DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 niewie ktos gdzie moge znalesc film z efektem wyrzutni: apollo zeus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Injektor 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 niewie ktos gdzie moge znalesc film z efektem wyrzutni: apollo zeus zeus to lampa alladyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaciek 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Co jak co ,ale moździerz z biedry cały czas ma moc ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamz 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 To muisz już sam ocenić czy sie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Z tym zwrotem to bywa różnie...dosłownie mówiąc muszą coś sprzedać i potrafią spuścić z ceny , oj potrafią :xmas_laugh:/>/> Nigdy nie byłem w sylwestra przed zamknięciem , ale 30 spuścili po 5 zł od ceny za te większe i chyba 4 zł, albo też 5 zł, od ceny za mniejsze artykuły. Także polecam odwiedzić ten sklep jutro rano/ po południu i 31 również tak 2h przed zamknięciem, a zapewniam was,że jeśli nadal będą mieli dość dużą ilość fajerwerków to na pewno przecenią... :xmas_tongue:/>/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Z tym zwrotem to bywa różnie...dosłownie mówiąc muszą coś sprzedać i potrafią spuścić z ceny , oj potrafią :xmas_laugh:/>/>/> Nigdy nie byłem w sylwestra przed zamknięciem , ale 30 spuścili po 5 zł od ceny za te większe i chyba 4 zł, albo też 5 zł, od ceny za mniejsze artykuły. Także polecam odwiedzić ten sklep jutro rano/ po południu i 31 również tak 2h przed zamknięciem, a zapewniam was,że jeśli nadal będą mieli dość dużą ilość fajerwerków to na pewno przecenią... :xmas_tongue:/>/>/> Były były sam w zeszłym roku objechałem 3 biedronki i kupiłem ostatki z koszyków przed kasami Specjalnie koszyki przestawiali aby ludzie kupili po promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 kupiłem małe rzymiaki z biedronki FILM : http://www.youtube.com/watch?v=uziFTexb-mg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALel 3 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Oferta Biedronki: http://gotoshop.pl/img/p/2014/12/2822/2822-984014179898531406.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja kupię wyrzutnie i skuszę się na rakiety nic tylko czekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 szkoda ,że nie ma nic nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kupię wyrzutnie mistrzowie ognia, jakieś rakietki i rzymiaki za 12zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jestem ciekaw tych rzymiaków hehe :xmas_laugh: :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Świetnie że już jest gazetka, czuć ten klimat światełka, choinki, mikołaje :xmas_happy: Ja kupię. - Wyrzutnia Mistrzowie Ognia 25 strzałów 29.99 zł - Rzymskie ognie 11.99 zł - Mały zestaw 11.99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Masakra, liczyłem na coś nowego a tu do znudzenia to samo. Oferta obowiązuje do 4.01 ? WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Masakra, liczyłem na coś nowego a tu do znudzenia to samo. Oferta obowiązuje do 4.01 ? WTF? No ja też do 4.01 chodzi pewnie o te pierdoły karnawałowe :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zna ktoś opdowiedniki Tych rzymiaków planet i te drugie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio12346 3 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Co roku to samo..... Warto przyjść 2 stycznia , bo jeżeli coś zostanie to pewnie za półdarmo bedzie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Co się bardziej opłaca? Wyrzutnia planet+8rakiet za 30 zł Czy 2 zestawy rakiet Planet(te 3 rakiety)+wyrzutnia planet+ zestaw 4 rakiety i pierdoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio12346 3 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Druga opcja ale radze poczekać za ofertą lidla i eclerca . Napewno będą mieli lepszą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 No to jak co roku mozdzierz, duzy zestaw rakiet i moze jeszcze sie skusze na wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Oferta nie jest najgorsza, aczkolwiek mogli by w końcu zmienić ją , bo obowiązuje już któryś rok z rzędu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 dziwne ze nie ma duzych wyrzutni "fire" ja pewnie wezne to co zwykle, kostke 25sh, 8 rakiet i mozdzierz zobaczymy jak bedize w lidlu bo jak bedzie lepiej to tam zagoszcze xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Szósty rok z rzędu ta sama oferta, w przeciągu tych lat zmienili tylko kilka produktów... Niestety większość z nich już kilkukrotnie przestrzeliłem, więc biedrę w tym roku odpuszczam. Pozostaje czekać na Lidla i E.Leclerca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Uważam. że kostki z serii Fire pojawią się w kolejnych odsłonach ofert Biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy124 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wydaje się, że brakuje także mixu fontann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi