meteorów 2 paczki petard pirat (szajsing) 2 paczki karabinków po 20 strz.:)/> Dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dziękuję Ci bardzo :)/> Spk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scully 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Widze tam 2 rodzaje rzymskich ogni "planet" i ":kronos" czy to tylko zwykłe kulki lecace w gore czy kuli z rozbłyskiem? (W lidlu są z rozbłyskiem - całkiem fajne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Widze tam 2 rodzaje rzymskich ogni "planet" i ":kronos" czy to tylko zwykłe kulki lecace w gore czy kuli z rozbłyskiem? (W lidlu są z rozbłyskiem - całkiem fajne) Pro po tych rzymskich ogni, ma ktoś może ich film ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Nie mają rozbłysku ale są dosyć fajne bo mają inne efekty a nie tylko kulki lecące do góry. A ten z lidla ma efekty bo jest droższy ponad dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scully 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 No to jakie maja efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Byłem dziś w biedronke o 12 po wyrzutnie Fire 1 i Nosferatu i jak na złość wyprzedane zapytałem więc pracownika i sam oświadczył że zeszły i zostały same ostatki ;/ czyli tak jak pisali inni użytkownicy tego forum Będą brali jak mięso :xmas_dry: potwierdziło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroOsa 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Elo macie może filmik efektu rzymskich ogni ,,Kronos'' lub tej baterii rzymskich ogni 150sh ?Bym był wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokowany 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Wyrzutnia 150 strzałów : JW18 BATMAN Rzymskie Ognie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoxck 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Warto kupić tą malutką bateryjke Planet za 11.99 czy lepszym wyborem będzie kostka z Lidla Pyroco Magic za 14.99? Wiem że dobrym wyborem będzie zakup tych 4 rakiet z duperelami z biedronki za 11.99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 wez sobie rakiety gracie bardzo fajne testowalem dzisiaj a wyrzutnia planet to macrocosmos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 wez sobie rakiety gracie bardzo fajne testowalem dzisiaj a wyrzutnia planet to macrocosmos 2 Wyrzutnia Planet to MacroCosmosII ?, podejrzewałem to bo są takich samych wymiarów i ma 5 komet i 5 rozprysków :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroOsa 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wyrzutnia 150 strzałów : JW18 BATMAN Rzymskie Ognie : Dzięki stary ,i kurde teraz mam dylemat czy kupić tą wyrzutnie 150sh czy też 4 rzymiaki ;/. Doradźcie mi proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Z rzymiaków będziesz miał większą frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Z rzymiaków będziesz miał większą frajdę. ;)/>/> Pytanie do kolegi :)/> te rzymianki za 11,99 ? ale jakie bo tam są dwa rodzaje opakowań, które lepsze bo jeszcze nigdy ich nie miałem :xmas_tongue:/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi