luxor 2 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Jak na takie maleństwa to huk bardzo dobry. Cena również zachęca do zakupu, nic tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dobre petardy na ilosc i pod względem ceny :)/>/>/> Te pakowane po 6 sztuk są lepiej jakościowo wykonane niż te po 20 to potwierdzam. Odpaliłem moze z 20 sztuk i tylko jeden nie wypał, jak na komete to dobry rezultat. Mogę polecić. JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba12 0 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Ja osobiście bardzo lubię tą petardę robi duży huk w sylwestra miałem tą petardę ;)/>. POLECAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tensor- 0 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Nie przesadzałbym z tym "olbrzymim hukiem" Są przeciętne. Za 2,50 zl wolę kupić małego achtunga od hestii. Lepiej pierdyknąć raz a dobrze niż pierdzieć po kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 petardy dobre do postrzelania w ciagu rako jak i w sylwestra są dosyc głosne tylko zdziwiło mnie to ze z 2 opakowan (40 szt.) chyba 4 petardy nie miały lontu dziwne :! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 petardy takie sobie ani nie za mocne ani nie za ciche dobre do zabawy lub tzw."karabinków" 6/10 endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Słabe....odpaliłem dzisiaj 6sztuk z 2011 roku . I się zawiodłem.2 niewypały, a pozostałe huk podobny do K0202...Niezbyt opłacalne.W zeszłym roku w grudniu również odpaliłem 20 sztuk, i było kilka niewypałów, a huk słaaaby.Petardy leżały ciągle w domu, więc nie ma możliwości żeby były zawilgotnione czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Nie są złe. Ostatnio odpaliłem jedną i była całkiem w porządku. Daje jej 4/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Takie do postrzelania, co roku je mam, więc zgodnie z tradycją w tym roku tez kupie z 2 paczki. Drogie nie są, więc co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Hmmm...No to nie wiem co u mnie.@mtt4, z jakiego roku odpalałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczek 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Miałem je w poprzednim roku i nie są najgorsze ale mogły by być lepsze fp3 są 100 razy bardziej opłacalne :xmas_smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Petardy nie są złe miałem je na sylwestra (te 6 sztuk) i huk nawet dobry. Za tą cene można sobie pozwolić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopalacz2013 0 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja kupiłem w zeszłym roku w taniefajerwerki.pl to nie było niczego tylko wielki olbrzymi huk ale wszystko zależy od miejsca gdzie się kupuje na TF jest huk na BF jest światło i huk a gdzie indziej będzie co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior98 0 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Moim zdaniem nie są słabe i mało opłacalne, lepsze są od nich EX1 które są 3 razy tańsze i jest ich 2 razy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Moim zdaniem nie są słabe i mało opłacalne, lepsze są od nich EX1 które są 3 razy tańsze i jest ich 2 razy więcej. Masz racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambo 0 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 W zeszłego sylwestra miałem 4 paczki po 20 sztuk i muszę powiedzieć że spodziewałem się po nich czegoś więcej!Mój kolega miał petardy Bang z Triplexa i były wyraźnie głośniejsze od żuków.Daję im 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 W zeszłego sylwestra miałem 4 paczki po 20 sztuk i muszę powiedzieć że spodziewałem się po nich czegoś więcej!Mój kolega miał petardy Bang z Triplexa i były wyraźnie głośniejsze od żuków.Daję im 6/10 Żuki już nie sa takie mocne jak były jedyny + że mają flare przed wybuchem. Tez je miałem i sa słabiuttkiee !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowy 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Żuki, to mocna petarda. Kiedyś z kolegą włożyliśmy żuka do słoika z zakrętką(tak wiem głupi pomysł), nic nie znalezliśmy. Nie chcę robić reklamy ale na tym sklepie http://fajerwerkimarket.pl/ są, one na pradę tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Kiedyś może i były głośne Ale bardziej opłaca się fp3 (jorge) albo RC5(piromax) .No ale jak kto lubi :xmas_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyFireworks<333 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja testowałem i powiem tak.. Huk jest całkiem spoko , ale opłacalność to słaba strona tych petard i w tej kategorii lepiej wybrac choćby ex1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 To było bardzo pozytywne zaskoczenie! Petardy są bardzo głośne, dodatkowo zawierają bardzo miłą dla oka, czerwoną flarę, ostrzegającą przed tym bardzo przyzwoitym BUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi